BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Post Postao/la Raonffa » 27 mar 2019, 18:35

akisarajevo92 je napisao/la:Kristic je nas najbolji komentator, i cini mi se da je najmanje negativnih komentara bilo kada on prenosi :mrgreen:

od poznatijih prenosa radio je Dansku u gostima, Grcku, Bjelorusiju, Rumuniju u Zenici
Svi oni sa BHT-a su bolji od Bahe, mislim da je i onaj Džanković bolji od njega :D

Kristić je najjači naš komentator defitinitivno, Spaho je simpatičan sa onim svojim "gooool jeeee", zna nekada lupati al' nikada ne daje sebi za pravo da on određuje kome je kada vakat da sudija svira kraj, sa kojim će rezultatom neko biti zadovoljan i onda na kraju ko čokica kakva "lopta je okrugla, to je fudbal". Šuko je previše mrtav, mada meni ima bolji glas od Spahe, zna i Zoran ponekad brkati igrače al' je profesionalniji od Bahe.

Baho zadnje 2-3 godine nije profesionalac jednostavno, koliko god on govorio da jeste, nije. Jer čim ti onako prenosiš utakmicu, hvališ svoje, otpisuješ tuđe, nisi profesionalan prika moj. Zamisli hej profesionalnog komentatora na Pjanićev pogrešan pas "Vjerujte dragi gledaoci, ovo se njemu desi svaku treću utakmicu", daj ba :D

Samo sam čekao kad će reći "ne brinite poštovani gledaoci, zavalit će im Džekson jedan do kraja".
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 mar 2019, 18:36

Tacno smo nakaradna nacija da nas yebes.
Pustite ba Bahu na miru jbt. To su uzivo prenosi. Pa nema utakmice i na Areni i na SK, da se komentatori ne isprovaljivaju, da ne navlace na jednu stranu, da se ne zakaslju iiii.

I meni je Baho izvadio bar milion puta zivce, a reprezentacije pratim od 96. Od kosarke do fudbala.

Najmanji je meni problem Baho, treba neko onom gov.naru Begicu reci da iz saveza pokrenu zalbu za crveni karton. Ono nema veze sa zdravom pamecu.

Ne da je nas ostetio samo za utakmicu sa Grcima, nego i vjerovatno dvije naredne.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 mar 2019, 18:37

Šuko ima onu dozu sarkazma koja mi se sviđa, zna je upotrijebiti u pravom momentu :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 mar 2019, 18:38

A ybt jeste smorili s komentatorima, yebe mi se ko ce komentarisat samo da odemo vise na to EURO. Daj Boze da je jedini problem ko ce da komentarise.

Baho je ubleha, ali mu je jedna recenica sasvim tacna- zar nije zalosno da se vise prica o njemu nego o samoj utakmici, o tome kako smo lose odigrali i sta smo u stanju bili prosuti? Covjek je yebeni komentator, ne znam da je ikad sutn'o loptu. To samo govori o nama i nasoj naciji.

Sta je Dzeko kao zvijezda i nas najbolji igrac jucer uradio? Lijevog beka jucer ko da nije ni bilo.

Luzeri smo i to je to. Svaka pobjeda bi trebala biti samo bonus kao veliko iznenadjenje, to smo pokazali i jucer.
27.10.2020

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 mar 2019, 18:40

Goalgetter je napisao/la:Bez Pjanica tesko da u junu uzmemo i 1 od mogucih 6 bodova. A trebaju nam minimum tri, ako ne i cetiri.
Mislim da je sada najveći problem psiha igrača, kako će oni odreagovati nakon jedne ovakve utakmice, vidjet ćemo. Ako uspiju uzeti Finsku gore, to sasvim sigurno znači da ono od sinoć nije ostavilo posljedice.

Proletit će vrijeme brzo vjerovatno, za manje od 2,5 mjeseca su te utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 mar 2019, 18:50

Dokoljenko je napisao/la:
hurem je napisao/la:.

Pa ti veze o fudbalu nemas. Gluho bilo ko sve komentarise.
:thumbup:

Moram spomenuti interesantno zapazanje @juventinisima, velikim dijelom bih se slozio...

Dodao bih i sljedece, koliko god je nasa 10-ka razvalila do neopravdano dodijeljenog crvenog kartona, toliko je i njihova nakon.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 27 mar 2019, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 mar 2019, 18:52

Sarmelino je napisao/la:
bambus je napisao/la:Grcki forumasi izlaze u sljedecem sastavu :
slika

Dosta kvalitetan tim uz dosta dobrih forumasa.Raspodjeljeni su na svim frontovima a najopasniji je njihov vezni igrac a ujedno i kapiten Argy koji pise na jednom politickom forumu u Irskoj.Odbrana je vecinom skolovana na kipranskim sportskim forumima,vezni red je prosao skandinavsko-njemacko pravni forum.Dosta su disciplinovani a po potrebi i agresivni.Golman je pisao na poznatom forumu Krstarica.Jedini poznat na spisku.

Sretno nasim forumasima.
Kakve su ovo insajderske informacije :tokralju:
Nas sastav ubrzo.
Sramota. Ovo se Moggiju nije dešavalo. Sarma podnesi izvještaj. :thumbdown:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 mar 2019, 18:53

Yebo nas je Tony Soprano

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 mar 2019, 18:56

Al kad pocne Sehica hvaliti , kosa mi se dize :crazy:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 mar 2019, 19:10

https://fak.tor.ba/vijest/video-koji-da ... 0FLBgyThp8

Tek sad vidim video iz ovog približenog ugla.

Do ovog momenta sam kontao da je Pjanić, nakon što je udario loptu, zakačio i protivnika po nozi, ali ovdje se stvarno fino vidi da on uopšte nije imao kontakt sa grčkim igračem.

Helem, sudija to nije mogao vidjeti, al' bi ovi iz UEFA-e trebali dati samo jednu utakmicu suspenzije za ovo.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 27 mar 2019, 19:13

Baho je u ovom slučaju samo personifikacija karaktera velikog broja ljudi.. Od vrha do dna za tili čas..
Nisam nikad ni prije ni nakon utakmice riječ progovorio protiv njega, ali me je i tokom ove utakmice uspio iznervirati ne gafovima (koji su normalni za živi program), već glupim konstatacijama, pokušajima rezonovanja toka utakmice, i pesimizmom čim lopta nije kod nas..
Kad su Grci prvi put uvezali 3 pasa, nisu ni polušansu napravili, počeo je sa kuknjavom kako ne valja, kako treba 'ovo i ono'.. Cijelu tekmu je bio repertiran ili da kudi ili da prehvali.. A to je i meni iritantno..
Ima nas ovdje koji se sjećamo Bahinih selektorisanja u raznim reprezentativnim selekcijama.. Bio je i novinar i komentator i selektor i pomoćnik i stručni saradnik i nadzorni organ i predsjednik Sportskog saveza.. Vedrio i oblačio čovjek.. Stigao do Engleske čovjek da završi nekog igrača.. Savez ga poslao garant..
Senad mu je dao priliku da se vrati preko YouTube prenosa završnice kadetskog prvenstva Evrope u košarci i čovjek je eto iskoristio priliku..

Nismo mi zbog Bahe izgubili utakmicu, ali je Baho kroz prijenos provlačio neutemeljeni optimizam ("Grci bi voljeli da se završi utakmica.." ".. Pjanić griješi svaku treću utakmicu.."), do još više neutemeljenog pesimizma u trenucima kad imamo 2:0, a protivnik još nije napravio ništa pred našim golom.. Na to dodaš njegovu "stručnu analizu", pa i ovih "27 godina bavljenja ovim poslom" (koliko je dugo bio van komentatorske stolice u tih 27 godina nam nije rekao)..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 mar 2019, 19:16

Baho puno iznosi licno misljenje, previse pametuje kosarka, rukomet, fudbal sve zna. Jako ruzno je pricao i o kolegi Marjanu kao loš komentator. Slusao sam i ovaj interviju s Robyem postavlja bezz pitanja djecija tipa ko je bolji mesi ili ronaldo, barca ili Real i slicno. Glupo ga je kritikovati za ovu utakmicu da je nesto kriv al ja bi rekao opcenito previse sere.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 mar 2019, 19:18

bordobijeli je napisao/la:Baho puno iznosi licno misljenje, previse pametuje kosarka, rukomet, fudbal sve zna. Jako ruzno je pricao i o kolegi Marjanu kao loš komentator. Slusao sam i ovaj interviju s Robyem postavlja bezz pitanja djecija tipa ko je bolji mesi ili ronaldo, barca ili Real i slicno. Glupo ga je kritikovati za ovu utakmicu da je nesto kriv al ja bi rekao opcenito previse sere.
A onda se ko podguzna muha uvalio da sa njim kod Senada prenosi Amela Tuku sa atletskog prvenstva onda :rol:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 mar 2019, 19:19

bordobijeli je napisao/la:Baho puno iznosi licno misljenje, previse pametuje kosarka, rukomet, fudbal sve zna. Jako ruzno je pricao i o kolegi Marjanu kao loš komentator. Slusao sam i ovaj interviju s Robyem postavlja bezz pitanja djecija tipa ko je bolji mesi ili ronaldo, barca ili Real i slicno. Glupo ga je kritikovati za ovu utakmicu da je nesto kriv al ja bi rekao opcenito previse sere.
Ko je stariji moze se sjetiti da je i on prije krojio reprezentaciju , u doba Hasana i plus pokreno hajku na Hasana , jer ga redovno kritikovao kad igra za repku pa se narod lijepio ...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 mar 2019, 19:19

To sam zaboravio, kada igrači Grčke pređu na našu polovinu i ono idu prema golu on odmah savjetuje "treba izaći na njihovog igrača, treba izaći na njihovog igrača", ma hajde paša nemoj zezati, treba ga pustiti da uđe sa loptom u gol :)

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 27 mar 2019, 19:20

hurem je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:
hurem je napisao/la:.

Pa ti veze o fudbalu nemas. Gluho bilo ko sve komentarise.
:thumbup:

Moram spomenuti interesantno zapazanje @juventinisima, velikim dijelom bih se slozio...

Dodao bih i sljedece, koliko god je nasa 10-ka razvalila do neopravdano dodijeljenog crvenog kartona, toliko je i njihova nakon.
Njihov cener je bio konstantno dobar još od našeg drugog gola (Do tad Grci nisu ni došli)

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 mar 2019, 19:20

jasmin10 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
leorey je napisao/la:Kaze Baho da cemo ga slusat jos 15 godina.
Sad imamo svi dovoljno dobar razlog da postanemo dijaspora i ispalimo se
Kaze Baho da si narucen od pojedinih kolega . Reci ko je u pitanju ?
Nek se Baho javi u pp, za dobru cifru mijenjam ploču :kafa:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 mar 2019, 19:20

baho je uvijek bio loš ali ovo sada je sa dna kace ... gori nikad nije bio

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 27 mar 2019, 19:21

Raonffa je napisao/la:https://fak.tor.ba/vijest/video-koji-da ... 0FLBgyThp8

Tek sad vidim video iz ovog približenog ugla.

Do ovog momenta sam kontao da je Pjanić, nakon što je udario loptu, zakačio i protivnika po nozi, ali ovdje se stvarno fino vidi da on uopšte nije imao kontakt sa grčkim igračem.

Helem, sudija to nije mogao vidjeti, al' bi ovi iz UEFA-e trebali dati samo jednu utakmicu suspenzije za ovo.
Zar mora biti kontakta? Mora mu noge polomiti da bi dobio karton? Neoprezna igra i koliko god se nama to nesviđalo, karton je zaslužen.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 mar 2019, 19:22

ni foruma, ni facebooka, ni youtube-a, ni portala nije bilo kad je Baho radio prijenose reprezentacije prije 15-tak godina

sad je mnogo lakse iznijeti misljenje i gledaoci mnogo vise znaju nego sto su znali tada :mrgreen:
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.