clutch u presudnim momentima

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Evo iznenadio je i uzeo mec.Justin je napisao/la:Ne razumijem sta se sa njim desava. Barem je ove servis botove uvijek uzimao bez problema.bhsport je napisao/la:Može li majstor uzeti set?
Na zalost mladi prijatelju izgleda da smo oba u pravu . Ti da sam ja najkvalifikovanijituzla075 je napisao/la: Vas kao najkvalifikovanijeg za tenis pitam sta je s našim teniserima,gdje nastupaju u narednom periodu i imali izlaza iz rezultatske krize.Pozdrav iz Tuzle.
Nemoj reci prijatelju da nisam upozoravao da ne treba ici na ove Masterse u USA . A mene ters @Babino proziva da nemam pojma (ja kao "starac")Unofficialpage je napisao/la:Šteta, taman dobije nekog i povrijedi se. Druga sezona kako ga leđa muče.
http://www.streamhd-24.com/live/stream. ... &id=317977Samozdravlje je napisao/la:Naprijed Mirza , povratak u TOP100 pocinje prvom pobjedom . Da li je to veceras ?
![]()
6:4 , Mirza kao Mirza iz Sofije .Samozdravlje je napisao/la:4:2 , DS novo oruzje Mirze . Bolji od Damketa u tom udarcu.
razvalit ce ga Mirzoni , ako uopste dodje do 3. seta .babino je napisao/la:koji je on majstor, ako me ista moze iznervirati kao mirza kada nakon osvojenog prvog seta gubi prvi servis u drugom setu. stalno mu se to desava.
nek mu je sa srecom ali ja odustajem ovdje:-)
Bravo Mirza , sad uzeti servis i pola pobjede je tvoja .Samozdravlje je napisao/la:Uci Damire kako se provocira protivnik , a ne kao Ti sam sebe isprovociras .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.