ceska ga napravila igracem. Za vas strucnjake je bio kloc i uzeti 25000 kao sestica u lott.japa je napisao/la:Pa ekspertu domaca skola je izbacila najboljeg igraca i strijelca u historiji reprezentacije..Maestro je napisao/la:au opet dijaspora i baustela kriva sto ste vi Fudbalske neznalice. Sto ne znate izbaciti igraca. Ti likovi na bausteli da se skupe prije bi izbacili igraca nego vi sto se brukate protiv atalanti, gladbacha, basela itd.Dokoljenko je napisao/la:Molio bih admine da nagrade ovu pamet dijaspore. Sta bi mi bez njih. Nogomet u BiH ce sada procvjetati jer su oni zakljucili da domace prvenstvo slabo izbacuje kvalitetne igrace.
Jos kada krenu savjeti, "kako se radi vani" i zaključci "nema dovoljno kvalitetne struke".
Ne shvataju ljudi da je liga ostavljena na milost i nemilost idiotima u savezu, koji ne rade ama bas nista da taj "bazen" eventualnih talenata iskoriste. Nista pod milim Bogom evo vec 24 godine od rata. Potezi "Goal camp" Orasje, Dominkovic i Usanovic na sudu i ovaj trenutni Kriminalac Begic poznatiji kao Beg graditelj pokazuju svu raskos brige o BiH fudbalu. Do prije dvije godine smo imali ligu od 16 klubova a sedam stadiona u BiH ima reflektore. O terenima ne vrijedi trositi rijeci, trenutno dva vrhunska i dva prolazna, ostalo smece. Pravilo o strancima isto tako prije dvije godine doneseno da bar koliko toliko zastiti domace.
I to je sve "elitni" rang domaceg fudbala. Zamislite tek mudraci, u kakvim uslovima rade mlade nade.
Kada se pokrenete na reprezentativnim utakmicama sa bar kakvim transparentom podrske, a ne sto placate karte taman da vam lopovi kazu stoja, onda pamet prosipajte. Do tada, cesljajte ima li po Austriji i Danskoj kakav sin baustelca, "talenat" na kvadrat.
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
EBEMO VAM MAJKATA PRČKA NE POSTOJI SAMO MAKEDONSKO
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne znam, ne može ništa dobiti od toga, samo može nešto izgubiti. Malo je čudno, ali eto...Goalgetter je napisao/la:Zasto je izdiktirao sastav ranije, ne kontam
- Dokoljenko
- Kontakt:
A nas Zeljovce ko yebe, neces nase poraze da nabrojis?maestro@
au opet dijaspora i baustela kriva sto ste vi Fudbalske neznalice. Sto ne znate izbaciti igraca. Ti likovi na bausteli da se skupe prije bi izbacili igraca nego vi sto se brukate protiv atalanti, gladbacha, basela itd.
Salu na stranu, sta ce Atalanta koja izbaci jednog od favorita za osvajanje Lp iz kupa Italije, Basel koji je godinama redovno igrao grupe Lp, Gladbah ciji se stariji navijaci nisu mogli sjetiti kada su zadnji put tako jaki bili, ljudi Bayerna uzmu.
Cudi me da ih komsije nisu izbacile. Ipak mi dolazimo iz lige gdje gostujuci navijaci udju u 20 a izadju u 70 minuti. Bas smijesno sto ih nisu prosli.
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 25 mar 2019, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Cuj domaca skola izbacila najboljeg igraca u historiji repke.japa je napisao/la:Pa ekspertu domaca skola je izbacila najboljeg igraca i strijelca u historiji reprezentacije..Maestro je napisao/la:au opet dijaspora i baustela kriva sto ste vi Fudbalske neznalice. Sto ne znate izbaciti igraca. Ti likovi na bausteli da se skupe prije bi izbacili igraca nego vi sto se brukate protiv atalanti, gladbacha, basela itd.Dokoljenko je napisao/la:Molio bih admine da nagrade ovu pamet dijaspore. Sta bi mi bez njih. Nogomet u BiH ce sada procvjetati jer su oni zakljucili da domace prvenstvo slabo izbacuje kvalitetne igrace.
Jos kada krenu savjeti, "kako se radi vani" i zaključci "nema dovoljno kvalitetne struke".
Ne shvataju ljudi da je liga ostavljena na milost i nemilost idiotima u savezu, koji ne rade ama bas nista da taj "bazen" eventualnih talenata iskoriste. Nista pod milim Bogom evo vec 24 godine od rata. Potezi "Goal camp" Orasje, Dominkovic i Usanovic na sudu i ovaj trenutni Kriminalac Begic poznatiji kao Beg graditelj pokazuju svu raskos brige o BiH fudbalu. Do prije dvije godine smo imali ligu od 16 klubova a sedam stadiona u BiH ima reflektore. O terenima ne vrijedi trositi rijeci, trenutno dva vrhunska i dva prolazna, ostalo smece. Pravilo o strancima isto tako prije dvije godine doneseno da bar koliko toliko zastiti domace.
I to je sve "elitni" rang domaceg fudbala. Zamislite tek mudraci, u kakvim uslovima rade mlade nade.
Kada se pokrenete na reprezentativnim utakmicama sa bar kakvim transparentom podrske, a ne sto placate karte taman da vam lopovi kazu stoja, onda pamet prosipajte. Do tada, cesljajte ima li po Austriji i Danskoj kakav sin baustelca, "talenat" na kvadrat.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Objavi sastav 24 sata prije pocetka utakmice 

Samo bezveze ovo što dan prije otrkrije sastav.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
To šta je neko pojedinačno govorio ne znači da je mišljenje mase, jel tako Joge gang
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To može ovako uraditi samo trener koji je prepun samopouzdanja i uvjeren u pobjedu rekao ili ne rekao sastavGoalgetter je napisao/la:Zasto je izdiktirao sastav ranije, ne kontam

Robi trazi zamjenu za Sarica, a tu je Cimirot najblizi.
Bicakcic je sigurnija opcija od Todorovica na beku, vjerovatno nece ici previse naprijed.
Zato je rusilac s druge strane, bas me zanima kako ce saradjivati sa Duljom. Sandzacka veza
Bicakcic je sigurnija opcija od Todorovica na beku, vjerovatno nece ici previse naprijed.
Zato je rusilac s druge strane, bas me zanima kako ce saradjivati sa Duljom. Sandzacka veza

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 25 mar 2019, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Cimirot je igrao u Grckoj i sigurno ima zadatak. Nije mi drago sto je stoper na beku ali ocito je da ce Kolasinac letat naprijed kao i u Arsenalu pa da tri stopera zatvaraju. Sastav ima logike a kako ce izgledati u praksi vidjet cemo.
Realnost je da nisu više 80te da se može izvesti neka postaa koju protivnički stručni štab nije predvidio u analizi, znalo se da će izvesti ovakvu zadnju liniju, jedino je Cimirot malo iznenađenje. Ako mi to znamo znaju i Grci, zašto ne pokazati malo samopouzdanja. 

Jel krstajic vas sastav vec objavio?COYS je napisao/la:Objavi sastav 24 sata prije pocetka utakmice

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nekako mi je ova postava predefanzivna, ali hajde, vidjecemo sutra.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Akademija će da podere malu Grčku!
Vucevich je napisao/la:

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A vi (ko god bili) ste veci znalci?Maestro je napisao/la:au opet dijaspora i baustela kriva sto ste vi Fudbalske neznalice. Sto ne znate izbaciti igraca. Ti likovi na bausteli da se skupe prije bi izbacili igraca nego vi sto se brukate protiv atalanti, gladbacha, basela itd.

Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 25 mar 2019, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Mi kao i oni. Svak na svoju polovicu i bit mirni.Bazinga12345 je napisao/la:Nekako mi je ova postava predefanzivna, ali hajde, vidjecemo sutra.

nemoj jaro , Pjani je nudjen Francuski pasos jos u Metzu, pricate o dijaspori koga nam je savez doveo od tamo zadnjih 10 godina , evo Dilaver se javio trazi pomoc saveza nista , momak stvarno pokazo kvalitet , koga nam je savez doveo , prodali mojoj tv prava ejjjjj pa to nema nigdje , prave zgradu mi imamo 4 tupava terenaASD je napisao/la:Ma bit ce igraca iz dijaspore, ali nece biti klasnih igraca jer bi se u tom slucaju moralo mnogo toga potrefiti da odbiju svoju zemlju pa da zaigraju za nas.
Kod Pjanica se potrefilo sto je njegova druga drzava veoma slabi Luksemburg.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.