I publika na stadionu konačno liči na nešto.

Cimirot je uz Pjanića vjerovatno i ponajbolji pojedinac večeras, možda i prva njegova dobra utakmica u ovom dresu. Nije mi ni Dulja toliko loš, lako se oslobađa igrača, a imao je i finih ideja u napadu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Osim13 je napisao/la:
EVO ZAŠTO DŽEKO LOŠE IGRA
Vodimo dva nula, ubijamo grcku,45 postova o duljevicu koji je najmanje 20 sprinteva s loptom napravio po 30-40 metara... vecinom u duelima... probaj 5 sprinteva pa ces shvatiti o cemu pricam. I svaki put s loptom je prqvio problem protivniku, svaki put skoro je opasnost. Imao je gredaka, losih pasova, ali imao je i pjanic a da ne pricam o dzeki koji se, da se ne lazemo nije oznojio.AshburtonG je napisao/la:Je li moguce da je ovako trom i nespreman Duljevic? Izgleda kao potrosen igrac blizu 40oj godini. Maloprije kontra nakon kornera za Grke, Kolasinac 40m ispred njega, a cuvao stativu... Koja razlika u nivou fizicke spreme jbt. I onda se cudimo kad nase klubove nafiluju po 5-6 razlike u evropskim utakmicama.
Ne znam koju ti utakmicu gledas, covjek medju najboljim na terenu. Igra lijevo i cesto ulazi u sredinu. Jos se mnogo vraca nazad, koliko je samo lopti uzeo grcima.AshburtonG je napisao/la:Je li moguce da je ovako trom i nespreman Duljevic? Izgleda kao potrosen igrac blizu 40oj godini. Maloprije kontra nakon kornera za Grke, Kolasinac 40m ispred njega, a cuvao stativu... Koja razlika u nivou fizicke spreme jbt. I onda se cudimo kad nase klubove nafiluju po 5-6 razlike u evropskim utakmicama.
Imamo mi još napadača..jasan je napisao/la:Dzeko je ozljedjen, isteze nogu vjerovatno je ta loza u pitanju
A Nicolle?Osim13 je napisao/la:
EVO ZAŠTO DŽEKO LOŠE IGRA
I ja se pitam. Momak radi tacno sta se od njega ocekuje. Pokriva mnogo prostora, igra jednostavno i ne srlja.Kaunas je napisao/la:Sta li vi gledatesoccerfan je napisao/la:Treba definitivno Krunica uvesti.guillermo je napisao/la:Igral Cimirot uopste jbt ko da imamo igraca manje u sredini
Maksumić INMortemHz je napisao/la:Imamo mi još napadača..jasan je napisao/la:Dzeko je ozljedjen, isteze nogu vjerovatno je ta loza u pitanju
Jedan od?KEC je napisao/la:Al nmg skontat grke znaci 30 m od gola puca jedan od najboljih pucača na svijetu i oni samo jednog u zivi zid postavljaju..... Prvih 20 minuta me podsjeća na pariz 2011
Trenutno korisnika/ca: Homelander i 23 gosta.