Svi oni sa BHT-a su bolji od Bahe, mislim da je i onaj Džanković bolji od njegaakisarajevo92 je napisao/la:Kristic je nas najbolji komentator, i cini mi se da je najmanje negativnih komentara bilo kada on prenosi![]()
od poznatijih prenosa radio je Dansku u gostima, Grcku, Bjelorusiju, Rumuniju u Zenici

Kristić je najjači naš komentator defitinitivno, Spaho je simpatičan sa onim svojim "gooool jeeee", zna nekada lupati al' nikada ne daje sebi za pravo da on određuje kome je kada vakat da sudija svira kraj, sa kojim će rezultatom neko biti zadovoljan i onda na kraju ko čokica kakva "lopta je okrugla, to je fudbal". Šuko je previše mrtav, mada meni ima bolji glas od Spahe, zna i Zoran ponekad brkati igrače al' je profesionalniji od Bahe.
Baho zadnje 2-3 godine nije profesionalac jednostavno, koliko god on govorio da jeste, nije. Jer čim ti onako prenosiš utakmicu, hvališ svoje, otpisuješ tuđe, nisi profesionalan prika moj. Zamisli hej profesionalnog komentatora na Pjanićev pogrešan pas "Vjerujte dragi gledaoci, ovo se njemu desi svaku treću utakmicu", daj ba

Samo sam čekao kad će reći "ne brinite poštovani gledaoci, zavalit će im Džekson jedan do kraja".