Istina je da nam je ove sezone dosuđeno više penala nego prošle čitave ja mislim.ensadek je napisao/la:E hajmo sad malo da pogađamo-u kojem minutu protiv njukastla ce arsenalu biti dosuđen penal?.Evo ja prognoziram u 38 minuti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Istina je da nam je ove sezone dosuđeno više penala nego prošle čitave ja mislim.ensadek je napisao/la:E hajmo sad malo da pogađamo-u kojem minutu protiv njukastla ce arsenalu biti dosuđen penal?.Evo ja prognoziram u 38 minuti
ozbiljno, ako ce fabianski onako braniti, onda nam niko ne treba dok ovaj u penziju ne odeFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta ce nam golman pored Fabijanskog u formi![]()
Mozda nestalo LONDE u Londonu,pitao Blekica imal gdje u BIH kupiti GArnier ili Londu 15/5,kaze Wenger jedino sa tom bojom na glavi hoce zutkoBosco je napisao/la:Ma kakav Hamzić, ima bosanski Almunia Burić.Prejak golman, ali sad da je za Arsenala nije. Bogami ako ovaki Fabianski nastavi kod Wengera ga ni Gigi Buffon ne zbaci više s gola. Ne znam ni sam kako je Wenger Žuču preselio na klupu, odnosno tribine.
Je li ovo ovdje bio kapitene2_ze je napisao/la:[youtube][/youtube]
koja je on budala nevjerovatno sta skida, isto protiv citya kad skide adebayoru (doduse offside) ili silvi 2 puta ...
O čemu ti svega tiMegamon je napisao/la:Mozda nestalo LONDE u Londonu,pitao Blekica imal gdje u BIH kupiti GArnier ili Londu 15/5,kaze Wenger jedino sa tom bojom na glavi hoce zutkoBosco je napisao/la:Ma kakav Hamzić, ima bosanski Almunia Burić.Prejak golman, ali sad da je za Arsenala nije. Bogami ako ovaki Fabianski nastavi kod Wengera ga ni Gigi Buffon ne zbaci više s gola. Ne znam ni sam kako je Wenger Žuču preselio na klupu, odnosno tribine.
da brani
sonick je napisao/la:O čemu ti svega tiMegamon je napisao/la:Mozda nestalo LONDE u Londonu,pitao Blekica imal gdje u BIH kupiti GArnier ili Londu 15/5,kaze Wenger jedino sa tom bojom na glavi hoce zutkoBosco je napisao/la:Ma kakav Hamzić, ima bosanski Almunia Burić.Prejak golman, ali sad da je za Arsenala nije. Bogami ako ovaki Fabianski nastavi kod Wengera ga ni Gigi Buffon ne zbaci više s gola. Ne znam ni sam kako je Wenger Žuču preselio na klupu, odnosno tribine.
da brani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.