U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
OVO NIE KRITIKA ZA ZELJU DA BUDEM JASAN SAMO ONO JEDNA KAP U MORU RASULA
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa kod njih grijaci vrhunski..miky_hz je napisao/la:Odlicno rade,pomjerili tekmu sat vremena 2 centa snjega palo u Sarajevu.avenija je napisao/la:kakav je travnjak na grbavici ? rade li grijaci ?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ima li neko dobar link za Arenu 1?
oVAJ SAVEZ U STAJE DOVEO DOMACI UDBAL DA GA MOZES GLEDAT NA PO TERITORIJE I TO ORAS PLATIT DVIJE MARKE DA GLEDAS ONAJ JKADNI NIKAKAV PRENOS, Mjesto da daju nekom HHD kanalu da raja gleda pa kad gleda vise ce ih zanimat i doce na neke tekme jok daj ti njima dva miliona i repka da umu tamo ak se plasiraju
JA BI VISE VOLIO DA SE zELJO Sarajevo i bilo koji klub koji bi predstavljao BiH olasira u neke grupe nego repku na Euru , liga eno Luksemburg popravili ligu i uslove mali Luksemburg i odma im repka solidna , Nista bez domace lige gledanosti dobrih terena
JA BI VISE VOLIO DA SE zELJO Sarajevo i bilo koji klub koji bi predstavljao BiH olasira u neke grupe nego repku na Euru , liga eno Luksemburg popravili ligu i uslove mali Luksemburg i odma im repka solidna , Nista bez domace lige gledanosti dobrih terena
Vrhunski,jos samo da im neko objasni kako se ukljucuju.prisonbreak je napisao/la:Pa kod njih grijaci vrhunski..miky_hz je napisao/la:Odlicno rade,pomjerili tekmu sat vremena 2 centa snjega palo u Sarajevu.avenija je napisao/la:kakav je travnjak na grbavici ? rade li grijaci ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ovo na areni nema prenosa?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sramota majke i vise dokad , nije meni do podjela nakih eto sad Zeljo samo ma sve je u nas na racku , Ne mogu napravit tupav stadion d prima 25 hiljada , a imaju dva samo ih prosirit i natkrit al jok daj zgradu , uj vise , jada ova djeca nova nadodju da ne moze ovako pa pocnu vise belajit i strajkat , nigdje vise sranja i manje protestaprisonbreak je napisao/la:Pa kod njih grijaci vrhunski..miky_hz je napisao/la:Odlicno rade,pomjerili tekmu sat vremena 2 centa snjega palo u Sarajevu.avenija je napisao/la:kakav je travnjak na grbavici ? rade li grijaci ?
Evo trazim Arenu... meni izbacuje nesto Nigerija - SejseliL-Train je napisao/la:Jel ovo na areni nema prenosa?

- prisonbreak
- Kontakt:
Nisu se grijaci zagrijali, pa pomjereno u 17..L-Train je napisao/la:Jel ovo na areni nema prenosa?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Grijače na Grbavici iznenadio snijeg
Tek sad vidim da je snijeg pao u Sarajevu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Belgija vodi 1-0. Krenulo je 

Pa hoce li biti prenos na ovim nasim arenama?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bitno je da prenos sjecka svako 1 sekundu i da krivuda slika kao da je 81...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
kakva je ovo prenos majko mila 

Bože sačuvaj slike i kvaliteta prijenosa.

Arenasport 1Fudo je napisao/la:Gdje gledate
- Ponos Torina
- Kontakt:
Imaju najgori satelit na 16E debilna televizija,malo snijega i odma hrpa problema...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga i 43 gosta.