HvalaMokes je napisao/la:Arena sport 1.belosevic28 je napisao/la:Prenosi li ko mladu repku sutra?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HvalaMokes je napisao/la:Arena sport 1.belosevic28 je napisao/la:Prenosi li ko mladu repku sutra?
Samo ja pričam sam sa sobom hahahaFrancescoTotti je napisao/la:Imal sta novo![]()
Hajde bar nek se nesto desavaMortemHz je napisao/la:Samo ja pričam sam sa sobom hahahaFrancescoTotti je napisao/la:Imal sta novo![]()
fks74 je napisao/la:Jel ovo Halid nesto povrijedjen ?
Ako misliš na penal za Portugal, nije ga biloSarajevoJeBordo je napisao/la:Kad vidim šta rade ovi klošari na velikoj sceni, mi trebamo biti presretni suđenjem u ligi.
Ako nije ofsajd, a nije, onda je bio.tm01hzne je napisao/la:Ako misliš na penal za Portugal, nije ga biloSarajevoJeBordo je napisao/la:Kad vidim šta rade ovi klošari na velikoj sceni, mi trebamo biti presretni suđenjem u ligi.
Mislim da je premali razmak između lopte i ruke, još je glavom upućenaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako nije ofsajd, a nije, onda je bio.tm01hzne je napisao/la:Ako misliš na penal za Portugal, nije ga biloSarajevoJeBordo je napisao/la:Kad vidim šta rade ovi klošari na velikoj sceni, mi trebamo biti presretni suđenjem u ligi.
Kakve veze ima čime je lopta upućena? Apsolutno neprirodan položaj ruke i tzv. širenje tijela čime je spriječeno da lopta ide u 5m. A obzirom na intenzitet udarca glavom, koji nije bio toliko jak, daljina nije mala! Ne znam jesi li u UFSIKS-u, al ako jesi ne javljaj se da bilo šta komentarišeš na seminarima.tm01hzne je napisao/la: Mislim da je premali razmak između lopte i ruke, još je glavom upućena (bavim se suđenjem već druga godina, i ja bih istu odluku donio)
@tm01hzneSarajevoJeBordo je napisao/la:Kakve veze ima čime je lopta upućena? Apsolutno neprirodan položaj ruke i tzv. širenje tijela čime je spriječeno da lopta ide u 5m. A obzirom na intenzitet udarca glavom, koji nije bio toliko jak, daljina nije mala! Ne znam jesi li u UFSIKS-u, al ako jesi ne javljaj se da bilo šta komentarišeš na seminarima.tm01hzne je napisao/la: Mislim da je premali razmak između lopte i ruke, još je glavom upućena (bavim se suđenjem već druga godina, i ja bih istu odluku donio)![]()
A još kriminalniji je mahač.
SarajevoJeBordo je napisao/la:Kakve veze ima čime je lopta upućena? Apsolutno neprirodan položaj ruke i tzv. širenje tijela čime je spriječeno da lopta ide u 5m. A obzirom na intenzitet udarca glavom, koji nije bio toliko jak, daljina nije mala! Ne znam jesi li u UFSIKS-u, al ako jesi ne javljaj se da bilo šta komentarišeš na seminarima.tm01hzne je napisao/la: Mislim da je premali razmak između lopte i ruke, još je glavom upućena (bavim se suđenjem već druga godina, i ja bih istu odluku donio)![]()
A još kriminalniji je mahač.
Ma sve im zavisi od rezultata protiv Goska.Njima je ta utakmica bitna koliko i nama protiv lažnih.U Gabeli je teren užastan,i teško će dole do pobjede.Ostao im je onda derbi gdje će pokušati halcati raju, da su pokradeni,svi protiv njih,ili će izbaciti neke papire,skice radova na zapadu,i jugu.U prošlosti mi smo sve to prošli,jer kad nemaš rezultate, ekipu svi su drugi krivi.Nas mentalitet je onda naći nekog krivca,halcati raju, izmišljali i tražiti neke zavjere.Interesantno kod nas to najbolje prolazi,raja voli skandale,prepucavanja,neka dešavanja.Al sve je to kratkog daha,samo rezultati dizu posjetu.MortemHz je napisao/la:Oni će još više dići posjetu radi derbija, na nama je da ispoštujemo ovu sljedeću, Sloboda, Čelik, Zvijezda..BordoSarajevo je napisao/la:Termin perverzija, meč lopta, lijepo vrijeme, opet Sarajevo nakon dugih 15 dana pauze, uvertira pred derbi koji možemo dočekati rasterećeni ako dobijemo Zrinjski, možemo se zayebavat snjima ko sa malim dijetom.
Idemo opet ispoštovat i podržat ekipu i SS, zaslužili su. Prebacujemo 10 milja, to je sigurno, hajmo se aktivirat i dati doprinos da posjeta bude što bolja pa da na kraju i sa posjetom budemo broj 1.
Trenutno korisnika/ca: benko21, broj6, CentarsutNaClanak921, fks74, Google Adsense [Bot], StarmoCity, supervizor i 109 gostiju.