Koliko se prica da je dobar valjda bi igrao u prvoj postavi u jednoj ispodprosjecnoj repki kakva je Srbija.marconato je napisao/la:Poenta tvog upisa je koja?Raptor999 je napisao/la:Sto ovo nema Luke Jovica aka Suareza i Messia u jednom u prvoj postavi? Nije valjda da se ne moze naigrati pored igraca cija je ekipa ispala iz lige prije 3 mjeseca ?
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
A "prica se" da je dobar? 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Protiv ovakvih stopera Portugala, Mitrovic je logicniji izbor
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Jao, jest neprijatno ovoj dvojici sa SK u drustvu sa Popovicem i Ivanovicem i njihovim komentarima. 

- anonymousHD
- Kontakt:
Meni je ovo zanimljivo. Non stop u studiju budu neki treneri, neko pametovanje je, ovo je baš ono jaranski pričanje, ko mi na forumu.
Bas naprotiv. Jović je brzi i kompatibilniji sa kreativnim Tadićem i Ljajićem..Dzaba njima sto ce podvaliti loptu kad je ovaj spor...Jack je napisao/la:Protiv ovakvih stopera Portugala, Mitrovic je logicniji izbor
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma i meni je zanimljivo ali mi bilo smiješno na prvuanonymousHD je napisao/la:Meni je ovo zanimljivo. Non stop u studiju budu neki treneri, neko pametovanje je, ovo je baš ono jaranski pričanje, ko mi na forumu.

Ma kakvi, Mitrovic je prljaviji a protiv Pepea samo takvi prolazemarconato je napisao/la:Bas naprotiv. Jović je brzi i kompatibilniji sa kreativnim Tadićem i Ljajićem..Dzaba njima sto ce podvaliti loptu kad je ovaj spor...Jack je napisao/la:Protiv ovakvih stopera Portugala, Mitrovic je logicniji izbor
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kod Crne Gore 7 od 11 igrača ne pjeva himnu, vjerovatno ne znaju ni tekst
Srbija C ekipa

Pa da, Arapin-muslimaninvincible1921 je napisao/la:Stani malo Dabur je muslimanBeko je napisao/la:Dabur postigao gol i pade na sedzdu.![]()
![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Što bi rekla naša banjalučka braća "AJ PORTUGAL" 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tadic
kakva lopta 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 mar 2019, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Baho zvuci ko da su ga sa godisnjeg zvali da komentarise.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
NAVIJAJ ZA SUSJEDEDerdiyok je napisao/la:Gledaj genocidne zastave na tribinama

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Susjedi sinoć popušil' neOsim13 je napisao/la:NAVIJAJ ZA SUSJEDEDerdiyok je napisao/la:Gledaj genocidne zastave na tribinama

® GONGASHI POWERHOUSE ®
akisarajevo92 je napisao/la:Sasa Popovic strucni gost konsultant
mixaju sve zivo, posto je sve u njihovom vlasnistvu SK, Nove, N1, Grand, IDJ

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Luz najaci stadio na planeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.