guzi on nas sa svojim instagram profilomAmirBvB je napisao/la:Ništa dok nesuđeni kapiten br. 6 ne zg.uzi ženu nekom od ovih grka....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
guzi on nas sa svojim instagram profilomAmirBvB je napisao/la:Ništa dok nesuđeni kapiten br. 6 ne zg.uzi ženu nekom od ovih grka....
To je sad glavno na ovoj temi.Bundesliga je napisao/la:Barem smo dosli do jednog zakljucka, ko udara Aminu sreckovic je.
Ma buraz draže bi mi bilo da smo na nivou San Marina i da gledamo kako nas svi bolji redovno trpaju ko Miu Khalifu nego ovo.Goalgetter je napisao/la:+1JonSnow je napisao/la:Kad shvatim, da dobar dio svog života gledam ovu luzersku reprezentaciju kako se muči protiv odvratnih grčkih štakora dođe mi da se sklupčam u ćošku i da plačem.
Lakse bi podnio neodlazak na EP nego da nas ovi cigani vec 3. put zaredom guze
Ako ko sazna ko ono taslači, nek mi javi da mu ki.tu popušimBundesliga je napisao/la:Barem smo dosli do jednog zakljucka, ko udara Aminu sreckovic je.
Onaj ko te ljubi sretan jeBundesliga je napisao/la:Barem smo dosli do jednog zakljucka, ko udara Aminu sreckovic je.
JohnCleese je napisao/la:Dosli, izmalerisali i otisli
AlfredNobel je napisao/la:Hahahahhahaahahhahahaha kad pročitaš ove komentare, skontaš da mi ništa drugo i ne zaslužujemo. Fascinantno je to kako je sve med i mlijeko kad se pobjeđuje i čim uslijedi jedan neočekivan rezultat ili kiks, ništa na svijetu ne valja i sve se treba mijenjati.
Znači, zakine te mentol za crveni karton, koji je presmiješan i pretužan u isto vrijeme. Za ono se ne sudi prekršaj, a kamoli crveni karton. Pa eto, okej da je svirao prekršaj, ali dati za ono karton je kriminalno. Onda se ugrači istroše fizički jer valja nadoknaditi igrača manje, uz to Grci dobiju psihičku nadmoć i ispadne kako ispadne. Po ko zna koji put smo oštećeni, od Francuske, preko Nigerije, pa evo i sad.
Nisam nimalo razočaran, fudbal je takav, milion nekih stvari utiče na krajnji ishod. Mrak mi na oči padne kad vidim komentare svakakvih debila koji nisu pipnuli lopte u životu, koji se zavale uz Sarajevsko i mezu i seru kako je moglo ovako, kako je moglo onako, kako je ovaj ovakav, onaj onakav itd. Koliko vlada ta ograničenost i talasanje u mišljenjima, pa to je meni fascinantno svaki put. I ne samo kad se radi o repki, već je to generalna situacija i stanje.
Fazon je što ja ne mogu vjerovati da jedan od najboljih veznjaka svijeta, igrač Juventusa, drugi najbolji igrač reprezentacije, igrač koji po prirodi nije prgav, toliko iskusan igrač koji je u reprezentaciji preko deset godina, koji je odigrao pet utakmica protiv Grčke i zna na šta ciljaju uvijek, onako naivno đonom krene na nogu igrača 30 sekundi nakon što primiš gol iz penala i to na sredini terena.AmirBvB je napisao/la:Fazon je što nijednoj repki koja iole išta znači u svijetu fudbala ODMAH NAKON penala, ne bi niko dao DIREKTAN crveni jednoj od najvećih zvijezda.
**** pobjedu, ajmo mi Aminu trazitiOsim13 je napisao/la:[
Bazinga12345 je napisao/la:Daj slikuOsim13 je napisao/la:Aminaaaaaaaa
Evo i sifonjerija
[
Osim13 je napisao/la: https://i.ibb.co/8DZ837t/IMG-20190326-233701.jpg
Evo i sifonjerija
https://i.ibb.co/1MRSBkX/FB-IMG-1553639786398.jpg
[
Možda sam ja debil, al' meni onaj start nije toliko opasan bio. Stotinu gorih sam vidio gdje ni žuti sudija nije pipnuo.Raonffa je napisao/la:Fazon je što ja ne mogu vjerovati da jedan od najboljih veznjaka svijeta, igrač Juventusa, drugi najbolji igrač reprezentacije, igrač koji po prirodi nije prgav, toliko iskusan igrač koji je u reprezentaciji preko deset godina, koji je odigrao pet utakmica protiv Grčke i zna na šta ciljaju uvijek, onako naivno đonom krene na nogu igrača 30 sekundi nakon što primiš gol iz penala i to na sredini terena.AmirBvB je napisao/la:Fazon je što nijednoj repki koja iole išta znači u svijetu fudbala ODMAH NAKON penala, ne bi niko dao DIREKTAN crveni jednoj od najvećih zvijezda.
Hajde da je to bio Gojak, pa neiskustvo, da je bio Bešić, pa hajde budala, al' Pjanić da uradi nešto onakvo, nevjerovatno.
Gdje je ba ovdje cjevanica i đon. Pjanic je dzaba dobio crveni.Bazinga12345 je napisao/la:Nema veze, išao je djonom na cjevanicu.emir79 je napisao/la:Savez mora da se zali uvezi crvenog kartona. Ovako dati direktni karton moras bas biti retardiran. Ovo nije ni faul, a kamo li crveni.
Ma nije Pjanic nikad bio jak sa zivcima, imao je i ranije raznoraznih ispada, ponese ga valjda atmosfera, ludilo, momenat, sta vecRaonffa je napisao/la:Fazon je što ja ne mogu vjerovati da jedan od najboljih veznjaka svijeta, igrač Juventusa, drugi najbolji igrač reprezentacije, igrač koji po prirodi nije prgav, toliko iskusan igrač koji je u reprezentaciji preko deset godina, koji je odigrao pet utakmica protiv Grčke i zna na šta ciljaju uvijek, onako naivno đonom krene na nogu igrača 30 sekundi nakon što primiš gol iz penala i to na sredini terena.AmirBvB je napisao/la:Fazon je što nijednoj repki koja iole išta znači u svijetu fudbala ODMAH NAKON penala, ne bi niko dao DIREKTAN crveni jednoj od najvećih zvijezda.
Hajde da je to bio Gojak, pa neiskustvo, da je bio Bešić, pa hajde budala, al' Pjanić da uradi nešto onakvo, nevjerovatno.