BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Drape
Kontakt:

Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Post Postao/la Drape » 24 mar 2019, 17:01

Bosnia and Herzegovina – Greece

Referee: Danny Makkelie (NED)
Assistant Referee 1: Mario Diks (NED)
Assistant Referee 2: Hessel Steegstra (NED)
Fourth Official: Pol van Boekel (NED)
Referee Observer: Christer Fällström (SWE)

Ovako će i Bešića

slika

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 24 mar 2019, 17:14

Opet smo osuđeni da igramo s ovom prgavom grčkom stokom. Nema mi odvratnije reprezentacije i fudbalske filozofije od one koju njeguju ovi štakori.
Prekosutra očekujemo provokacije, udaranja, oštre startove, štakoranje i krompiranje, a mi prirodno nemamo živaca za ova **** tako da može biti svega.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 mar 2019, 17:17

JonSnow je napisao/la:Opet smo osuđeni da igramo s ovom prgavom grčkom stokom. Nema mi odvratnije reprezentacije i fudbalske filozofije od one koju njeguju ovi štakori.
Prekosutra očekujemo provokacije, udaranja, oštre startove, štakoranje i krompiranje, a mi prirodno nemamo živaca za ova **** tako da može biti svega.
Evo i ja to pisem na drugoj temi.
Oni nas znaju i to im je vec standardna matrica ponasanja.
Valjda ce nasi konacno skontati i ne nasijedati, mora im se izricito skrenuti paznja.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 24 mar 2019, 17:34

Po komentarima ovdje Bešić je iskritikovan. Zašto? On i Pjanić najbolji pojedinci susreta. Ne vjerujem da je ikada bolje odigrao sa loptom u posjedu kao sinoć. Svaki put je iznio loptu, sigurno dodavao i naravno kako je karakteristično za njega, pretrčao mnogo. Baš me pozitivno iznenadilo to što je bio baš slobodan, a da pritom nije puno griješio kao inače. Znam da nije neki protivnik, ali me raduje njegova partija. Mislim da je ovaj vezni red sa njim i Krunićem naš najbolji trenutno. Rade također vrlo dobar. Dobro je što nije loš prema naprijed. Kasnije ćemo vidjeti da li će šta biti od Gojaka.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 24 mar 2019, 17:44

Nema gore stvari nego nesto hemijati oko bekova i nazor gurati neke igrace po tim pozicijama iako godinama ne igraju tu ili su nekad davno malo igrali.

Todorovic je bio bezveze sinoc,ali to je daleko najgora utakmica njegova za repku.Mali moze spartat gore dolje,jaka pluca,zna se ubacivati iza ledja,odigrati dupli,trokut.

Oci bi nas zabolile da gledamo jednog Bicakcica ili Cimirota na toj strani.I onda bi bruka kritika bila na takvu odluku.

Kad su bekovi u pitanju nemoj nista eksperimentirati.Imas pravog desnog beka,otisao je u jedan od najboljih klubova za mlade igrace(na pocetku cak i dosta igrao), pusti ga nek igra.

Sto kaze neko nije igrao ni on puno u zadnje vrijeme,svakako da ce mu ova losija utakmica biti opomena da odigra puno koncentrisanije protiv Grka.To da Robi stavi Bicakcica ili nekog Cimirota na beka bi mi bila njegova najlosija odluka od pocetka ove njegove kampanje.Fakticki bi sami sebi odrezali ikakve sanse da uradimo ista po desnoj strani.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 mar 2019, 17:44

Drape je napisao/la:Bosnia and Herzegovina – Greece

Referee: Danny Makkelie (NED)
Assistant Referee 1: Mario Diks (NED)
Assistant Referee 2: Hessel Steegstra (NED)
Fourth Official: Pol van Boekel (NED)
Referee Observer: Christer Fällström (SWE)

Ovako će i Bešića

slika
Jel nama ovaj sudija vec negdje sudio? Poznat mi odnekle.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 mar 2019, 17:46

Malo sam pratio komentare, i dosta ih kritikuju Fanaticose i BH legion, po meni bez razloga, pravili su finu atmosferu, opet su obje grupe zajedno navijale. U par navrata su pokusali animirati i obicnu publiku da zapjevavaju i pruze podrsku, mislim da bi lakse bilo izvuci ribu iz vode. Nevjerovatno ko sve dodje do ulaznice, ko mrtvaci na tribinama.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 24 mar 2019, 17:48

Slažem se da su Grci odvratna ekipa, kako igrački tako i navijački, i bilo bi odlično kada bismo ih dobili sa par golova razlike... ali već vidim kakva će biti patnja protiv njih u utorak, uvijek je ista priča kada igramo s njima.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 mar 2019, 17:56

Poligon10 je napisao/la:Po komentarima ovdje Bešić je iskritikovan. Zašto? On i Pjanić najbolji pojedinci susreta. Ne vjerujem da je ikada bolje odigrao sa loptom u posjedu kao sinoć. Svaki put je iznio loptu, sigurno dodavao i naravno kako je karakteristično za njega, pretrčao mnogo. Baš me pozitivno iznenadilo to što je bio baš slobodan, a da pritom nije puno griješio kao inače. Znam da nije neki protivnik, ali me raduje njegova partija. Mislim da je ovaj vezni red sa njim i Krunićem naš najbolji trenutno. Rade također vrlo dobar. Dobro je što nije loš prema naprijed. Kasnije ćemo vidjeti da li će šta biti od Gojaka.
I Prosinečki mu je nešto zamjerio: Pjanić se digao u posljednjim utakmicama. Nije samo on važan, nego i njegova igra kad ga udvoje. Bešića nije bilo u jednom trenutku na terenu, da ga razigra. Imamo veliki problem, pitaju svi gdje je Sarić. On prilazi više sredini i pomaže više od Krunića. Krunić je bolji za gol, u napadu, ali Sarić pomaže veznom redu. Pjanić je svugdje bitna karika i on može razigrati sve igrače.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 mar 2019, 18:00

Bio sinoc na utakmici, po meni najbolji Pjanic i Krunic.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 mar 2019, 18:05

Poligon10 je napisao/la:Po komentarima ovdje Bešić je iskritikovan. Zašto? On i Pjanić najbolji pojedinci susreta. Ne vjerujem da je ikada bolje odigrao sa loptom u posjedu kao sinoć. Svaki put je iznio loptu, sigurno dodavao i naravno kako je karakteristično za njega, pretrčao mnogo. Baš me pozitivno iznenadilo to što je bio baš slobodan, a da pritom nije puno griješio kao inače. Znam da nije neki protivnik, ali me raduje njegova partija. Mislim da je ovaj vezni red sa njim i Krunićem naš najbolji trenutno. Rade također vrlo dobar. Dobro je što nije loš prema naprijed. Kasnije ćemo vidjeti da li će šta biti od Gojaka.
On meni tako djeluje još od početka Robijevog mandata, rastrčan, slobodan, uvijek se nudi za loptu, utrčava u prostor. Zapravo, možda nije toliko ni do Robija, koliko je on zapravo uhvatio kontinuitet igranja u zadnjih godinu dana, to se odmah osjeti na njegovim igrama u reprezentaciji.

Mene jedino nervira što se u toj slobodi on malo zanese, pa zna previše vući loptu, ne dadne loptu u pravom momentu, pa ponekad i 'krade' lopte saigračima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 mar 2019, 18:07

Kome je on onda protiv Velsa oteo loptu još mu ovaj počeo pljeskati u fazonu "to Beša poćeraj je" :urnebes:

Možel biti da je Anel, nešto mi ko kroz maglu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 mar 2019, 18:25

Osim13 je napisao/la:Kome je on onda protiv Velsa oteo loptu još mu ovaj počeo pljeskati u fazonu "to Beša poćeraj je" :urnebes:

Jeste, Anel je pljeskao :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 mar 2019, 18:32

napukla mu kost sinoc langeta na ruci upitan za grke

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 mar 2019, 18:41

Raonffa je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Kome je on onda protiv Velsa oteo loptu još mu ovaj počeo pljeskati u fazonu "to Beša poćeraj je" :urnebes:

Jeste, Anel je pljeskao :lol:
:rol:
QUARTERBACK je napisao/la:napukla mu kost sinoc langeta na ruci upitan za grke
Jel ti makar dres dao
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 mar 2019, 18:42

Besa je bio dobar na lopti i bez problema je iznosio iz obrane prema naprijed pa to nije bilo nimalo upitno.
Problem je TSS sindrom koji je izgleda uhvatio i njega. Sporo se oslobadja lopte i nije okomit. Strasno nam je usporavao igru sredine i ja tu vidim jedinu zamjerku na njegov nastup sinoc.
Da budem iskren imam zamjerke na Radinu igru takodjer. Mali radijus kretanja mu je ocit problem za poziciju BTB veznjaka koju bi on morao pokrivati u nasem timu. Mozda je to i razlog zasto Besa ponekad mulja loptu i vise nego sto bi trebao. On je DM a mora pocesto kretati naprijed jer je i Pjana povucen. Mislim da bi Rade morao najcesce biti u posjedu od nasih veznjaka ali to nazalost jucer nije bio slucaj. Sve u svemu oni su svi dobri igraci i vjerujem da ce vremenom to sve bolje izgledati.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 mar 2019, 18:46

Osim13 je napisao/la:
Jel ti makar dres dao
ma jest jbt dres nego mi fkt zao sto mozda nece igrati ne da nam se da igramo u najjacem sastavu nikako cc

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 mar 2019, 18:47

Je l' moguće da je to bilo u onom duelu pred kraj tekme, zaleti se bezveze na protivnika tijelom i to se nekako ružno sudari sa njim, baš haver govori mogao se povrijediti džaba.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 mar 2019, 18:50

dubrovnik je napisao/la:Besa je bio dobar na lopti i bez problema je iznosio iz obrane prema naprijed pa to nije bilo nimalo upitno.
Problem je TSS sindrom koji je izgleda uhvatio i njega. Sporo se oslobadja lopte i nije okomit. Strasno nam je usporavao igru sredine i ja tu vidim jedinu zamjerku na njegov nastup sinoc.
Da budem iskren imam zamjerke na Radinu igru takodjer. Mali radijus kretanja mu je ocit problem za poziciju BTB veznjaka koju bi on morao pokrivati u nasem timu. Mozda je to i razlog zasto Besa ponekad mulja loptu i vise nego sto bi trebao. On je DM a mora pocesto kretati naprijed jer je i Pjana povucen. Mislim da bi Rade morao najcesce biti u posjedu od nasih veznjaka ali to nazalost jucer nije bio slucaj. Sve u svemu oni su svi dobri igraci i vjerujem da ce vremenom to sve bolje izgledati.
Ma Bešić je peljao loptu i kada je Sarić bio tu, mislim da Rade nema veze sa tim, odnosno njegovo kretanje.

A Krunić je meni više prednji vezni nego li btb veznjak, iako se sinoć vraćao u odbranu, markirao protivničke igrače, uklizavao. U suštini sinoć se vidjelo zbog kojih stvari igra Sarić i zašto je u startnoj postavi kod Roberta.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 mar 2019, 18:54

Imal sto od sarica za utorak il je otpao skroz?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Google Adsense [Bot], hurem i 56 gostiju.