Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 26 okt 2010, 19:35

ensadek je napisao/la:E hajmo sad malo da pogađamo-u kojem minutu protiv njukastla ce arsenalu biti dosuđen penal? :mrgreen: .Evo ja prognoziram u 38 minuti :lol:
Istina je da nam je ove sezone dosuđeno više penala nego prošle čitave ja mislim. :mrgreen: Ali ako pogledaš sve penale vidjeti ćeš da nijedan nije neopravdano dosuđen, 1 ili 2 su bila ono da su se mogla i svirat i nesvirat, ali eto na kraju je sudija ipak pokazao na bijelu tačku.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 okt 2010, 21:03

I penal je sastavni dio fudbala,neznam sta tu ima cudno.Sve cist penal do penala :D
Rođen s tobom da budem

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 okt 2010, 21:30

Svirano je puno penala, ali mene brine cinjenica da su dva promasili... ja mislim da su svi penali bili na chamakhu(osim ovog zadnjeg) , sto pokazuje kakav je igrac, da ga je tesko cuvati... JET-a bih volio vidjeti protiv newcastla, kazu oni imaju jakog spica, pa da im JET pokaze sta je snaga... jbt jest mrcina covjek XD

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 okt 2010, 22:12

Bosco imal kakvog golmana na vidiku?Cuo sam da on i gdin Blekic imaju zajednicki akvarij ribica :mrgreen:
Zbog toga u bliskoj buducnosti mozemo ocekvati Hamzica na golu topnika,vjerujte mi bolji je goman od zuce :roll: .
Samo problem sto je on sada potreban sampionskom SArajevu.Mozda dogodine,kada se plasiramo u LP pa Blekson mu nadje dostojnu zamjenu.

Hamzic bi u Arsenalu dominirao :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 okt 2010, 22:17

Sta ce nam golman pored Fabijanskog u formi :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 okt 2010, 22:18

Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta ce nam golman pored Fabijanskog u formi :mrgreen: :mrgreen:
ozbiljno, ako ce fabianski onako braniti, onda nam niko ne treba dok ovaj u penziju ne ode :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 okt 2010, 22:18

Ma kakav Hamzić, ima bosanski Almunia Burić. :mrgreen: Prejak golman, ali sad da je za Arsenala nije. Bogami ako ovaki Fabianski nastavi kod Wengera ga ni Gigi Buffon ne zbaci više s gola. Ne znam ni sam kako je Wenger Žuču preselio na klupu, odnosno tribine.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 okt 2010, 22:21

Bosco je napisao/la:Ma kakav Hamzić, ima bosanski Almunia Burić. :mrgreen: Prejak golman, ali sad da je za Arsenala nije. Bogami ako ovaki Fabianski nastavi kod Wengera ga ni Gigi Buffon ne zbaci više s gola. Ne znam ni sam kako je Wenger Žuču preselio na klupu, odnosno tribine.
Mozda nestalo LONDE u Londonu,pitao Blekica imal gdje u BIH kupiti GArnier ili Londu 15/5,kaze Wenger jedino sa tom bojom na glavi hoce zutko :D da brani :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 okt 2010, 22:25

[youtube][/youtube]
koja je on budala nevjerovatno sta skida, isto protiv citya kad skide adebayoru (doduse offside) ili silvi 2 puta ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 okt 2010, 22:28

e2_ze je napisao/la:[youtube][/youtube]
koja je on budala nevjerovatno sta skida, isto protiv citya kad skide adebayoru (doduse offside) ili silvi 2 puta ...
Je li ovo ovdje bio kapiten :mrgreen:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 okt 2010, 22:29

ma dobar je on golman kad ima samopouzdanja, sad mu se to desava, i sad ako ne sazrije nece nikad... odlicno brani jos samo da mozak sredi i super je :)

sonick
Kontakt:

Post Postao/la sonick » 26 okt 2010, 22:30

Megamon je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ma kakav Hamzić, ima bosanski Almunia Burić. :mrgreen: Prejak golman, ali sad da je za Arsenala nije. Bogami ako ovaki Fabianski nastavi kod Wengera ga ni Gigi Buffon ne zbaci više s gola. Ne znam ni sam kako je Wenger Žuču preselio na klupu, odnosno tribine.
Mozda nestalo LONDE u Londonu,pitao Blekica imal gdje u BIH kupiti GArnier ili Londu 15/5,kaze Wenger jedino sa tom bojom na glavi hoce zutko :D da brani :mrgreen:
O čemu ti svega ti :roll:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 okt 2010, 22:33

sonick je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
O čemu ti svega ti :roll:

slika
:mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 okt 2010, 22:59

Žučina farba je ona druga slijeva. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 okt 2010, 01:11

Marouane Chamakh: For Others It's Real Madrid Or Barcelona, For Me It Was Always Arsenal
Malo da vam kažem kako to čika Wenger odrađuje za 0 funti,eura,maraka,pezosa.
Chamakh dosad u zvaničnim tekmama: 9 golova, 3 asistencije, 6 izborenih penala, 4 izborena crvena kartona.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2010, 01:28

Wenger je uvjek bio maistor što se tiče transfera al' i transfer politike inače. Daje minimum, uzima maximun ;)

Chamack, veoma drag igrač, previše korsista, za onog konja Ade je izmislio trčanje i timsku igru.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2010, 13:12

Nasri hvala Bogu još duže u Arsenalu ;) Bravo, vidi se da znaju procjenit koga treba imat u Arsenalu.
A što se tiče ovog "jakog tima", pa može bit, bit če jači nego što je bio prošlu utakmicu u Carling Cup-u :) Očekujem tu i na golu Szczesnog ( valjda se ovako piše ).
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 okt 2010, 20:26

Kad se sjetim utakmice protiv Porta mislim,kada je Fabianski napravio dvije kardinalne pogreske,kada su ga svi kritikovali.I sada kada ovo vidim...Dobar je golman,bez ikakve sumnje,samopouzdanje mu je potrebno... :)
You'll never walk alone.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 okt 2010, 20:46

Zipa zurke kod Denilsona,izgleda mi smo ekipa koja najvise vodi izgleda o svom Hairstyle :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.