Osim13 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Osim13 je napisao/la:
Norveska cak izgubila nakon 2-0 prednosti.chily-rz je napisao/la:Pa desilo se evo i Švicarskoj kontra Danske, nije zar da se dešava samo nama.
Ona sinocnja postava Grcke je u rangu Moldavije. Pa ljudima falilo 4 igraca iz prve postave Torosidis, Manolas, Karnezis, Mitroglou, znaci to sto sam iz glave nabrojao za koje smo svi culi, a gdje su jos ostali koji bi vjerovatno mogli zauzeti isto prvu postavu. A mi sa najjacim sastavom, na domacem terenu, ne znamo privesti utakmicu kraju kod vodstva 2:0. Sinocnji remi nije remi ni za jednu ekipu, nama dodje kao poraz, Grcima kao pobjeda. Uzet ce Italijane ili ce barem remi odigrati, dok cemo mi po obicaju biti isamarani.avenija je napisao/la:
iskreno moje je misljenje da je ovo najjaca grcka u zadnjih 10 godina.
Pa ono sto nam je Fortunis 10 radio nije niko nikad pa ni Hazard a ni Ronaldo..
Kada uzmu Italiju kuci iducu utakmicu vidjeces o cemu pricam.
Kada skontas da smo imalI 3 igraca manje i bod je dobar zato je svaki napad bio prilika za grke.
Bicakcic ne postoji NA BEKU, Dzeko na janjetini, pitaj boga o cemu on razmislja, Pjanic crveni, Visca i Duljevic na kisiku, a Prosinecki cuva izmjene do 86 minute. Hvala bogu pa ne izgubismo. Ljudi su dominirali 70 minuta.
Pade mi na pamet onaj start Maloude nad Mujdzom kad nije ni žutog dobio i pitam se u kojem bi univerzumu ovaj holandez od jučer isključio Francuzima ili Italijanima igrača nakon onakvog starta poput Pjanićevog.Amarinho je napisao/la: Norveska cak izgubila nakon 2-0 prednosti.
Nije izgubila 3:3Amarinho je napisao/la:Norveska cak izgubila nakon 2-0 prednosti.chily-rz je napisao/la:Pa desilo se evo i Švicarskoj kontra Danske, nije zar da se dešava samo nama.
Nije izgubila.Amarinho je napisao/la:
Norveska cak izgubila nakon 2-0 prednosti.
Tacno.avenija je napisao/la:Svicarci vodili kuci 3-0 do 84 minute i danci im uvalise tricu, kod nas bi kolektivno vjesanje bilo
prije 2 godine guzimo Ruse za 20 poena, na kraju izgubimo tekmu i igraci se potuku izmedju sebe
Vjerovatno je mislio na to da su Svedi preokrenuli i vodili 2-3. Norvezani izjednacili u 96. minuti.invincible1921 je napisao/la:Nije izgubila 3:3Amarinho je napisao/la:Norveska cak izgubila nakon 2-0 prednosti.chily-rz je napisao/la:Pa desilo se evo i Švicarskoj kontra Danske, nije zar da se dešava samo nama.
Whahahahahahahahahaahahlet3 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:![]()
![]()
invincible1921 je napisao/la:Ma ne krivi ga niko za poraz, ali lik te toliko ubije u pojam da ti i pobjeda tesko padne, a kamol poraz ili remi
Kad baci floskulu neku ili kad mi kaze ono "FINO".... pa ubio bi se odma tupim nozem
Naravno da ima. Dokazano. Dokazi mi ti suprotno?Jack je napisao/la:Kakve veze ima komentator sa rezultatom, svasta