Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ma nekvalitetne stolice koje blijede uglavnom. Prljanje manje-više. Pa kad se sjetim na Koševu onih bordo stolica
Bukvalno su postale roze kroz 10 godina, a zelene nisu izgubile na boji ni 2% ni nakon 25 godina
Neodržavanje stolica i betona je inače glupost neviđena. To je toliko lahko, jednostavno, a manje te poslije boli glava.
Isto ko što mi nikad neće biti jasno da je na našim stadionima problem poskidati neke naljepnice i banere nakon utakmice reprezentacije. Na Koševu još stoje naljepnice kad je SFK igrao sa Chelsea, na Bilinom će ove protiv Grčke ostati do sljedeće tekme i tako

Neodržavanje stolica i betona je inače glupost neviđena. To je toliko lahko, jednostavno, a manje te poslije boli glava.
Isto ko što mi nikad neće biti jasno da je na našim stadionima problem poskidati neke naljepnice i banere nakon utakmice reprezentacije. Na Koševu još stoje naljepnice kad je SFK igrao sa Chelsea, na Bilinom će ove protiv Grčke ostati do sljedeće tekme i tako

- anonymousHD
- Kontakt:
Stolice se izblijedile.
Ma ne možeš ti u Zenici da ih načistiš kad stalno Mittal radi i stalno nešto spada s neba.

Ma ne možeš ti u Zenici da ih načistiš kad stalno Mittal radi i stalno nešto spada s neba.

Samo za svakino1921 od mene.
Cat4 restoran sinoc se sprema u sklopu istoka, na meniju skampe, hladna plata, teleci kotleti, bavaria i zdrepceva krv.
CAT4

Cat4 restoran sinoc se sprema u sklopu istoka, na meniju skampe, hladna plata, teleci kotleti, bavaria i zdrepceva krv.
CAT4

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kontrasviju
- Kontakt:
Danas će se na Grbavici po prvi put pokazati teren po snijegu. Nadam se da su grijači već uključeni.
1921
Bas gledam evo i izgleda nisu. U 16h na areni prenos, pa cemo uzivo vidjeti teren.kontrasviju je napisao/la:Danas će se na Grbavici po prvi put pokazati teren po snijegu. Nadam se da su grijači već uključeni.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 5 se igraredbull93 je napisao/la:Bas gledam evo i izgleda nisu. U 16h na areni prenos, pa cemo uzivo vidjeti teren.kontrasviju je napisao/la:Danas će se na Grbavici po prvi put pokazati teren po snijegu. Nadam se da su grijači već uključeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kontrasviju
- Kontakt:
Eno očišćen je u potpunosti teren. Ali nije to problem, strah me da se ne uništi teren s obzirom da su brzinski ovo lopatama očistili i još će se igrat tekma. Stvarno nismo normalni, imat grijače, ne upaliti ih a vidiš da pada nenormalno. Nadam se da su ih u međuvremenu uključili.
1921
- Ponos Torina
- Kontakt:
Lijenost i nezainteresovanost,pustili da snijeg napada a grijaci iskljuceni..Sad su morali skinuti taj sloj snijega da bi ukljucili grijace opet. 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Negdje sam citao da grijaci na Grbavici uopce ne funkcioniraju. Stavljeni su kad se radilo ali nisu spojeni i nemogu se koristiti.Ponos Torina je napisao/la:Lijenost i nezainteresovanost,pustili da snijeg napada a grijaci iskljuceni..Sad su morali skinuti taj sloj snijega da bi ukljucili grijace opet.
It's better when it's live
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sve je moguce kad smo mi u pitanju..hlive je napisao/la:Negdje sam citao da grijaci na Grbavici uopce ne funkcioniraju. Stavljeni su kad se radilo ali nisu spojeni i nemogu se koristiti.Ponos Torina je napisao/la:Lijenost i nezainteresovanost,pustili da snijeg napada a grijaci iskljuceni..Sad su morali skinuti taj sloj snijega da bi ukljucili grijace opet.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
hlive je napisao/la:Negdje sam citao da grijaci na Grbavici uopce ne funkcioniraju. Stavljeni su kad se radilo ali nisu spojeni i nemogu se koristiti.Ponos Torina je napisao/la:Lijenost i nezainteresovanost,pustili da snijeg napada a grijaci iskljuceni..Sad su morali skinuti taj sloj snijega da bi ukljucili grijace opet.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A očito jbg.. nemam pojma ali djeluje mi mogućePonos Torina je napisao/la:Sve je moguce kad smo mi u pitanju..hlive je napisao/la:Negdje sam citao da grijaci na Grbavici uopce ne funkcioniraju. Stavljeni su kad se radilo ali nisu spojeni i nemogu se koristiti.Ponos Torina je napisao/la:Lijenost i nezainteresovanost,pustili da snijeg napada a grijaci iskljuceni..Sad su morali skinuti taj sloj snijega da bi ukljucili grijace opet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️

spreman

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Isto tako sam procitao negdje, da imaju grijaci ali nisu u funkciji. Zalosno bgm eto, jos samo treba teren da uniste.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Tako je, tek su nedavno kupili trafo stanicu da bi se mogli grijači napajat, a kada će to sve instalirat boga pitajhlive je napisao/la:Negdje sam citao da grijaci na Grbavici uopce ne funkcioniraju. Stavljeni su kad se radilo ali nisu spojeni i nemogu se koristiti.Ponos Torina je napisao/la:Lijenost i nezainteresovanost,pustili da snijeg napada a grijaci iskljuceni..Sad su morali skinuti taj sloj snijega da bi ukljucili grijace opet.
taj profesionalni teren sa hibridnom travom i grijačima ima jazuk visoke troškove održavanja a mi para definitivno nemamo
meni iskreno nikad nije bilo jasno zašto se išlo na tu najvišu varijantu, ko da smo bajern ... ali konto sam valjda znaju šta rade .... elem nisam više siguran da su znali
sad je još uvijek sve dobro, vidjećemo šta će se desiti kad se teren počne raspadati .... bojim se da i pomislim
meni iskreno nikad nije bilo jasno zašto se išlo na tu najvišu varijantu, ko da smo bajern ... ali konto sam valjda znaju šta rade .... elem nisam više siguran da su znali
sad je još uvijek sve dobro, vidjećemo šta će se desiti kad se teren počne raspadati .... bojim se da i pomislim
onaj zuti na slici s lopatom je svrakindolac (nakon ove akcije ga predlozit za forumasa godine zasluzija je coek)
p.s.jel ovo zabrana naka za gledaoce
p.s.jel ovo zabrana naka za gledaoce
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Meni nije jasno zasto bi stavljali hibrid? Ako bi savez radio terene u buducnosti definitivno treba ici na obicnu travu sa dobrom drenazom. Znaci kao BP. Osim sto je jeftinije napraviti i odrzavati je manja cifra u pitanju.
It's better when it's live
- kontrasviju
- Kontakt:
Sreća pa imamo hibrid inače smo danas mogli presuditi terenu od 2 miliona konvertibilnih maraka. Nadam se da će se grijači osposobit koliko je sutra i da se više ne rizikuje toliko uloženih sredstava. Mogli smo iz ničeg problem sebi ogroman napraviti.
1921
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.