Bruno AKRAPOVIĆ - Izrael izgubili 3-1 cini mi se, zabi ga Bruno s polaAmarinho je napisao/la:Sjecam se tih utakmica.invincible1921 je napisao/la: Nisam bio na previse tekmi repke, ali moram izdvojit na Kosevu protiv tadasnje SCG...kad izvadise tranpsarent SRPSKO SARAJEVO, ja sam mislio da ce se srusit stadion
Objektivno meni je u sjecanju sto se tice euforije i ostalog nekako najvise su me dojmile te kvalifikacije za EURO 2004. Kad smo norvezane dobil i dansku na parkenu
Nisu nam navodno dali da igramo u zenici sa danskom a mi kao ono zenica je nas sretni stadion. Kad ono par godina gosnija otrese nas madjarska kao i grckaProtiv Madjara ili protiv Grka u toj utakmici neko od nasih dobio crveni, a uopste nije napravio foul nego je neko treci - meni se cini Spaha a crveni fasovao Hrgovic ili tako nesto.
Onda sviraju penal protiv nas ono bas smjesan, da mi je naci snimak toga... takav penal danas sa ovim VAR i sa cinjenicom da te gleda 100 kamera i tv-kuca ne bi sudija svirao nikad.
Protiv Grka je bio raspad sistema, neki lob smo primili sa 40 metara.
A ako se vratimo jos dalje, jedan od najdrazih golova mi je nas jedan sa oko 40 metara, ko ce pogodit igraca i utakmicu?
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Spahic slomio covjeka a Papac dobio crveni.Amarinho je napisao/la:Sjecam se tih utakmica.invincible1921 je napisao/la: Nisam bio na previse tekmi repke, ali moram izdvojit na Kosevu protiv tadasnje SCG...kad izvadise tranpsarent SRPSKO SARAJEVO, ja sam mislio da ce se srusit stadion
Objektivno meni je u sjecanju sto se tice euforije i ostalog nekako najvise su me dojmile te kvalifikacije za EURO 2004. Kad smo norvezane dobil i dansku na parkenu
Nisu nam navodno dali da igramo u zenici sa danskom a mi kao ono zenica je nas sretni stadion. Kad ono par godina gosnija otrese nas madjarska kao i grckaProtiv Madjara ili protiv Grka u toj utakmici neko od nasih dobio crveni, a uopste nije napravio foul nego je neko treci - meni se cini Spaha a crveni fasovao Hrgovic ili tako nesto.
Onda sviraju penal protiv nas ono bas smjesan, da mi je naci snimak toga... takav penal danas sa ovim VAR i sa cinjenicom da te gleda 100 kamera i tv-kuca ne bi sudija svirao nikad.
A ako se vratimo jos dalje, jedan od najdrazih golova mi je nas jedan sa oko 40 metara, ko ce pogodit igraca i utakmicu?
Nakon pobjede na Malti 5-2, brzo smo prizemljeni a nakon toga je bilo pismo i bojkot.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
crna vremena za repku,ne ponovilo se,zatim pocinje Ćirina erabhsport je napisao/la:Spahic slomio covjeka a Papac dobio crveni.Amarinho je napisao/la:Sjecam se tih utakmica.invincible1921 je napisao/la: Nisam bio na previse tekmi repke, ali moram izdvojit na Kosevu protiv tadasnje SCG...kad izvadise tranpsarent SRPSKO SARAJEVO, ja sam mislio da ce se srusit stadion
Nakon pobjede na Malti 5-2, brzo smo prizemljeni a nakon toga je bilo pismo i bojkot.
perverzija od utakmice i atmosfere,od nestvarnog ulaska na stadion,preko Džekini skokova i raznošenja glavom,Lulićevog nevjerovatnog dana i trke, ma sve u superlativu, Takodje protiv Turske BP, pa Belgija 2-0,mah sve bolja od boljehurem je napisao/la:Bio sam protiv Rumunije i mogu potvrditi tvoje rijeci, bio sam na juznoj tribini i imao sam osjecaj da se Marica direktno meni u facu ruga nakon postignutog gola (znam da je svaki drugi navijac imao isti osjecaj)avenija je napisao/la:Kao neko ko je bio skoro sve utakmice tvrdim da je najbolja atmosfera na BP bila protiv Rumunije..
Tada je bilo nekih 18 000 na stadionu, prvo je kapacitet bio veci a drugo prodavalo se ulaznica koliko je stolica a ne danas prodaju 11 000 ulaznica a stolica 13 500, uefa komfor itd.![]()
![]()
Na ovoj utakmici je nas 200 uslo na jednu akreditaciju, kakve su tad kontrole bile to je smijesno..pogledaj tribine, dvojica na jednojBila je to nezapamcena atmosfera na tribinama, ali i na terenu...bukvalno 90 minuta napadali protivnika i na terenu i sa tribina...nismo im dali dahnuti.
Pjevanje himne, zastave, salovi...nikada kao tada.
Izdvojio bih i atmosferu kontra Grcke (3:1).
Turska mozda jeste brojem navijaca na stadionu i oko stadiona nadmasila ove utakmice, ali igra na terenu i navijanje nisu ni blizu kao protiv Rumunije...

- invincible1921
- Kontakt:
Ja mislim da je Ivica Grlic ?hroni je napisao/la:Bruno AKRAPOVIĆ - Izrael izgubili 3-1 cini mi se, zabi ga Bruno s polaAmarinho je napisao/la:Sjecam se tih utakmica.invincible1921 je napisao/la: Nisam bio na previse tekmi repke, ali moram izdvojit na Kosevu protiv tadasnje SCG...kad izvadise tranpsarent SRPSKO SARAJEVO, ja sam mislio da ce se srusit stadion
To su one kvalifikacije bile kad nas je Exteberia ugasio na kosevu, a sjajno odigrali

=\_1921_/=
100% Akrapovic u Izraelu. U tom trenutku izjednačio na 1-1. Prije toga se na treningu potukli Bolic i Barbarez
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Kakvo se vrijeme očekuje sutra?
- JohnCleese
- Kontakt:
Protiv Turske je bilo ekstra. Salihovicev slobodnjak posmatrati s juga iz najboljeg ugla 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- invincible1921
- Kontakt:
Onda jes, al to je ta tekma i te kvalebhsport je napisao/la:100% Akrapovic u Izraelu. U tom trenutku izjednačio na 1-1. Prije toga se na treningu potukli Bolic i Barbarez

=\_1921_/=
Eo Brun
Bhsejtani

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- sagitarius
- Kontakt:
Kisa u jutarnjim satima, poslijepodne oblacno bez padavina i tako sve do tekmeBelminM23 je napisao/la:Kakvo se vrijeme očekuje sutra?

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
i išla priča da je tada Bola Barbu nokautirao,al haj ga znaj jel tačnoinvincible1921 je napisao/la:Onda jes, al to je ta tekma i te kvalebhsport je napisao/la:100% Akrapovic u Izraelu. U tom trenutku izjednačio na 1-1. Prije toga se na treningu potukli Bolic i Barbarez
al je istina da smo se poslije toga raspali
- invincible1921
- Kontakt:
al eto i ta generacija relano da smo malo zdravija drzava i u to vrijeme da su bolje bile okolnosti oko saveza i ostalog ja sam ubijedjen da bi se plasirali na neko takmicenje.hroni je napisao/la:i išla priča da je tada Bola Barbu nokautirao,al haj ga znaj jel tačnoinvincible1921 je napisao/la:Onda jes, al to je ta tekma i te kvalebhsport je napisao/la:100% Akrapovic u Izraelu. U tom trenutku izjednačio na 1-1. Prije toga se na treningu potukli Bolic i Barbarez
al je istina da smo se poslije toga raspali

=\_1921_/=
Al su nam dresovi Allahu Ekber majke mi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bolje je i da igramo manje atraktivno, a da odemo na EP, dosta vise suplje igrali smo atraktivno al smo izgubuli. Još ako tu dodamo i sporstku sreću to bi bilo to .
tUnate sta je strasno od pojave Misketa Pjanica i Dzeke mi nismo izbacili ni blizu klasu ihrava koji bi recimo sad pomogo Pjanicu a to j sve zbog naseg preljenog saveza jer van ima dragulja to nko ne prati , oni prave zgradu mi po njivama igrani m eno onaj Dilaver gledo sam momka i stvarno vez suplje momak je na halfu sjajan , Dinamo ne prima golove , covjek rekao ja bi igrao za BiH al treba mi pomoc saveza jer normalan savez ni imao takvog covjeka koji zavrsava igracii eno Hrvatska je tanka nazad on je jos prije 6mjeseci da oce grat za nas . Dinamo ove sezone je na krilima dva halfa, Hajrovica0 Ademija i Olma dosao gdje je i ostali su svi okaj al ovi odskacu sa ovako ljenim savezom imat , majstore zake u buducnosti nabrojah nebp zna
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- invincible1921
- Kontakt:
Bez makar solidne lige ti nemas nista....Davno je ta prica pricana ovdje da cemo doc u situaciju da nemamo igraca, ali tad je raja bila zadeverana drkanjem na repku a savez ubirao pare. Liga se igra reda radi, dokle je god tako i dokle se ne shvati ozbiljno da je jedina baza igraca iz nase lige mi necemo nista napravit.paulus je napisao/la:tUnate sta je strasno od pojave Misketa Pjanica i Dzeke mi nismo izbacili ni blizu klasu ihrava koji bi recimo sad pomogo Pjanicu a to j sve zbog naseg preljenog saveza jer van ima dragulja to nko ne prati , oni prave zgradu mi po njivama igrani m eno onaj Dilaver gledo sam momka i stvarno vez suplje momak je na halfu sjajan , Dinamo ne prima golove , covjek rekao ja bi igrao za BiH al treba mi pomoc saveza jer normalan savez ni imao takvog covjeka koji zavrsava igracii eno Hrvatska je tanka nazad on je jos prije 6mjeseci da oce grat za nas . Dinamo ove sezone je na krilima dva halfa, Hajrovica0 Ademija i Olma dosao gdje je i ostali su svi okaj al ovi odskacu sa ovako ljenim savezom imat , majstore zake u buducnosti nabrojah nebp zna
Nema vise dijaspore toliko...
=\_1921_/=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima dijaspore itekako i bit će je još više.invincible1921 je napisao/la:Bez makar solidne lige ti nemas nista....Davno je ta prica pricana ovdje da cemo doc u situaciju da nemamo igraca, ali tad je raja bila zadeverana drkanjem na repku a savez ubirao pare. Liga se igra reda radi, dokle je god tako i dokle se ne shvati ozbiljno da je jedina baza igraca iz nase lige mi necemo nista napravit.paulus je napisao/la:tUnate sta je strasno od pojave Misketa Pjanica i Dzeke mi nismo izbacili ni blizu klasu ihrava koji bi recimo sad pomogo Pjanicu a to j sve zbog naseg preljenog saveza jer van ima dragulja to nko ne prati , oni prave zgradu mi po njivama igrani m eno onaj Dilaver gledo sam momka i stvarno vez suplje momak je na halfu sjajan , Dinamo ne prima golove , covjek rekao ja bi igrao za BiH al treba mi pomoc saveza jer normalan savez ni imao takvog covjeka koji zavrsava igracii eno Hrvatska je tanka nazad on je jos prije 6mjeseci da oce grat za nas . Dinamo ove sezone je na krilima dva halfa, Hajrovica0 Ademija i Olma dosao gdje je i ostali su svi okaj al ovi odskacu sa ovako ljenim savezom imat , majstore zake u buducnosti nabrojah nebp zna
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- invincible1921
- Kontakt:
Mislio sam na dijasporu igrace koji ce se odlucit da igraju za nasMortemHz je napisao/la:Ima dijaspore itekako i bit će je još više.invincible1921 je napisao/la:Bez makar solidne lige ti nemas nista....Davno je ta prica pricana ovdje da cemo doc u situaciju da nemamo igraca, ali tad je raja bila zadeverana drkanjem na repku a savez ubirao pare. Liga se igra reda radi, dokle je god tako i dokle se ne shvati ozbiljno da je jedina baza igraca iz nase lige mi necemo nista napravit.paulus je napisao/la:tUnate sta je strasno od pojave Misketa Pjanica i Dzeke mi nismo izbacili ni blizu klasu ihrava koji bi recimo sad pomogo Pjanicu a to j sve zbog naseg preljenog saveza jer van ima dragulja to nko ne prati , oni prave zgradu mi po njivama igrani m eno onaj Dilaver gledo sam momka i stvarno vez suplje momak je na halfu sjajan , Dinamo ne prima golove , covjek rekao ja bi igrao za BiH al treba mi pomoc saveza jer normalan savez ni imao takvog covjeka koji zavrsava igracii eno Hrvatska je tanka nazad on je jos prije 6mjeseci da oce grat za nas . Dinamo ove sezone je na krilima dva halfa, Hajrovica0 Ademija i Olma dosao gdje je i ostali su svi okaj al ovi odskacu sa ovako ljenim savezom imat , majstore zake u buducnosti nabrojah nebp zna
=\_1921_/=
Nema kkuurracc dijaspore, ljudi svake godine odose iz BiH u sve vecem broju
BHF