Nisam tako nesto procitao u nasim medijima, al' me uopste ne bi iznenadilo...Evolve je napisao/la:
Jel on izjavio da na toj tekmi nije htio Jovića ubaciti jer su ga gledali skauti iz Barce, da se nebi prepao

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nisam tako nesto procitao u nasim medijima, al' me uopste ne bi iznenadilo...Evolve je napisao/la:
Jel on izjavio da na toj tekmi nije htio Jovića ubaciti jer su ga gledali skauti iz Barce, da se nebi prepao
marconato je napisao/la:Nisam tako nesto procitao u nasim medijima, al' me uopste ne bi iznenadilo...Evolve je napisao/la:
Niko ga ne podrzava. Dosao je kao potpuni amater (nikog prije nije vodio, niti je uopste imao licencu), da klima glavom glavesinama i menaderima iz saveza. Posvadjao se sa par igraca koji bi u najmanju ruku konkurisali za startnih 11...Evolve je napisao/la: Kakva je prica snjim inace, jel ga podupire javnost u Srbiji, vidim neki igraci nece da igraju dok je on izbornik..
Moj Evolve zar to netko u Hercegovini gleda. Ja gledao Maroko Argentina i prebacio zadnjih 15 minuta kad su ih gonjaliEvolve je napisao/la:Sinoc pun k zanimljivih susreta, ali što prokockase Švicarci i u Zenici pihhhhhh....
Više sam gledao BiH, nije ta Grčka bauk, sudac prelomio utakmicu sa crvenim kartonom koji je prelako dat Pjanicu, prakticki u 2 min sve se srusilo, poslje voda do grla, psihologija je čudo, Grci iz nicega opet u utakmici i na kraju mogli do sva 3 boda. Ostaje velika borba za 2 mjesto, Finci su jači od Grka sigurno, bit će zaj.
Sve gledam, na kompu se vrti jedna , na mobitelu druga na televiziji trecaPetar05 je napisao/la:Moj Evolve zar to netko u Hercegovini gleda. Ja gledao Maroko Argentina i prebacio zadnjih 15 minuta kad su ih gonjaliEvolve je napisao/la:Sinoc pun k zanimljivih susreta, ali što prokockase Švicarci i u Zenici pihhhhhh....
Više sam gledao BiH, nije ta Grčka bauk, sudac prelomio utakmicu sa crvenim kartonom koji je prelako dat Pjanicu, prakticki u 2 min sve se srusilo, poslje voda do grla, psihologija je čudo, Grci iz nicega opet u utakmici i na kraju mogli do sva 3 boda. Ostaje velika borba za 2 mjesto, Finci su jači od Grka sigurno, bit će zaj.
Naravno, zašto se ne bi gledala reprezentacije države u kojoj neko živi? Inače, po Mostaru, Konjicu, Jablanici, Stocu je bilo dosta navijačaPetar05 je napisao/la: Moj Evolve zar to netko u Hercegovini gleda. Ja gledao Maroko Argentina i prebacio zadnjih 15 minuta kad su ih gonjali
Po meni je ipak najveca ubleha Dalicmarconato je napisao/la:Niko ga ne podrzava. Dosao je kao potpuni amater (nikog prije nije vodio, niti je uopste imao licencu), da klima glavom glavesinama i menaderima iz saveza. Posvadjao se sa par igraca koji bi u najmanju ruku konkurisali za startnih 11...Evolve je napisao/la: Kakva je prica snjim inace, jel ga podupire javnost u Srbiji, vidim neki igraci nece da igraju dok je on izbornik..
Jase i dalje na krilima odlicnog Tadića i neke lude srece. Cini mi se da nema nikakve koncepcije i plana igre, nego samo nacrta postavku i kaze: "et' igrajte"...
Jedino sto je pozitivno je da se igraci bore, nema bas tolike qrcobolje kao prije i sto forsira dosta mladjih igraca, iako su pojedinima forma i kvalitet (citaj: menadzeri) upitni...
Viceprvak svijeta se nezaboravlja.invincible1921 je napisao/la:Po meni je ipak najveca ubleha Dalicmarconato je napisao/la:Niko ga ne podrzava. Dosao je kao potpuni amater (nikog prije nije vodio, niti je uopste imao licencu), da klima glavom glavesinama i menaderima iz saveza. Posvadjao se sa par igraca koji bi u najmanju ruku konkurisali za startnih 11...Evolve je napisao/la: Kakva je prica snjim inace, jel ga podupire javnost u Srbiji, vidim neki igraci nece da igraju dok je on izbornik..
Jase i dalje na krilima odlicnog Tadića i neke lude srece. Cini mi se da nema nikakve koncepcije i plana igre, nego samo nacrta postavku i kaze: "et' igrajte"...
Jedino sto je pozitivno je da se igraci bore, nema bas tolike qrcobolje kao prije i sto forsira dosta mladjih igraca, iako su pojedinima forma i kvalitet (citaj: menadzeri) upitni...Ja mislim da ce covjek dobit nogu i bit zaboraljven brze nego brazilac Bajano u nasoj rep
Sto bi reko Osim ja ne znam sto pricamo ovdje bolje da smo kakvu fabriku otvoriliTonySosa je napisao/la:Hajd sjednite vi na selektorsko mjesto ako su ovi ublehe.
Za Dalića ne znam, ali covjek koji 90 min. drzi na klupi trenutno najpotentnijeg klasicnog napadaca u Evropi je u najmanju ruku neznalica...TonySosa je napisao/la:Hajd sjednite vi na selektorsko mjesto ako su ovi ublehe.
Mala ispravka konjicu, Jablanici, podveležju i udobnosti privatnih kuća u Stocu. Slažeš li se?Vucevich je napisao/la:Naravno, zašto se ne bi gledala reprezentacije države u kojoj neko živi? Inače, po Mostaru, Konjicu, Jablanici, Stocu je bilo dosta navijačaPetar05 je napisao/la: Moj Evolve zar to netko u Hercegovini gleda. Ja gledao Maroko Argentina i prebacio zadnjih 15 minuta kad su ih gonjali.
Ne, kakvo to pitanje postavljaš, ‘ko gleda’ reprezentaciju države u kojoj je rođen i živi, pa ljudi koji nisu mentalno bolesni i opterećeniPetar05 je napisao/la:Mala ispravka konjicu, Jablanici, podveležju i udobnosti privatnih kuća u Stocu. Slažeš li se?Vucevich je napisao/la:Naravno, zašto se ne bi gledala reprezentacije države u kojoj neko živi? Inače, po Mostaru, Konjicu, Jablanici, Stocu je bilo dosta navijačaPetar05 je napisao/la: Moj Evolve zar to netko u Hercegovini gleda. Ja gledao Maroko Argentina i prebacio zadnjih 15 minuta kad su ih gonjali.
Naravno da se gleda. Gledao sam i ja i još dosta ljudi u Širokom i 'zapadnom' Mostaru. Već za Grude i Posušje nisam siguranPetar05 je napisao/la: Moj Evolve zar to netko u Hercegovini gleda. Ja gledao Maroko Argentina i prebacio zadnjih 15 minuta kad su ih gonjali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.