Nemoj da ti zovem momka iz dalmacije da ti kaze kako Lovren nije nista slabiji od Virgila.Osim13 je napisao/la:Lovren govedo da se hoće povrijediti

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nemoj da ti zovem momka iz dalmacije da ti kaze kako Lovren nije nista slabiji od Virgila.Osim13 je napisao/la:Lovren govedo da se hoće povrijediti
Ma ja, evo baš vidim na ovoj slici gore.Vucevich je napisao/la:Jeste bio.Raonffa je napisao/la:Bgm i crveni karton ako je Lovren bio zadnji igrač, a poprilično sam siguran da je bio.Poligon10 je napisao/la:Mađari oštećeni kod ove situacije. Ne vidjeh dobro je li bilo unutra, ali faul i žuti za Lovrena sigurno.
Tesko su sudije ostetile Madarsku u prvom poluvremenu.
Meni se iz onog ugla učinilo da je bilo unutra.anonymousHD je napisao/la:Vani je bilo, ali meni je Baho presmiješan, čovjek nakon 5 snimaka nije shvatio da ga je Lovren nagazio.Kaunas je napisao/la:Ono povlacenje rukom je sigurno bilo vani a ona druga situacija je mislim bila unutra![]()
Bit će nešto kao Grčka nakon '04.Raptor999 je napisao/la:Viceprvaci svijeta dame i gospodo.![]()
Grcka se bar ima necim hvaliti, osvojili su a i pobjedjivali su na tom putu duplo jace protivnike nego Hrvatska.Kaunas je napisao/la:Bit će nešto kao Grčka nakon '04.Raptor999 je napisao/la:Viceprvaci svijeta dame i gospodo.![]()
Ma.štati znaš.livren je bolji od Dijka nebudi nepismenRaptor999 je napisao/la:Nemoj da ti zovem momka iz dalmacije da ti kaze kako Lovren nije nista slabiji od Virgila.Osim13 je napisao/la:Lovren govedo da se hoće povrijediti
Ma sta pricas tu bosance glupi radis cilu godinu da bi litovao kod nas amoOsim13 je napisao/la:Ma.štati znaš.livren je bolji od Dijka nebudi nepismenRaptor999 je napisao/la:Nemoj da ti zovem momka iz dalmacije da ti kaze kako Lovren nije nista slabiji od Virgila.Osim13 je napisao/la:Lovren govedo da se hoće povrijediti
Ma dobijali su i Hrvati jake ekipe na SP. Al jbg njihova je steta sto se pamte samo pobjednici.Raptor999 je napisao/la:Grcka se bar ima necim hvaliti, osvojili su a i pobjedjivali su na tom putu duplo jace protivnike nego Hrvatska.Kaunas je napisao/la:Bit će nešto kao Grčka nakon '04.Raptor999 je napisao/la:Viceprvaci svijeta dame i gospodo.![]()
Da su bili na drugoj strani zrijeba vjerovatno bi ispali. To niko ne spori. Al i ovako su rastavili Argentinu na proste faktore, dobili Ruse koji su kako god lose rangirani bili izbacili Spance u osmini plus bili domacini, dobili solidne Dance koji su remizirali u grupi sa kasnijim osvajacem prvenstva. Englezi su u bili do daske nabrijani za osvajanje.Raptor999 je napisao/la:@Kaunas. Dobili Ruse koji su najgora rangirana ekipa bila na prvenstvu i Dance koje smo i mi svojevremeno trpali. Na kraju dobili precijenjene Engleze. Da su bili s druge strane zrijeba ispali bi u osmini ko od Portugala na Euru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.