Taj par nema na rezultati .com, ni na livescore . com. Hvala ti.miky_hz je napisao/la:Kako mislis sta je?Willy je napisao/la:Šta je sa utakmicom Gibraltar - Estonija?
0-0 poluvrijeme

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Taj par nema na rezultati .com, ni na livescore . com. Hvala ti.miky_hz je napisao/la:Kako mislis sta je?Willy je napisao/la:Šta je sa utakmicom Gibraltar - Estonija?
0-0 poluvrijeme
Ima na rezultatima.Svijet internacionalne prijateljske tu stojeWilly je napisao/la:Taj par nema na rezultati .com, ni na livescore . com. Hvala ti.miky_hz je napisao/la:Kako mislis sta je?Willy je napisao/la:Šta je sa utakmicom Gibraltar - Estonija?
0-0 poluvrijeme
HAHAHAHA FALIM TE BOZE...3 min sudijske ...95 min korner i iz kornera gol za 3:3 hahahabambus je napisao/la:Norveska-Svedska jos 2 kornera
Svicarska-Danska jos 1 zuti
![]()
![]()
Je li se to cash uzeo?bambus je napisao/la:Norveska-Svedska jos 2 kornera
Svicarska-Danska jos 1 zuti
![]()
![]()
Eto yebase oni meneredbull93 je napisao/la:Davno sam batalio kladionicu i kladjenje, ali eto u dva mjeseca jednom ili dva puta odigram na marku-dvije.
Veceras Ukrajina mogla sjebati mnoge, sreca autogol bioSutra samo da nasi ne zajebu.
pasi je napisao/la:tragikomedija, irska![]()
Dobiješ 10KM. Mada igram kod njih ne zanima me takav bonus.SemirP je napisao/la:https://sportsport.ba/magazin/mozzart-u ... nus/311923
De nek mi neko i ovo objasni da se ne zeznem, ne kontam ovo
Primjer: Uplatio si 10 KM čime ostvaruješ pravo na bonus od 10 KM! Ukoliko ispuniš uslove tj. odigraš tikete u ukupnoj vrijednosti od 40 KM. Tiketi moraju sadržati najmanje 4 para sa minimalnom kvotom svakog para od 1,50.
I kad "obrnes" ulozenu cifru bonusa, npr ovdje 40KM, da li dobijes bonusa 40KM ili 10KM ? Sve mi djeluje da je ovo gore sr*anje i od wwin-a![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.