BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Ne mogu Pjanicu odgovarati 2 razbijaca kraj njega, kad su ta 2 razbijaca zajedno sa zadnjom linijom gdje imamo 3 stopera nesposobna iznijeti loptu i on mora doći po nju. I onda mu pas prema naprijed zanci pas nekome od ta 2 razbijaca koja veze nemaju sa loptom. U suštini Pjaniceva igra i jeste ta da uspostavi vezu izmedju odbrane i veznog reda, šalje naprijed tačne pasove, diktira igru i sl., u suštini sve ono što prosječni bosnjo ne vidi i ne razumije pa **** Pjanicu mater sto se "ne trudi kao u Juventusu"
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nije Besic bas tolika neznalica s loptom, ima on odlicnu tehniku i moze dosta uraditi u tandemu s Pjanicem.Madal je napisao/la:Ne mogu Pjanicu odgovarati 2 razbijaca kraj njega, kad su ta 2 razbijaca zajedno sa zadnjom linijom gdje imamo 3 stopera nesposobna iznijeti loptu i on mora doći po nju. I onda mu pas prema naprijed zanci pas nekome od ta 2 razbijaca koja veze nemaju sa loptom. U suštini Pjaniceva igra i jeste ta da uspostavi vezu izmedju odbrane i veznog reda, šalje naprijed tačne pasove, diktira igru i sl., u suštini sve ono što prosječni bosnjo ne vidi i ne razumije pa **** Pjanicu mater sto se "ne trudi kao u Juventusu"
Pored toga ima i cvrstinu i on ce biti, uz Pjanu kreator, a Cimirotn osigurac.
Krunic je premekan i nije dovoljnom ucestvovao u defanzivi protiv Armenije. Slazem se sa Robijem, treba ucvrstiti sredinu.
Zna Žule šta radi sutra ih ubijamo nogama 1:0
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Drug moj ako je nama Bešić u bilo kojoj opciji kreatora mi smo ga debelo najebali. U suštini i ja se slažem s postavom, Robi smatra da je ovdje trebamo igrati na sigurno i na bod, pa rješavati kvalifikacije u nekim drugim utakmicama. Ako je on tako izračunao, slažem se i ja s tim.DrFilgud je napisao/la:Nije Besic bas tolika neznalica s loptom, ima on odlicnu tehniku i moze dosta uraditi u tandemu s Pjanicem.Madal je napisao/la:Ne mogu Pjanicu odgovarati 2 razbijaca kraj njega, kad su ta 2 razbijaca zajedno sa zadnjom linijom gdje imamo 3 stopera nesposobna iznijeti loptu i on mora doći po nju. I onda mu pas prema naprijed zanci pas nekome od ta 2 razbijaca koja veze nemaju sa loptom. U suštini Pjaniceva igra i jeste ta da uspostavi vezu izmedju odbrane i veznog reda, šalje naprijed tačne pasove, diktira igru i sl., u suštini sve ono što prosječni bosnjo ne vidi i ne razumije pa **** Pjanicu mater sto se "ne trudi kao u Juventusu"
Krunic je premekan i nije dovoljnom ucestvovao u defanzivi protiv Armenije. Slazem se sa Robijem, treba ucvrstiti sredinu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ova postava nije na bodMadal je napisao/la:Drug moj ako je nama Bešić u bilo kojoj opciji kreatora mi smo ga debelo najebali. U suštini i ja se slažem s postavom, Robi smatra da je ovdje trebamo igrati na sigurno i na bod, pa rješavati kvalifikacije u nekim drugim utakmicama. Ako je on tako izračunao, slažem se i ja s tim.DrFilgud je napisao/la:Nije Besic bas tolika neznalica s loptom, ima on odlicnu tehniku i moze dosta uraditi u tandemu s Pjanicem.Madal je napisao/la:Ne mogu Pjanicu odgovarati 2 razbijaca kraj njega, kad su ta 2 razbijaca zajedno sa zadnjom linijom gdje imamo 3 stopera nesposobna iznijeti loptu i on mora doći po nju. I onda mu pas prema naprijed zanci pas nekome od ta 2 razbijaca koja veze nemaju sa loptom. U suštini Pjaniceva igra i jeste ta da uspostavi vezu izmedju odbrane i veznog reda, šalje naprijed tačne pasove, diktira igru i sl., u suštini sve ono što prosječni bosnjo ne vidi i ne razumije pa **** Pjanicu mater sto se "ne trudi kao u Juventusu"
- Goalgetter
- Kontakt:
Besic nema sta traziti u ofanzivnoj sredini terena - @Madal je apsolutno u pravu. Ne znam kako je Robi to sutra zamislio, ali sa tri centralna veznjaka ovo meni sutra je jako jos sumnjiva. Prije svega sto i ne vjerujem Cimirotu kao igracu, a jos manje Besicu. Prakticno sutra ce onda Cimi i Pjanic biti u jednoj liniji, dok ce Kolasinac i Visca razvuci igru po krilima. Sad pomoglo bi sigurno da se Duljevic ukljucuje u sredini kad je Seo lijevo, jer prakticno u sredini imas prazninu.
Kako ću oplakati kad izbaci sutra potpuno drugi sastav, slap in da face
Već mogu vidjeti kakvo ce mučenje biti sutra...Goalgetter je napisao/la:Besic nema sta traziti u ofanzivnoj sredini terena - @Madal je apsolutno u pravu. Ne znam kako je Robi to sutra zamislio, ali sa tri centralna veznjaka ovo meni sutra je jako jos sumnjiva. Prije svega sto i ne vjerujem Cimirotu kao igracu, a jos manje Besicu. Prakticno sutra ce onda Cimi i Pjanic biti u jednoj liniji, dok ce Kolasinac i Visca razvuci igru po krilima. Sad pomoglo bi sigurno da se Duljevic ukljucuje u sredini kad je Seo lijevo, jer prakticno u sredini imas prazninu.
A Cimirot ne sjećam se kada je zadnji put odigrao dobru utakmicu u dresu reprezentacije.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa vjerovatno će se, kako neko napisa, Duljevic uvlačiti u sredinu i ostavljati prostora za Sea, dok će Cimirot pokrivati njegove izlete naprijed.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Besic zna iznijeti loptu, ima trk, zna dati pas, ima veliki radijus kretanja. Gledali smo ga x puta u takvim akcijama.
Ne bih ja to nazvao ofanzivnim veznim, u Borou nekada igra centralnog veznog, koji ide naprijed.
Ne vidim u cemu je problem? Pa Cimirot je puno blizi Saricu kojeg mijenja, nego Krunic.
Ne bih ja to nazvao ofanzivnim veznim, u Borou nekada igra centralnog veznog, koji ide naprijed.
Ne vidim u cemu je problem? Pa Cimirot je puno blizi Saricu kojeg mijenja, nego Krunic.
Ma možeš ti i napadati s ovom postavom pa i pobjediti. Grci su sa antifudbalom Europu osvojili. Samo sto ti ova postava ima svoj ofanzivni i kreatorski limit i na to ja ciljam. E sad pored toga ova postava je trkacka, fajterska, borbena. Meni to liči da ne želimo izgubiti ni pod koju cijenu, a naprijed ako sta udje (a definitivno će biti prilika kroz 90min) odlično, ako ne onda je i remi ok jer ga s ovom postavom i prizeljkujes. Pa tražiti prolaz na EURO u utakmicama poput Finske u gostima gdje bi realno gledajući više Grci bodova trebali prosuti nego mi.damir_82 je napisao/la: Ova postava nije na bod
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Bešić i Cimirot nikada nisu dali gol za reprezentaciju, Duljević je dao 1, Višća će kao i uvijek zakazati, ko uopšte može dati gol u ovoj ekipi?
Pa Milošević sklupe, logyDrape je napisao/la:Bešić i Cimirot nikada nisu dali gol za reprezentaciju, Duljević je dao 1, Višća će kao i uvijek zakazati, ko uopšte može dati gol u ovoj ekipi?
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikad, da se dzaba ne pokusavas se prisjetiti.Vucevich je napisao/la:Već mogu vidjeti kakvo ce mučenje biti sutra...Goalgetter je napisao/la:Besic nema sta traziti u ofanzivnoj sredini terena - @Madal je apsolutno u pravu. Ne znam kako je Robi to sutra zamislio, ali sa tri centralna veznjaka ovo meni sutra je jako jos sumnjiva. Prije svega sto i ne vjerujem Cimirotu kao igracu, a jos manje Besicu. Prakticno sutra ce onda Cimi i Pjanic biti u jednoj liniji, dok ce Kolasinac i Visca razvuci igru po krilima. Sad pomoglo bi sigurno da se Duljevic ukljucuje u sredini kad je Seo lijevo, jer prakticno u sredini imas prazninu.
A Cimirot ne sjećam se kada je zadnji put odigrao dobru utakmicu u dresu reprezentacije.

Besic zadnjih x utakmica ne iznosi loptu nego je samo carini i onda il' vrati nazad ili najblizem do sebe, jednom po utakmici da pas kroz linije. Frajer drzi loptu vise nego Pjanic i Dzeko zajednoDrFilgud je napisao/la:Besic zna iznijeti loptu, ima trk, zna dati pas, ima veliki radijus kretanja. Gledali smo ga x puta u takvim akcijama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znamo na šta će to ličiti sutra, ali ideja ima smisla.. Imaš neke igrače u ekipi koji ovaj sistem igraju u klubovima..Goalgetter je napisao/la:Besic nema sta traziti u ofanzivnoj sredini terena - @Madal je apsolutno u pravu. Ne znam kako je Robi to sutra zamislio, ali sa tri centralna veznjaka ovo meni sutra je jako jos sumnjiva. Prije svega sto i ne vjerujem Cimirotu kao igracu, a jos manje Besicu. Prakticno sutra ce onda Cimi i Pjanic biti u jednoj liniji, dok ce Kolasinac i Visca razvuci igru po krilima. Sad pomoglo bi sigurno da se Duljevic ukljucuje u sredini kad je Seo lijevo, jer prakticno u sredini imas prazninu.
Defanzivno gledano, sa 3 štopera + Džeko ćemo lakše braniti prekide, imamo osigurače za bokove..
Ofanzivno gledano trebali bi imati više igrača u završnici napada.. Biće zanimljivo vidjeti koja će uloga biti za Duljevica, al vjerujem da će se uvlačiti u sredinu kad Seo krene naprijed, ali i između štopera kad se Džeko zagradi, primi loptu pa odigra ili na stranu ili direktno Dulji u prostor..
Pa tako do sada igramo u svim utakmicama, da budemo iskreni...Madal je napisao/la: Ma možeš ti i napadati s ovom postavom pa i pobjediti. Grci su sa antifudbalom Europu osvojili. Samo sto ti ova postava ima svoj ofanzivni i kreatorski limit i na to ja ciljam. E sad pored toga ova postava je trkacka, fajterska, borbena. ]Meni to liči da ne želimo izgubiti ni pod koju cijenu, a naprijed ako sta udje (a definitivno će biti prilika kroz 90min) odlično, ako ne onda je i remi ok jer ga s ovom postavom i prizeljkujes. Pa tražiti prolaz na EURO u utakmicama poput Finske u gostima gdje bi realno gledajući više Grci bodova trebali prosuti nego mi.
Sjajan sastav
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, Bing [Bot], L-Train i 20 gostiju.