BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Pa dobro, iako je njega vrijeme pregazilo i ne bi trebao vise da komentira utakmice jer se covjek provaljuje, cinjenica je da mi Bosnje uvijek nadjemo nekog drugog da okrivimo za nas neuspjeh.
Sad su nam sudija i Baho krivi, ko je sljedeci?
Mi smo apsolutno sami krivi za ono jucer, pa ne igra se utakmica 20 minuta. Ljudi su bili bolji od nas 70 % utakmice i mozemo biti sretni sto na kraju nismo izgubili. Isto je bilo i s Armenijom, prvo poluvrijeme smo odradili okej i onda citavo drugo kao da je neka druga ekipa izasla.
Ali jos je rano govorili, Ligu nacija smo odradili perfektno ( iako smo tu imali i srece), u svakom slucaju, ne otici na jos jedno Euro gdje ti idu 2 ekipe direktno a treca u baraz i gdje imas i Ligu nacija bio bi historijski neuspjeh i slag na tortu ove luzerske reprezentacije.
Mi smo apsolutno sami krivi za ono jucer, pa ne igra se utakmica 20 minuta. Ljudi su bili bolji od nas 70 % utakmice i mozemo biti sretni sto na kraju nismo izgubili. Isto je bilo i s Armenijom, prvo poluvrijeme smo odradili okej i onda citavo drugo kao da je neka druga ekipa izasla.
Ali jos je rano govorili, Ligu nacija smo odradili perfektno ( iako smo tu imali i srece), u svakom slucaju, ne otici na jos jedno Euro gdje ti idu 2 ekipe direktno a treca u baraz i gdje imas i Ligu nacija bio bi historijski neuspjeh i slag na tortu ove luzerske reprezentacije.
27.10.2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko je dotična sa avataraOsim13 je napisao/la:"Valjda ja, nakon dvije hiljade iskomentiranih utakmica, znam šta trebam reći."
Lmao

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo sto kaze za VAR je apsolutno smijesno, to kosta puno i to bi morao da plati svaki stadion (svaka repka zasebno) sto u ovom trenutku jos nije moguce, jer recimo nemas ni gol line tehnologije, a kamoli sta drugo.
Jedino da bude neka donacija lol.
27.10.2020
-
- Kontakt:
A ja budala prebacivao na SK da ga ne slusamWandelanoite je napisao/la:Samo da vas posjetim.
Baho ima ugovor na 4 godine sa SK

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Amina Demicrio_Ferdy88 je napisao/la:Ko je dotična sa avataraOsim13 je napisao/la:"Valjda ja, nakon dvije hiljade iskomentiranih utakmica, znam šta trebam reći."
Lmao

27.10.2020
Izgleda niko sinoc nije pratio temu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ko je dotična sa avataraOsim13 je napisao/la:"Valjda ja, nakon dvije hiljade iskomentiranih utakmica, znam šta trebam reći."
Lmao

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Grcka zadnji put dva gola zabila velesili Gibraltaru prije 2 godine.
Jadni smo.
Jadni smo.
Danas svi igraju fudbal kuknjava
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisam htio sinoć komentarisat, jer bi dobre duše rekle kako je provokacija i slično.
Prosinečki je precijenjen trener. Mediji ga uzdižu i bošnjački i srpski i hrvatski... A ništa veliko uradio nije.
(naravno ima ih još)
Po meni prilično tanku i solidnu Grčku ste morali dobiti. Ovako put do Eura će biti prilično težak. Vjerujem da će Grčka u revanšu igrati u znatno jačem sastavu + domaći teren i sve što uz to ide...
Prosinečki je precijenjen trener. Mediji ga uzdižu i bošnjački i srpski i hrvatski... A ništa veliko uradio nije.
(naravno ima ih još)
Po meni prilično tanku i solidnu Grčku ste morali dobiti. Ovako put do Eura će biti prilično težak. Vjerujem da će Grčka u revanšu igrati u znatno jačem sastavu + domaći teren i sve što uz to ide...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Ma ko je i rekao da je Baho kriv za poraz, ne treba sada izmišljati. On je tu došao kao 'kec na desetku' sa svojim glupim komentarima, od početka do kraja utakmice, prije svega vezano za protivničku ekipu, u 15 minuti su bili amateri koji jedva čekaju kraj utakmice, treba ih sve redom otpustiti, a na kraju utakmice lopta je okrugla, uvijek neugodna Grčka, to je fudbal i ostale floskule.leorey je napisao/la:Pa dobro, iako je njega vrijeme pregazilo i ne bi trebao vise da komentira utakmice jer se covjek provaljuje, cinjenica je da mi Bosnje uvijek nadjemo nekog drugog da okrivimo za nas neuspjeh.
Nije realan i nije objektivan, ko je on da govori da bi on otpustio sve grčke igrače, da oni jedva čekaju kraj utakmice? Pa nađi mi jednog komentatora na dunjaluku koji valja takve gluposti, i hajde što on to kaže, al' što onda na kraju sam sebe pobije, al' ono hinjski **** "to je fudbal" itd, na kraju tekme trebao reći "Potcijenili smo ih, ja sam ih prvi potcijenio i proglasio poraženim u 20 minuti susreta", da je to uradio ja mu prvi ne bih zamjerio, mislio je ispasti pametan, ispao levat, priznao da je ispao levat i to je to.
A da ne govorim koliko griješi u nekim elementarnim komentatorskim stvarima, od brkanja igrača do pogrešnog izgovaranja imena ili prezimena igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Sehic, odlicna partija, nije kriv ni za jedan gol.
Zukanovic, solidna partija, malo se poceo gubiti u onom povlacenju
Sunjic, Malo slabije od Zukanovica, najvise zbog penala.
Bicakcic, fali mu brzine za bekovsku poziciju, u drugom poluvremenu katastrofa, dok se nije povukao na stopera pretrcao ga svako ko je probao.
Kolasinac, ne znam sta da kazem, puno centarsuteva je proslo s lijevo strane, tako je i pao gol, reci du hajde da je to do umora.
Cimirot, odlican u prvom dijelu, u drugom se istrosio
Pjanic, doktor do crvenog
Besic, djeluje mi da nije na svojoj poziciji i da pravi neke viska pokrete.
Duljevic, svaka cast na borbenosti i na driblinzima, naprijed je puno lopti potrosio
Visca, cestitke na golu i na prodorima koji bi mogli rezultirati golovima da ga je samo jedan igrac ispratio, 5 takvih prilika je bilo. U drugom poluvremenu mrtav, napad nije ni igrao, u odbrani ga lako prelazili, obje strane su bile njihove.
Dzeko, moze to puno bolje.
Milosevic, fali mu brzine za ovo sto je juce igrao. Treba nam brzo krilo koje igra za ekipu na klupi.
Prosinecki, po meni greska sto se nije na vrijeme povukao ili sto smo se previse potrosili na pocetku. Mogli smo se pdbraniti i sa igracem manje da nismo imali samo umorne igrace po terenu.
Zukanovic, solidna partija, malo se poceo gubiti u onom povlacenju
Sunjic, Malo slabije od Zukanovica, najvise zbog penala.
Bicakcic, fali mu brzine za bekovsku poziciju, u drugom poluvremenu katastrofa, dok se nije povukao na stopera pretrcao ga svako ko je probao.
Kolasinac, ne znam sta da kazem, puno centarsuteva je proslo s lijevo strane, tako je i pao gol, reci du hajde da je to do umora.
Cimirot, odlican u prvom dijelu, u drugom se istrosio
Pjanic, doktor do crvenog
Besic, djeluje mi da nije na svojoj poziciji i da pravi neke viska pokrete.
Duljevic, svaka cast na borbenosti i na driblinzima, naprijed je puno lopti potrosio
Visca, cestitke na golu i na prodorima koji bi mogli rezultirati golovima da ga je samo jedan igrac ispratio, 5 takvih prilika je bilo. U drugom poluvremenu mrtav, napad nije ni igrao, u odbrani ga lako prelazili, obje strane su bile njihove.
Dzeko, moze to puno bolje.
Milosevic, fali mu brzine za ovo sto je juce igrao. Treba nam brzo krilo koje igra za ekipu na klupi.
Prosinecki, po meni greska sto se nije na vrijeme povukao ili sto smo se previse potrosili na pocetku. Mogli smo se pdbraniti i sa igracem manje da nismo imali samo umorne igrace po terenu.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 27 mar 2019, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Baho je smijesan komentator, dugo goreg nisam slusao. Ali sve je to bilo jasno i ranije. Ne znam zasto se taj čovjek uopste u tolikoj mjeri spominje ovdje a pogotovo zasto ide prica o njemu kao krivcu kiksa ili sta vec. Jos se covjek o tome oglasava u medijima. 

- invincible1921
- Kontakt:
Pa i da je bio VAR bio bi i penal i crveni. Penal zato sto je cist, a crveni jer je sudija vidio sta je uradio Pjanic, tako da cisto sumnjam da bi promjenio odluku jer po njemu onaj start je crveni.leorey je napisao/la:Ovo sto kaze za VAR je apsolutno smijesno, to kosta puno i to bi morao da plati svaki stadion (svaka repka zasebno) sto u ovom trenutku jos nije moguce, jer recimo nemas ni gol line tehnologije, a kamoli sta drugo.
Sto se tice uvodjenja istog, mi smo zadnji koji bi trebali pricati o tome....radimo prenos sa jednom kamerom. Nemamo ni ponovljeni snimak kako treba
=\_1921_/=
Ma jasno je to sve, al nije on igrao na terenu vec profesionalci, malo ozbiljnija repka nikad ne bi ispustila 2:0, to se mirno samo privede kraju ili se natrpa u vecini slucajeva. Recimo da je prenosio Spaniju ili tako neku repku, mogao je to mirno rec jer bi ovi svakako to fino zavrsili.Raonffa je napisao/la:Ma ko je i rekao da je Baho kriv za poraz, ne treba sada izmišljati. On je tu došao kao 'kec na desetku' sa svojim glupim komentarima, od početka do kraja utakmice, prije svega vezano za protivničku ekipu, u 15 minuti su bili amateri koji jedva čekaju kraj utakmice, treba ih sve redom otpustiti, a na kraju utakmice lopta je okrugla, uvijek neugodna Grčka, to je fudbal i ostale floskule.leorey je napisao/la:Pa dobro, iako je njega vrijeme pregazilo i ne bi trebao vise da komentira utakmice jer se covjek provaljuje, cinjenica je da mi Bosnje uvijek nadjemo nekog drugog da okrivimo za nas neuspjeh.
Nije realan i nije objektivan, ko je on da govori da bi on otpustio sve grčke igrače, da oni jedva čekaju kraj utakmice? Pa nađi mi jednog komentatora na dunjaluku koji valja takve gluposti, i hajde što on to kaže, al' što onda na kraju sam sebe pobije, al' ono hinjski **** "to je fudbal" itd, na kraju tekme trebao reći "Potcijenili smo ih, ja sam ih prvi potcijenio i proglasio poraženim u 20 minuti susreta", da je to uradio ja mu prvi ne bih zamjerio, mislio je ispasti pametan, ispao levat, priznao da je ispao levat i to je to.
A da ne govorim koliko griješi u nekim elementarnim komentatorskim stvarima, od brkanja igrača do pogrešnog izgovaranja imena ili prezimena igrača.
Nije nama Baho kriv sto ne mozes do lopte 70 % utakmice. Samo to kazem.
I normalno da ce se oglasit u medijima kad je covjek morao fejs da deaktivira

27.10.2020
Znas ti nas yebo ti nas. Losi smo ba, ukratko. Podanicki mentalitet
naprijed rejal
Sehic 6.5 nemocan kod golova, ostalo je dobro pokupio.
Bicakcic 6 nije bek iako je solidan bio, kod penala se okliznuo.
Sunjic 6 solidna partija dok nije skrivio cist penal
Zukanovic 7 dobra partija zuke
Kolasinac 7.5 vrlo opasan u prodoru steta sto ne dade gol za 3-1.
Cimirot 6.5 dosta solidna partija
Besic 6.5 meni se svidio dok je Pjanic bio na terenu borben je.
Pjanic 8 najbolji igrac, dobar gol a crveni smijesan. Ocekujem da ce ga uefa bitches iskljuciti 5 utakmica kao kad je salihovic protiv portugala zbog rijeci "fuck off" dobio crveni i 4 utakmice kazne.
Duljevic 5.5 korak naprijed nazad dva, podsjeca ne na music vedina. Crko u 55min
Visca 7.5 najpodcjenjeniji igrac vrijedan, dao gol i crko mal in 65min
Dzeko 6 nikakav, stoji hoda ne moze do lopte a kamoli da je sacuva. Sad da li je u pitanju povreda, manjak motivacije ili starost ne znam.
Grci: solidna ekipa koja zna i naprijed odigrat, trener je vidio nedostatak taktike i reagovao vidi se da zna posao.
Sudija: Kada god zvizdimo himni gostiju sudije pomisle da smo divljaci i svjesno nas ostete. Penal jedva cekao da svira a 1min nakon penala s merakom dat crveni koji je smijesan pokazuje poganu narav nizozemca.
Prosinecki: utakmicu je izgubio od 45. do 65.min. U Tom periodu je morao reagirati. Ili izvedi duljevica i viscu koji su crkli ili se drekni na igrace da se trznu, ali ucini nesto jer je gol visio u zraku. Izostanak krunica je greska jer je u formi i ne bi izgubili kontrolu na sredini da je usao.
Kvalifikacije nisu gotove dar sa neba bi bila 3 boda iz finske i idemo ih napasti.
Bicakcic 6 nije bek iako je solidan bio, kod penala se okliznuo.
Sunjic 6 solidna partija dok nije skrivio cist penal
Zukanovic 7 dobra partija zuke
Kolasinac 7.5 vrlo opasan u prodoru steta sto ne dade gol za 3-1.
Cimirot 6.5 dosta solidna partija
Besic 6.5 meni se svidio dok je Pjanic bio na terenu borben je.
Pjanic 8 najbolji igrac, dobar gol a crveni smijesan. Ocekujem da ce ga uefa bitches iskljuciti 5 utakmica kao kad je salihovic protiv portugala zbog rijeci "fuck off" dobio crveni i 4 utakmice kazne.
Duljevic 5.5 korak naprijed nazad dva, podsjeca ne na music vedina. Crko u 55min
Visca 7.5 najpodcjenjeniji igrac vrijedan, dao gol i crko mal in 65min
Dzeko 6 nikakav, stoji hoda ne moze do lopte a kamoli da je sacuva. Sad da li je u pitanju povreda, manjak motivacije ili starost ne znam.
Grci: solidna ekipa koja zna i naprijed odigrat, trener je vidio nedostatak taktike i reagovao vidi se da zna posao.
Sudija: Kada god zvizdimo himni gostiju sudije pomisle da smo divljaci i svjesno nas ostete. Penal jedva cekao da svira a 1min nakon penala s merakom dat crveni koji je smijesan pokazuje poganu narav nizozemca.
Prosinecki: utakmicu je izgubio od 45. do 65.min. U Tom periodu je morao reagirati. Ili izvedi duljevica i viscu koji su crkli ili se drekni na igrace da se trznu, ali ucini nesto jer je gol visio u zraku. Izostanak krunica je greska jer je u formi i ne bi izgubili kontrolu na sredini da je usao.
Kvalifikacije nisu gotove dar sa neba bi bila 3 boda iz finske i idemo ih napasti.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
A daj baOsim13 je napisao/la:

15.10.2013.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma brate do sutra bi mogli nabrajati nase mentalne probleme. Jos ekipama dodaj Dzumhura u tenisu i zaokruzis sve skupa kakvi smo mentalni patuljci.let3 je napisao/la:Protiv Finske u košarci isto. 20 razlike vodimo na pocetku zadnje četvrtine i izgubimo utakmicuElCartel11 je napisao/la:Normalno da ce biti veseli, ljudi dosli sa B ekipom i uzeli bod. Njima je bilo u cilju samo, da se ne obrukaju, jer su mislili, da cemo jih napuniti do kraja. Ali ljudi imaju mentalitet, dok je kod nas kontra, zadovoljimo se brzo malim stvarima i eto sta ispadne na kraju.avenija je napisao/la:Zanimljivo slavlje Grka kao da su izvukli bod protiv Spanije a ne nikad losije BIH, koliko slavlje i radost, zar smo toliki u njihovim ocima?
Kad se sjetim basketa protiv Litve sve u svojim rukama imamo i na kraju qurcina, prije 2 godine guzimo Ruse za 20 poena, na kraju izgubimo tekmu i igraci se potuku izmedju sebe. Protiv Grcke 2016 vodimo, kontrolisemo utakmicu, u 93 zabise gol ko djeci na terminu.
Znaci imamo znanje, ali nemamo mentalitet jak i to ces nas uvijek yebati.![]()
Znaci, mi smo dokazani mentalni luzeri u svim sportovima + amateri (npr. u rukometu pobjedimo Švicu i opet ispadnemo zbog amaterizma u zapisniku
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Al' baš zato što smo mi u pitanju, valjda je za 20 i kusur godina naučio da smo mi sposobni zajebati raznorazne situacije, i da ne možeš protivnika koji nas godinama hebe proglasiti 'mrtvim' u 15 minuti utakmice.leorey je napisao/la:Ma jasno je to sve, al nije on igrao na terenu vec profesionalci, malo ozbiljnija repka nikad ne bi ispustila 2:0, to se mirno samo privede kraju ili se natrpa u vecini slucajeva. Recimo da je prenosio Spaniju ili tako neku repku, mogao je to mirno rec jer bi ovi svakako to fino zavrsili.Raonffa je napisao/la:Ma ko je i rekao da je Baho kriv za poraz, ne treba sada izmišljati. On je tu došao kao 'kec na desetku' sa svojim glupim komentarima, od početka do kraja utakmice, prije svega vezano za protivničku ekipu, u 15 minuti su bili amateri koji jedva čekaju kraj utakmice, treba ih sve redom otpustiti, a na kraju utakmice lopta je okrugla, uvijek neugodna Grčka, to je fudbal i ostale floskule.leorey je napisao/la:Pa dobro, iako je njega vrijeme pregazilo i ne bi trebao vise da komentira utakmice jer se covjek provaljuje, cinjenica je da mi Bosnje uvijek nadjemo nekog drugog da okrivimo za nas neuspjeh.
Nije nama Baho kriv sto ne mozes do lopte 70 % utakmice. Samo to kazem.
I normalno da ce se oglasit u medijima kad je covjek morao fejs da deaktivira
Kunem ti se životom on kada je valjao te gluposti, meni kroz glavu prolazi, samo da nam se ne obije o glavu ova njegova prepotentnost (koliko god on bio samo komentator, al' njegove izjave su slušali milioni ljudi) i na kraju, normalno, znamo šta bi.
Al' mene je opet najviše na kraju iznervirao sa onim 'lopta je okrugla', 'to je fudbal', niti je "lopta okrugla" niti je "to fudbal", to je reprezentacija BiH, to smo mi, to se samo nama može desiti i dešavalo se i dešavat će se i u budućnosti sigurno, a ti koji 20 godina prenosiš sve to i sam znaš koliko si prenosio utakmica gdje smo ga popušili kada nismo smjeli, i imaš hrabrosti davati tako glupe komentare.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 27 mar 2019, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"