BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Sve u svemu, planiram napraviti video o svim pizdarijama BiH sporta od početka do kraja. Čisto da se obilježi najveći baksuzluk svih vremena. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Pa lozis raju bezveze.brig je napisao/la: Zasto provokacija? Ako sam gledao tekmu i napisao misljenje? Jel vrijeđam? Čime to provociram?
Kao da je to nesto novo za nas da smo Moldavija bez Dzeke i Pjanica. Valjda normalna stvar da u reprezenzativnom fudbalu osim velesila ovih svaka reprezentacija ima jednu generaciju solidnu u 20-30 god, kao sto su Bugari za Stoichkovom, Balakov itd a sad su katastrofa. Cak Holandjani su morali cekat (a mozda jos cekaju) neke nove klince nakon Bergkampa, Seedorfa i ostalih.
To je period koji i nas ceka, do neke nove generacije tamo bog zna kad.
-
- Kontakt:
Ma neces, sta sam ja sve pisao kad se Tonson vozikao busom po Zagrebu pa nistaCaptain4 je napisao/la:O tome bih posebno na nekoj drugoj temi. Pokupit ću bezveze ban zbog hejta.Bundesliga je napisao/la:Najstariji*Captain4 je napisao/la: Hrvati su legitiman narod u BiH.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nadoći ćes ti i na tenisu, polakojestamaji je napisao/la: otprilike tako je i bilo
dva dobra posta u gomili dječjeg sranja, bodi drži se lopte a mani se tenisa![]()
elem izašla duša nanos poslije pola sata. pored toga meni je smetalo što smo uglavnom gubili duele, volio bi vidjeti tu statistiku ali mislim da je porazna.
grcima večeras svaka čast, došli ljudi sa ž postavom i spasili bod. mi smo propustili priliku da krenemo opet sa dvije pobjede, ali realno kako igramo u zadnje vrijeme prolazimo iznadprosječno. vidjećemo kako će drugi igrati, grupa bi se mogla dobro zakuhati. srećom imamo i zlu netrebalo taj playoff...
igrači pojedinačno onoliko koliko mogu. džeko je totalno van forme, ili mu se zakuhalo kod kuće ili je ostario ili je nešto drugo...to me brine, bez džeke kakvim ga znamo nemamo šanse za ep.
napeto!

Ma kakav crni playoff, to treba zaboravit skroz, em sto ce bit 3 vjerovatno jake ekipe, em sto imamo historiju tragedija u PO, to se ne bi prezivilo
Treba probati nekako na guzove mlatnuti Fince a u Italiji i poraz nije strasan, a valjda Armenci izvuku sta protiv Grka, uglavnom nije dobro nikako, opet ce bit patnje iako nam je grupa smijesna realno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
da, sve stoji!Amarinho je napisao/la:Pa lozis raju bezveze.brig je napisao/la: Zasto provokacija? Ako sam gledao tekmu i napisao misljenje? Jel vrijeđam? Čime to provociram?
Kao da je to nesto novo za nas da smo Moldavija bez Dzeke i Pjanica. Valjda normalna stvar da u reprezenzativnom fudbalu osim velesila ovih svaka reprezentacija ima jednu generaciju solidnu u 20-30 god, kao sto su Bugari za Stoichkovom, Balakov itd a sad su katastrofa. Cak Holandjani su morali cekat (a mozda jos cekaju) neke nove klince nakon Bergkampa, Seedorfa i ostalih.
To je period koji i nas ceka, do neke nove generacije tamo bog zna kad.
ali bilo bi šteta ne otići na još jedno prvenstvo dok su oni još tu.
Ništa ne boli kao sjećanje na onu igru u prvih dvadesetak minuta i sadašnji pogled na rezultat. Ali to smo mi, mi to nosimo u DNK-a, predodređeni za baksuzluk.
Ima nasBundesliga je napisao/la:Ma neces, sta sam ja sve pisao kad se Tonson vozikao busom po Zagrebu pa nistaCaptain4 je napisao/la: O tome bih posebno na nekoj drugoj temi. Pokupit ću bezveze ban zbog hejta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemoj mi zaboravit Dzumhura ubacit.Captain4 je napisao/la:Sve u svemu, planiram napraviti video o svim pizdarijama BiH sporta od početka do kraja. Čisto da se obilježi najveći baksuzluk svih vremena.
On zaslužuje poseban dokumentarac. Mlatne Goffinu set 6-0, poslije se raspadne.Amarinho je napisao/la:Nemoj mi zaboravit Dzumhura ubacit.Captain4 je napisao/la:Sve u svemu, planiram napraviti video o svim pizdarijama BiH sporta od početka do kraja. Čisto da se obilježi najveći baksuzluk svih vremena.

"We need to suffer. And we need to fight."
Bolje da nismo čistili snijeg
- invincible1921
- Kontakt:
Penal cist ko suza, crveni realno prestrog,,,,,Sta je tacno radio i gdje je bio bicakcic nakon crvenog kartona? Ljudi su nam ubacili 30 puta sa te strane
=\_1921_/=
Veceras dodjoh do zakljucka da sam prestar da se 90 minuta 'krchkam' pred TV-om ... predugo mi postalo ... ne mogu vise, nemam vise ni volje ni zelje ... Finsku i Italiju cu gledati samo drugo poluvrijeme ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Treba bit opušten kaže Pjanić da su duge kvalifikacije
Razlika u kriteriju sudaca. Ovo je žuti karton za Portugal

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Strah me Finske
Navijati samo za reprezentaciju je jedan nivo mazohizma, za reprezentaciju i Čelik, e tu svi već za hospitalizacije, ali navijati za BiH, Čelik i Arsenal e tu imaš siguran džennet zbog svih muka na ovom svijetu.
@Marsale pozdrav.
@Marsale pozdrav.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
I to je trebao biti crveni, jbg Srbi i mi fukare.
I am not yet born; O hear me.
Treba medunjajina zvatiOsim13 je napisao/la:Strah me Finske
- invincible1921
- Kontakt:
Da ti znas sta ne znas ne bi tako dobro misljenje imo o mnogimaBazinga12345 je napisao/la:Osim13 je napisao/la: https://i.ibb.co/8DZ837t/IMG-20190326-233701.jpg
Evo i sifonjerija
https://i.ibb.co/1MRSBkX/FB-IMG-1553639786398.jpg
[dobra je i ona Amina Hodžić, kad smo kod voditeljica
![]()
Na N1 isto ima finih, Hana

=\_1921_/=
Džeko i Pjanić su motori ove repke. Igrači koji ostale čine boljima (iako su mrtvi prosjek). Kao što je bio Miske itd
Dva igrača isklesana vani to ne treba smetnut.
Nasljednici se ne naziru ni blizu. A bit će sve gore budući Saveza interesira liga ko lanjski snijeg. To će se vratit ko bumerang. Robi **** Hajrovića i to će se obit o glavu.
Nema vise klase igrača. Budućnost će biti surova i jadna ako se ovako nastavi.
Dva igrača isklesana vani to ne treba smetnut.
Nasljednici se ne naziru ni blizu. A bit će sve gore budući Saveza interesira liga ko lanjski snijeg. To će se vratit ko bumerang. Robi **** Hajrovića i to će se obit o glavu.
Nema vise klase igrača. Budućnost će biti surova i jadna ako se ovako nastavi.