BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Ne jedite gov.na... Doktorsko prvo poluvrijeme... 2:0! Vrh! Robi doktore, napravio si silu!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
na kliksu pao server a vodimo 2-0 protiv grčke, šta očekivat kad pobijedimo italiju
Jeste gamad glupa sa komentarima, nismo zaslužili ovaj rezultat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
harden je napisao/la:Jeste gamad glupa sa komentarima, nismo zaslužili ovaj rezultat
Odlicno prvo poluvrijeme realno mozda malo Dulja kvari utisak ali sta ces...ne sjedi na klupi u cvajti bez razloga,i bas ono sto je trener Dinama pricao o njemu,sa loptom odlican bez lopte i ne zna linije kretanja...ali dabogda nam uvijek Dulja bio najveci problem

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- prisonbreak
- Kontakt:
ZENICA, BILINO POLJE!rope11 je napisao/la:Odlično poluvrijeme, pogotovo prvih pola sata. Sad u drugom odmah na početku ponoviti isti onaj presing, zabiti treći i polako zatvoriti utakmicu.
I publika na stadionu konačno liči na nešto.
Cimirot je uz Pjanića vjerovatno i ponajbolji pojedinac večeras, možda i prva njegova dobra utakmica u ovom dresu. Nije mi ni Dulja toliko loš, lako se oslobađa igrača, a imao je i finih ideja u napadu.
Bas pratim hocel iko da pohvali

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Šemsudin umjesto Džeka.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Još da je Saric tu, ubili bi ih.delinjo je napisao/la:Odlicno prvo poluvrijeme realno mozda malo Dulja kvari utisak ali sta ces...ne sjedi na klupi u cvajti bez razloga,i bas ono sto je trener Dinama pricao o njemu,sa loptom odlican bez lopte i ne zna linije kretanja...ali dabogda nam uvijek Dulja bio najveci problem![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvih bolida ima, vazda serancija neka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mene frka gledat drugo , al fakat nikad nismo nekog ovako rasuli za 30 min trebalo je 4 0 Dteko ovu sezonu ko dqaa nije spreman il es nema ono da se zagradi pa da mu ne mogu nis
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
haj znaj ,mozda je i to tacnoBazinga12345 je napisao/la:Još da je Saric tu, ubili bi ih.delinjo je napisao/la:Odlicno prvo poluvrijeme realno mozda malo Dulja kvari utisak ali sta ces...ne sjedi na klupi u cvajti bez razloga,i bas ono sto je trener Dinama pricao o njemu,sa loptom odlican bez lopte i ne zna linije kretanja...ali dabogda nam uvijek Dulja bio najveci problem![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Šta bi bilo da nije snijeg padao
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sta kaze baho nakon pjaninog gola, kakvo je ovo ponasanje sve bih vas otpustio ko da su ljudi veznai ugovorima za repku

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- AshburtonG
- Kontakt:
Brate bavio sam se i fudbalom, a i atletikom. Ne moze ti igrat u repki covjek koji ne moze disat ni pomocu skrga nakon 20e minute. Nadam se da ce sto prije napolje, jer ce nam pravit ogroman problem po toj strani. Covjek ne stize ispratit akcije u napadu, a kamoli da se vrati nazad. Sa loptom je uz Pjanica i Dzeku nas najbolji igrac, ali u svakom drugom segmentu je odron. Pa Seo mu objasnjava kako da daje lopte i krece se u napadu, nakon 10min vristi na njega, jer cuva prazan zrak.Pantelija je napisao/la:Vodimo dva nula, ubijamo grcku,45 postova o duljevicu koji je najmanje 20 sprinteva s loptom napravio po 30-40 metara... vecinom u duelima... probaj 5 sprinteva pa ces shvatiti o cemu pricam. I svaki put s loptom je prqvio problem protivniku, svaki put skoro je opasnost. Imao je gredaka, losih pasova, ali imao je i pjanic a da ne pricam o dzeki koji se, da se ne lazemo nije oznojio.AshburtonG je napisao/la:Je li moguce da je ovako trom i nespreman Duljevic? Izgleda kao potrosen igrac blizu 40oj godini. Maloprije kontra nakon kornera za Grke, Kolasinac 40m ispred njega, a cuvao stativu... Koja razlika u nivou fizicke spreme jbt. I onda se cudimo kad nase klubove nafiluju po 5-6 razlike u evropskim utakmicama.
Svi igraju vrhunski , strasan tempo drzimo.
Nisu grci navikli na ove uslove kazem jaRokoko87 je napisao/la:Šta bi bilo da nije snijeg padao
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ovo je najbolje poluvrijeme Cimirota u reprezentaciji, nadam da se da je napokon probio onu barijeru u glavi od ranije i da pocinje igrati jace i sa samopouzdanjem.
Samo trcat pritisak i oni ne mogu nis MADJARI SU POKAZALI RECEPT JUCE BORBA
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Da igraju Marijo Vrana i Izzy dalibi him šest u prvom
Memadžerski od lazi
Memadžerski od lazi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad cete vidjeti kada Duljevic proigra,dobio sam informaciju da mu je Zuti obecao kupon od 50km za rucak kod brajlovica ako dadne gol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.