Rekonstrukcija stadiona u BiH
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Teren odlično izgleda, imamo sreću što je jako dobre kvalitete.S obzirom na način na koji smo dočekali utakmicu, čudo mi je da ne vidim nijedan dio trave da je oštećen, to je najbitnije.
Nadam se da je ovo zadnji put u historiji ovog terena da je na ovaj način očišćen.
Nadam se da je ovo zadnji put u historiji ovog terena da je na ovaj način očišćen.
1921
- anonymousHD
- Kontakt:
Teren je užasan. Lokve po terenu. Čak se vidi i zemlja, sjebali su već teren kako su čistili.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne znam na kojem dijelu terena vidiš blato i zemlju?anonymousHD je napisao/la:Teren je užasan. Lokve po terenu. Čak se vidi i zemlja, sjebali su već teren kako su čistili.
1921
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne kažem blato.kontrasviju je napisao/la:Ne znam na kojem dijelu terena vidiš blato i zemlju?anonymousHD je napisao/la:Teren je užasan. Lokve po terenu. Čak se vidi i zemlja, sjebali su već teren kako su čistili.
Ovaj dio prema zapadu, ali bolje se vidi na TV-u. Uglavnom, loše stanje terena.

- kontrasviju
- Kontakt:
Meni izgleda OK, ali kako god. Da su osposobili i upalili grijače na vrijeme ne bi se do ovoga došlo. Što neko reče nezainteresovanost i lijenost, ja bi na to dodao i bezobrazluk.anonymousHD je napisao/la:Ne kažem blato.kontrasviju je napisao/la:Ne znam na kojem dijelu terena vidiš blato i zemlju?anonymousHD je napisao/la:Teren je užasan. Lokve po terenu. Čak se vidi i zemlja, sjebali su već teren kako su čistili.
Ovaj dio prema zapadu, ali bolje se vidi na TV-u. Uglavnom, loše stanje terena.
1921
- sarajevo46
- Kontakt:
Koliko para je uloženo u ovaj teren? Tacna cifra ako ima molim. Hvala.
Ma meljo ne zna igrat na ovome tepihu pa su odlucili vratiti stari sjaj sugavice jbg... A za pare ko zna gdje su i kako otisle
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Elokventno, onako kako to dolikuje navijačima fks.Rule_hz je napisao/la:Ma meljo ne zna igrat na ovome tepihu pa su odlucili vratiti stari sjaj sugavice jbg... A za pare ko zna gdje su i kako otisle
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jedan karton za našeg Vedrana odvoji molim teavenija je napisao/la:Samo za svakino1921 od mene.
Cat4 restoran sinoc se sprema u sklopu istoka, na meniju skampe, hladna plata, teleci kotleti, bavaria i zdrepceva krv.
CAT4
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kontrasviju
- Kontakt:
Evo sad je i ovaj sa Arene rek'o da nije osposobljen sistem automatskog grijanja.
Znači uložiš 2 miliona za novi teren, hibrid i grijače i onda ne osposobiš grijače i pri tom rizikuješ sve to urađeno i uloženo
Nikako u glavu da mi uđe.
Znači uložiš 2 miliona za novi teren, hibrid i grijače i onda ne osposobiš grijače i pri tom rizikuješ sve to urađeno i uloženo

1921
Tacno nelogicno, nadam se da fali samo taj agregat, jos je i dobar teren za igrat kakav je za gledatkontrasviju je napisao/la:Evo sad je i ovaj sa Arene rek'o da nije osposobljen sistem automatskog grijanja.
Znači uložiš 2 miliona za novi teren, hibrid i grijače i onda ne osposobiš grijače i pri tom rizikuješ sve to urađeno i uloženo![]()

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Bilino Polje je jedini normalan travnjak i zdravo...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Eto rekoh ja da ne radekontrasviju je napisao/la:Evo sad je i ovaj sa Arene rek'o da nije osposobljen sistem automatskog grijanja.
Znači uložiš 2 miliona za novi teren, hibrid i grijače i onda ne osposobiš grijače i pri tom rizikuješ sve to urađeno i uloženo![]()

It's better when it's live
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko je loš teren, lopta zastane u lokvama.
- kontrasviju
- Kontakt:
Kad kažeš da ne rade - nadam se da misliš na to da nisu priključeni na trafo pa se zbog toga ne mogu upaliti, što je istina.hlive je napisao/la:Eto rekoh ja da ne radekontrasviju je napisao/la:Evo sad je i ovaj sa Arene rek'o da nije osposobljen sistem automatskog grijanja.
U svakom slučaju ,do samih grijača nije.
1921
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa normalno da će biti, kad je ovako vlažan snijeg ležao na terenu koji se krenuo čistiti sat vremena prije utakmice.anonymousHD je napisao/la:Koliko je loš teren, lopta zastane u lokvama.

Odigrano je nekoliko utakmica po kiši na ovom novom terenu i nije bilo ni najmanjih problema sa lokvama.
Btw. osim na nekim dijelovima terena ispred istoka od centra pa negdje do 16., ja ni ne vidim nekih problema sa zastajenjem lopte.
1921
Joj drenaze
palo 5cmm snijega, jezero se stvorilo hahaha. 

Max Allegri
-
- Kontakt:
JARO VIDIM SLOMI Se DA NAFALIS TEREN ALI NIT JE ON DOBAR NIT Je ULOZENO 2 MILIONA NI BLiZU.kontrasviju je napisao/la:Pa normalno da će biti, kad je ovako vlažan snijeg ležao na terenu koji se krenuo čistiti sat vremena prije utakmice.anonymousHD je napisao/la:Koliko je loš teren, lopta zastane u lokvama.![]()
Odigrano je nekoliko utakmica po kiši na ovom novom terenu i nije bilo ni najmanjih problema sa lokvama.
Btw. osim na nekim dijelovima terena ispred istoka od centra pa negdje do 16., ja ni ne vidim nekih problema sa zastajenjem lopte.
SFUSEREN DO bOLA ZNACI JOS KAD SE TRAVA POSTAVLJALA KAD JE PALA KISA LOKVE SE pravile znaci drenaza prelosa trava ko trava je ok ali osnovno drenaza terena prelosa
Zadnja izmjena: convict3583, dana/u 26 mar 2019, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- kontrasviju
- Kontakt:
OK IZFINi NEćU GA FAWLITI ViSe.convict3583 je napisao/la:JARO VIDIM SLOMI Se DA NAFALIS TEREN ALI NIT JE ON DOBAR NIT Je ULOZENO 2 MILIONA NI BLiZU.kontrasviju je napisao/la:Pa normalno da će biti, kad je ovako vlažan snijeg ležao na terenu koji se krenuo čistiti sat vremena prije utakmice.anonymousHD je napisao/la:Koliko je loš teren, lopta zastane u lokvama.![]()
SFUSEREN DO bOLA ZNACI JOS KAD SE TRAVA POSTAVLJALA KAD JE PALA KISA LOKVE SE pravile znaci drenaza prelosa trava ko trava je ok ali osnovno drenaza terena prelosa
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.