FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ucinili smo ga najskupljim defanzivcem ikad, nadmasio je VvD-a (80 miliona naspram 78). Ukoliko bude na nivou Holandjanina, ili bar priblizno, ovo ce biti najbolji transfer u proteklih 7 godina. Nisam ga puno gledao, ali sumnjam da bi se toliko istresli da je neprovjeren, jer ipak govorimo o ljudima koji su doskora jedva dali 41.5 miliona eura za igraca.
Spamm
PS. Jos od vremena Napoleona nije bilo ovoliko Francuza u Bavariji (Pavard, Hernandez, Coman, Tolisso).FCBAYERN je napisao/la:Ucinili smo ga najskupljim defanzivcem ikad, nadmasio je VvD-a (80 miliona naspram 78). Ukoliko bude na nivou Holandjanina, ili bar priblizno, ovo ce biti najbolji transfer u proteklih 7 godina. Nisam ga puno gledao, ali sumnjam da bi se toliko istresli da je neprovjeren, jer ipak govorimo o ljudima koji su doskora jedva dali 41.5 miliona eura za igraca.

Spamm
Sarma na haparatima, vec vidim kako ljude po forumu ubjedjuje da je Lucas dosao za 80mil al u kunama.
Neka samo trpaju ovih Francuza u ekipu, nema kiksa.
Neka samo trpaju ovih Francuza u ekipu, nema kiksa.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tek sad vidim da sam greskom sam sebe citirao, umjesto da sam uredio post
. Hajde, oprostit cete mi na bespotrebnom "popunjavanju stranice".
.
A sto se tice Francuza, samo naprijed, svima su vrata sirom otvorena (osim Giroudu). Ako treba, Mbappeu cemo i Trijumfalnu kapiju i Toranj izgraditi.

A sto se tice Francuza, samo naprijed, svima su vrata sirom otvorena (osim Giroudu). Ako treba, Mbappeu cemo i Trijumfalnu kapiju i Toranj izgraditi.

Spamm
- muhamedhulk
- Kontakt:
Opaaa punimo se nazad. Hajde sad ta krila da popunimo i neka se lopta kotrlja.... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sarma premino.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Doveli ga i odmah ga saljemo na operaciju koljena, tipicno Bavarski. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa morali smo nekoga dovesti da dugo lezi s Comanom i Tolissoom u bolnici. Robben nekako iskljucen dok ovi na francuskom pricaju, a i nije njihova generacija
.
Nego nadam se da je s kolegom @Saurmanom sve uredu. Drzi se momcino
. 

Nego nadam se da je s kolegom @Saurmanom sve uredu. Drzi se momcino

Spamm
-
- Kontakt:
Platili lika koji ima velikih problema sa koljenom 80 miliona. Genijalno 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Platili rezervnog beka Atletica 90 miliona pahhahahahaha
Ovo je najteza prevara.
Cim su poceli ganjati van granice igrace , cijena je masna.
Ovo je najteza prevara.
Cim su poceli ganjati van granice igrace , cijena je masna.
Sve proracunato. Ove cicije tolike novce da bace na nekoga ko je invalid? Mislim da su procjenili da rizik za buducnost nije velik. Meni je cijena dovoljan pokazatelj da su mjesecima analizirali ishode.
Spamm
Makar je Francuz, daj Bože da se nastavi trend sa takvima u Bayernu.Bundesliga je napisao/la:Platili lika koji ima velikih problema sa koljenom 80 miliona. Genijalno

P.S.
Sarma na aparatima*

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovolike pare za povrijedenog igraca
Dobro dosao opet imamo francuze bekove nakon Lizarazua i Sanjola valjda bude još pojačanja na krilnim pozicijama ali samo oni koji nisu podložni povredama ovaj Pepe i Odoji

Dobro dosao opet imamo francuze bekove nakon Lizarazua i Sanjola valjda bude još pojačanja na krilnim pozicijama ali samo oni koji nisu podložni povredama ovaj Pepe i Odoji
-
- Kontakt:
Sta su analizirali, lik kod Atletica nije igrao vec 100 godina. Transfer je bespotreban i jako rizican zbog medicinskog kartona igraca. Bravo HasaneFCBAYERN je napisao/la:Sve proracunato. Ove cicije tolike novce da bace na nekoga ko je invalid? Mislim da su procjenili da rizik za buducnost nije velik. Meni je cijena dovoljan pokazatelj da su mjesecima analizirali ishode.

Zaista zanimljiva politika Bavaraca, samo Francuzi se dovode.
I to ne bilo kakvi Francuzi.....
I to ne bilo kakvi Francuzi.....
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
- Kontakt:
Znaci svi vi koji mislite da je covijek dosao kod nas da se bori s Alabon za poziciji molim da se odlogirate jel pojma.nemate ni o nogometu ni o ovom.transferu.
Isto vrijedi i za Pavarda i Kimicha.
Covijek je stoperčina koji ce nam biti glavni defanzivni igrac.
U 3 4 2 1 igrat ce lijevog stopera a Pavard desnog.
u 4 2 3 1 ili 4 3 3 nebitno ce nam biti glavni stoper a po POTREBAMA vrlo dobri lijevi i desni bekovi su njih dva.
Umjesto da u kadru imamo 8 igraca 4 defanzivca za prvih 4 za zamjene im ovako cemo imati 5 ili 6.
Alaba,Lucas,Sule,Pavard,Kimmich i jos eventualno 1.
Ne tako davno smo imali
Alaba/Bernat,Boateng,Sule,Martinez,Hummels,Kimmich,Rafinha
Em su brutalno ustedili em je ovo strasno pametan potez i dva tako kvalitetna polivalentna igraca spojit je ogroman plus za momcad.
Jos 2 krila od kojih jedan mora MORA biti lijevak i probat Jovica dovest i Bayern ce biti mega momcad.
I to.mlada mega momcad.
Eh da nam je jos se rijesiti Mullera nekako i Kovaca ova rekonstrukcija bi bila najbolja u povijesti.
Isto vrijedi i za Pavarda i Kimicha.
Covijek je stoperčina koji ce nam biti glavni defanzivni igrac.
U 3 4 2 1 igrat ce lijevog stopera a Pavard desnog.
u 4 2 3 1 ili 4 3 3 nebitno ce nam biti glavni stoper a po POTREBAMA vrlo dobri lijevi i desni bekovi su njih dva.
Umjesto da u kadru imamo 8 igraca 4 defanzivca za prvih 4 za zamjene im ovako cemo imati 5 ili 6.
Alaba,Lucas,Sule,Pavard,Kimmich i jos eventualno 1.
Ne tako davno smo imali
Alaba/Bernat,Boateng,Sule,Martinez,Hummels,Kimmich,Rafinha
Em su brutalno ustedili em je ovo strasno pametan potez i dva tako kvalitetna polivalentna igraca spojit je ogroman plus za momcad.
Jos 2 krila od kojih jedan mora MORA biti lijevak i probat Jovica dovest i Bayern ce biti mega momcad.
I to.mlada mega momcad.
Eh da nam je jos se rijesiti Mullera nekako i Kovaca ova rekonstrukcija bi bila najbolja u povijesti.
Zadnja izmjena: agentzero7, dana/u 27 mar 2019, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kao da je tu glavnu rijec imao Hasan... Budi realan, nije ovo njegov dominantno posao. Ali i prejudiciramo previse, i Robben je dosao povrijedjen. A i kad stavimo analogije po strani, nemamo uopce relevantne informacije koliko je povreda ozbiljna, kakve su procjene i sl. Cijeli tim eksperata je bio ukljucen, a prevelik je ovo novac za Bayern da bi oni olako pristali na sve ovo. Drugim rijecima, ne treba biti previse optimistican, a niti pesimistican. Sacekajmo pa cemo vidjeti.Bundesliga je napisao/la:Sta su analizirali, lik kod Atletica nije igrao vec 100 godina. Transfer je bespotreban i jako rizican zbog medicinskog kartona igraca. Bravo HasaneFCBAYERN je napisao/la:Sve proracunato. Ove cicije tolike novce da bace na nekoga ko je invalid? Mislim da su procjenili da rizik za buducnost nije velik. Meni je cijena dovoljan pokazatelj da su mjesecima analizirali ishode.
Spamm
-
- Kontakt:
Citam sad otkrili mu povredu ligamenata desnog koljena na medicinskom pregledu i ide na operaciju. Kazu ocekuju da ce biti spreman pocetkom iduce sezone. I opet izvalili 80 miliona za povrijedjenog igraca, jeste li toliki debili da ne mozete smanjiti cijenu igracu sa povrijedjenim ligamentima i to koljena. Jedna od najtezih i najrizicnijih povreda u fudbalu. A znajuci kako kod nas lijece povrede ocekujem ga nazad pocetkom decembra da odigra dvije utakmice i opet se povrijedi. 

Povreda nije ozbiljna...uglavnom receno je da ce do pocetka priprema biti 100% spreman...danas je vec po nalogu Bayerna obavio operaciju
-
- Kontakt:
Nek sam cuo i da povreda ligamenata nije ozbiljna
Otidji u najblizu bolnicu i priupitaj ciku u bijelom mantilu je li povreda ligamenata ozbiljnije prirode pa ces vidjeti kakav ces odgovor dobiti. Rekli su da po dosadasnjim iskustvima bit ce spreman za narednu sezonu a ne da ce 100% biti spreman. Ja se oslanjam na nasa iskustva i dosadasnje lijecenje povreda, ne vjerujem im nista.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.