NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 25 mar 2019, 11:15

otjerali su i navijace s tribine, sto losim igrama sto odnosom prema klubu. To im je ocito bio i cilj u proslim godinama i to je cinjenica. Sad kad nema navijaca, nema ko pravit pritisak na upravu i oni mogu radit sta hoce.

Moze se nas sabrat 20 na zapadu i hebavat lazi sve od do, ali nista se nece promijenit.

Necemo se lagati, stanovnici Gradacca su kroz zadnje godine dokazali da im nije dovoljno stalo do Zvijezde. To se odnosi i na gazde, privrednike, tako i nas simpatizere i navijace. Na sve lose sto se radi u klubu, istinski navijaci odgovaraju revoltom protiv trenera, uprave, igraca itd., dok su kod nas odgovor praznije tribine iz sezone u sezonu.
Lakse ne otici na utakmicu nikako, nego ustati i nesto uraditi za Zvijezdu.

@Nahid u svakom postu spominjes neke 'nase' pare. Nemoj zajebavat, koliko si tih para ti kao student dao? Te pare koje opstina daje su tu samo da se obezbijedi postojanje kluba i nista vise. Mislis da ce te pare otici u bolje svrhe ako se Zvijezda ugasi? Husi Topcagicu ih sigurno nece davat

Ko ce se dignut protiv ljudi iz uprave. Da smo organizovani otisli bi tokom sedmice na trening i napravili pritisak na igrace, da cemo im yebat mater u kompletu sa lazinom starkom ako prodaju olimpiku. Ali jok, znas i sam
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 25 mar 2019, 11:28

Nemas sta prodavat Olimpiku ljudi su za dva gola jaci od nas plus sudija i savez ih gura... tako da racunaj kanal tu jedino nesto protiv Veleza na jadite jade x izvuci...

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 25 mar 2019, 12:47

zmajevac je napisao/la:
Ponovo je napisao/la:Ne svidja mi se stav Lazin da dijetu od 18 godina psuje mater tj. Aljkanovicu,nije dijete krivo sto je on doveo Drakul-a i ostale balvane pa kad ljudi krenu u kontru oni u odbrani se pogube,sa ovakvom odbranom ni Dida ne bi prosao bez primljena minimalno 2 gola,nije on Ciro Blazevic da se moze tako ponasat,Ciri ipak to ne bi niko zamjerio jer je on takav covjek,a ovaj glumi nekog trenera,Mehica ako otjera nek ide i Lazo i Salda u neku stvar materinu,ne znam ko drzi to Saldu vise u klubu,pa on gleda samo svoj interes a ne interes kluba to se vidi sa drugog kraja svijeta
Ne lupetaj bezveze, psovanje je sastavni dio sporta i u Realu trener suje mater igracima. Nije ovo obdaniste, u ovako teskim trenucima za klub obezbjedjen je stan i hrana za juniore koji su sa sela. Problem je u tome ko ce procijeni ko ce bit igrac a ko ne. Nemogu roditelji to procjenjivat i tranzit neke uslove a neupucen u fudbal skroz.
Jarane ba,ne kazem ja da se to ne smije,kazem da se psuje mater dijetu dzaba,a Lazo je doveo balvane u tim,kao sto reko,sa ovim igracima bi i Dida,Bartez,Buffon i ostali veliki golmani primili najmanje dva gola po utakmici,nije golman sam kriv za primljene golove,70% krivice snose njegovi igraci kolege

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 mar 2019, 12:56

:problem:
combe80 je napisao/la:Nemas sta prodavat Olimpiku ljudi su za dva gola jaci od nas plus sudija i savez ih gura... tako da racunaj kanal tu jedino nesto protiv Veleza na jadite jade x izvuci...
Realno drug, bez pomoci sudaca ne mozete vi remi izvuci plafon jedan gol da postignete. Zelim vam da pobjedite ako mozete svaku do kraja, izuzev one protiv Veleza.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 25 mar 2019, 13:17

Sve otjerati iz kluba postavit opet combeta i spisku ljudi vole klub rec nacelniku da ih ne dira onda ide rokanje :opaopa:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 25 mar 2019, 13:25

nekoIzMostara je napisao/la::problem:
combe80 je napisao/la:Nemas sta prodavat Olimpiku ljudi su za dva gola jaci od nas plus sudija i savez ih gura... tako da racunaj kanal tu jedino nesto protiv Veleza na jadite jade x izvuci...
Realno drug, bez pomoci sudaca ne mozete vi remi izvuci plafon jedan gol da postignete. Zelim vam da pobjedite ako mozete svaku do kraja, izuzev one protiv Veleza.

I Mislio sam uz pomoc sudije mozemo do boda drugacije ne. Combe je na jaslama fine firme tesko da on hoce vodit klub, Piska kao izvrsni it strucnjak seli u Njemacku ostaje jarani samo jaro Smoki i matori Lazo tako da nema to dole ko preuzet...uzalud pricamo nema i nece to dole niko preuzet...ostaje na jari Saldi da nas vadi iz govana

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 mar 2019, 13:32

Mislio sam uz pomoc sudije mozemo do boda drugacije ne. Combe je na jaslama fine firme tesko da on hoce vodit klub, Piska kao izvrsni it strucnjak seli u Njemacku ostaje jarani samo jaro Smoki i matori Lazo tako da nema to dole ko preuzet...uzalud pricamo nema i nece to dole niko preuzet...ostaje na jari Saldi da nas vadi iz govana
Posteno, ocekujemo svi sudenje u vasu korist, mada tesko da ce biti na kriminalnom nivou kao protiv Gorazda. Ako budu onako grizli poluvrijeme kao protiv Olimpika mozemo vam dati sigurno 2-3 gola. Msm da nemate sanse protiv nas, al et vidicemo. Zivio

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 mar 2019, 13:58

nekoIzMostara je napisao/la:Posteno, ocekujemo svi sudenje u vasu korist, mada tesko da ce biti na kriminalnom nivou kao protiv Gorazda. Ako budu onako grizli poluvrijeme kao protiv Olimpika mozemo vam dati sigurno 2-3 gola. Msm da nemate sanse protiv nas, al et vidicemo. Zivio
Zna i combe kakva je situacija, samo sto je on saljivdzija :D

Sudije vam moze samo Olimpik nastimat, a i to je upitno s obzirom na to u kakvim smo odnosima sa savezom nakon onog sranja oko ugovora.
Sto se tice dosad prikazanog u ovoj polusezoni, ako Velez bude nastupao na svom maksimalnom nivou, onako kako mogu, ja sumnjam da mozemo i sa sudijama nesto napraviti. Iz dosadasnjih nastupa nisam uspio izvuci niti jednu pozitivu iz nase igre, osim borbenosti protiv Orasja. U ostalim je i to izostalo.

Mi od svojih igraca ne ocekujemo nista osim maksimalnog zalaganja i protiv Veleza i Olimpika, a rezultat kakav bude, bude.

Moja zelja je pun stadion i pobjeda Zvijezde, a najvaznije da obje utakmice budu fer i korektne kao sto je bila i ova na Otoci.

Sretno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 25 mar 2019, 14:03

Svi Velezovci njih 20000 ako hoce su dobrodosli da napunimo kasu... napravicemo cijene karti fine ...posto i u lozi slabo ko sjedi imate i tamo mjesta... ima mjesta na tribinama kolko hoces jer nas je saka jada ostala... ima Bekanova suma ako nemognete svi stat uz rostiljanje gljiva a ostale ce mo u abroziju strpat da lakse disu...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 mar 2019, 14:09

nekoIzMostara je napisao/la:
Mislio sam uz pomoc sudije mozemo do boda drugacije ne. Combe je na jaslama fine firme tesko da on hoce vodit klub, Piska kao izvrsni it strucnjak seli u Njemacku ostaje jarani samo jaro Smoki i matori Lazo tako da nema to dole ko preuzet...uzalud pricamo nema i nece to dole niko preuzet...ostaje na jari Saldi da nas vadi iz govana
Posteno, ocekujemo svi sudenje u vasu korist, mada tesko da ce biti na kriminalnom nivou kao protiv Gorazda. Ako budu onako grizli poluvrijeme kao protiv Olimpika mozemo vam dati sigurno 2-3 gola. Msm da nemate sanse protiv nas, al et vidicemo. Zivio
Vama treba 20dana da se oporavite od juceraasnjih 45 min. Zivlji se kopaju. Poceli ste trcat maraton u sprintu.
Max Allegri

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 25 mar 2019, 14:42

Volio bi da nije tako al mi ćemo od veleza primit dva gola najmanje u prvom poluvremenu et vidjet ce te lakse cemo igrat sa olimpikom ako ne bude tu sta dogovoreno velez je bolji od olimpika neznam sta im se desi zadnjih pola sata jucer kod dva nula zicera imali i rijesili bi i onaj penal kod nas se to samo sudi sve u svemu bojim se da ce nas velez naderat

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 25 mar 2019, 15:09

fender13 je napisao/la:Sve otjerati iz kluba postavit opet combeta i spisku ljudi vole klub rec nacelniku da ih ne dira onda ide rokanje :opaopa:
Mi smo ljetos bili sastavili ekipu da preuzme klub i da sasuce rukave kao dugoročno rješenje da se nadje vi prvi pljuvali tražili ste gledajte kap ke prelila kad smo financijske izvještaje tražili unazad tad je načelnik sazvao sastanak da se izmaknemo. Niste htjeli 100 firmi i nova lica gledajte i šutite ja nemam namjeru vise da se uplićeš u vidjenje kluba sve to treba rastjerati i nova lica izabrati a da pritome ostane opstinska lova. Ja sam svoje završio ovi slijepci ne smiju pola rijeci reci lazi!

Ljudi ne lažite se ko je gledao utakmicu Olimpik je samljeo Velež dao dva gola dvije kardinalne greške golmana oni su nešto pokušavali a da je bilo još 5 minuta igre bilo bi 3:2 igrači Veleza ciganjaju svako malo, jedino zvona gospodin!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 mar 2019, 15:16

Ljudi ne lažite se ko je gledao utakmicu Olimpik je samljeo Velež dao dva gola dvije kardinalne greške golmana oni su nešto pokušavali a da je bilo još 5 minuta igre bilo bi 3:2 igrači Veleza ciganjaju svako malo, jedino zvona gospodin!
Ti si corav kod ociju, ako stvarno tako mislis. Pogledaj snimak prvog poluvremena ponovno. Drugo poluvrijeme vise nego zasluzeno pripalo Olimpiku.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 25 mar 2019, 15:36

Malo nesto nacujem parkinzi doo ne Zele i nece da udju u sistem stadion, to je veoma losa vijest

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 mar 2019, 16:14

spiska je napisao/la:
fender13 je napisao/la:Sve otjerati iz kluba postavit opet combeta i spisku ljudi vole klub rec nacelniku da ih ne dira onda ide rokanje :opaopa:
Mi smo ljetos bili sastavili ekipu da preuzme klub i da sasuce rukave kao dugoročno rješenje da se nadje vi prvi pljuvali tražili ste gledajte kap ke prelila kad smo financijske izvještaje tražili unazad tad je načelnik sazvao sastanak da se izmaknemo. Niste htjeli 100 firmi i nova lica gledajte i šutite ja nemam namjeru vise da se uplićeš u vidjenje kluba sve to treba rastjerati i nova lica izabrati a da pritome ostane opstinska lova. Ja sam svoje završio ovi slijepci ne smiju pola rijeci reci lazi!

Razumijem da nekog ne volis. Oni njihovi navijaci i meni cesto izvade zivac prepotentnoscu i nekim drugim stvarima, ali treba bit i realan i rec da su ljudi svemirski brod za nas.
Uvalili su 7 komada onoj ekipi koja je takodjer bila svemirski brod za ovo sto sad imamo.
Ako smo mi promijenili komplet postavu, nisu oni.

Ko zna, mozda me lazini puleni i iznenade, ali ja im dajem minimalne sanse.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 25 mar 2019, 16:50

I Parkinzi nas napustaju pa dokle ide ovaj svijet... imal iko da pogleda nasu Zvijezdu na ovom dunjaluku... Izdrzi Zvijezdo ako za boga znas....

Daj mecte bar plastiku dole da i to nepropadne...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 mar 2019, 17:10

Ljudi sta mi hocemo nikad losiju ekipu nismo imali a 4 smo mjesto. Vidjelo se na polusezoni da se nemoze uci pored veleza ili olimpića, i da smo ostavili sve igrace is prosle polusezone dzabe sve kad bi opet bili 3 ili 4.ovako imamo duplo jeftiniju ekipu nemozemo ispast, drzimo se u vrhu tabele i to je to.zato lazo ima povjerenje od uptavr sklopio ie najjeftiniju i najmladju ekipu u ligi.naravno da nemozemo nista napravit al bar mozemo budjet rasteretit.jusufbasic i jacimovic blizu 4000 km plata za ta dva igraca mi imamo 5 drakula kurtalica vucica lukica itd.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 mar 2019, 17:31

Pa bolje dva spacna nego 7-8 koji nisu ni za racku. Koji smo mi konji ako nam je dobro ovo sto radi Saldo i matora mrcina.
Nas i treba yebavat. Pa ti skupi su i donjeli to da se drzimo medu 3-4. Ova ekipa da sad pocinje prvenstvo ispala bi ko cep.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 mar 2019, 18:57

crvenobijeli je napisao/la:Ljudi sta mi hocemo nikad losiju ekipu nismo imali a 4 smo mjesto. Vidjelo se na polusezoni da se nemoze uci pored veleza ili olimpića, i da smo ostavili sve igrace is prosle polusezone dzabe sve kad bi opet bili 3 ili 4.ovako imamo duplo jeftiniju ekipu nemozemo ispast, drzimo se u vrhu tabele i to je to.zato lazo ima povjerenje od uptavr sklopio ie najjeftiniju i najmladju ekipu u ligi.naravno da nemozemo nista napravit al bar mozemo budjet rasteretit.jusufbasic i jacimovic blizu 4000 km plata za ta dva igraca mi imamo 5 drakula kurtalica vucica lukica itd.
To bi bilo ok kad bi se radilo za buducnost. Sljedece sezone nece biti Veleza ili Olimpika, a onaj ko ostane sigurno nece ponovo sa 100% snage ici na Premijer ligu.
Kad bi stedili pa da sljedece sezone krenu sa 100% na prvo mjesto, onda ok. Al jok, problem je sto cemo mi isto ovako i sljedece, i sljedece, i sljedece sezone. Samo sto svake sezone to izgleda losije i losije.

Ne zaboravi da smo 4. sad... Vidicemo na kraju sezone
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 mar 2019, 19:00

combe je napisao/la:Pa bolje dva spacna nego 7-8 koji nisu ni za racku. Koji smo mi konji ako nam je dobro ovo sto radi Saldo i matora mrcina.
Nas i treba yebavat. Pa ti skupi su i donjeli to da se drzimo medu 3-4. Ova ekipa da sad pocinje prvenstvo ispala bi ko cep.
Zasto placat 2 igraca 4000 km kad nemozes napredovat. Bio 3 ili 8 isti djavo. Mjesecna davanja na plate su manje od 20 000 a u jesen bile oko 30 000.za 10 000 manje.ima logike combe zar ne
A nemozes ici na premier ligu nemas uslova.glavni racun blokiran,nemas spacnih ljudi za premier ligu i to je to.ovo je nas plafon.pokusat preko kupa doci do evrope da se izvucemo iz govana...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.