BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Najbitnija su 3 boda na startu,ostalo će se korigovati kroz naredne utakmice.Grčku bi trebali dobiti mnogo lakše nego što se pribojavamo te utakmice.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Bazinga12345
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la:

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Protiv Austrije je bio puno bolji. Možda jer je bio puno u napadu, ali svejedno nije ni u napadu nista napravio.Vrebac je napisao/la:I jos ga kao ceka i ceka i igrac pretrci pokraj njega!harden je napisao/la:ne moze zaustavit kad je 10 metara od njegah1a2s3o4 je napisao/la:Bekovi užasni. Todorovic nije niti jednom igrača zaustavio.
Stvarno je bio los...
Bazinga12345 je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Grčkoj smo dali 1 gol iz igre u 9 utakmica, uvijek je bilo teško.HPCompaq je napisao/la:Najbitnija su 3 boda na startu,ostalo će se korigovati kroz naredne utakmice.Grčku bi trebali dobiti mnogo lakše nego što se pribojavamo te utakmice.
- Fantasista
- Kontakt:
Pravit ce oni Vranjesa od blata.
Koliko god blećak jeste, toliko nam i fali...Fantasista je napisao/la:Pravit ce oni Vranjesa od blata.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- kontrasviju
- Kontakt:
Grbavica
Ali se po ovom snimku da primjetiti da je ostalo minimum milja i po karata koje se nisu prodale.

Ali se po ovom snimku da primjetiti da je ostalo minimum milja i po karata koje se nisu prodale.
1921
- Fantasista
- Kontakt:
Budala jeste ali je bolji od ovih manekena*p!p!t@* je napisao/la:Koliko god blećak jeste, toliko nam i fali...Fantasista je napisao/la:Pravit ce oni Vranjesa od blata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, bilo je nekih 10 hiljada.. zadovoljavajućekontrasviju je napisao/la: Grbavica![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sehic - Kolasinac, Zukanovic, Sunjic, Bicakcic - Pjanic, Besic, Krunic - Duljevic, Dzeko, Visca 

Haris Mrkonja N1
Ja sam sjedio do naše klupe. Robi je bjesnio jer nije bilo rješenja u trenutku kada Pjanić nije mogao slobodno do lopte. Tražio sve vrijeme da se spusti lopta, a oni duge prema Džeki.. Robi osijedio.
Ja sam sjedio do naše klupe. Robi je bjesnio jer nije bilo rješenja u trenutku kada Pjanić nije mogao slobodno do lopte. Tražio sve vrijeme da se spusti lopta, a oni duge prema Džeki.. Robi osijedio.
Ali Besic je koma igrač. hahha
Ulazi nasim igračim u putanju. Pred kraj utakmice zarad statistike oduzeta lopta, ali Gojaku. I isto na pocetku drugog nakon trka Krunica umjesto da se otvori i utrci u prostor on Krunicu uze loptu i osuta Boze sacuvaj.hahha E moj Mo. Preko kakve si ti stele dosao u Everton.
Ulazi nasim igračim u putanju. Pred kraj utakmice zarad statistike oduzeta lopta, ali Gojaku. I isto na pocetku drugog nakon trka Krunica umjesto da se otvori i utrci u prostor on Krunicu uze loptu i osuta Boze sacuvaj.hahha E moj Mo. Preko kakve si ti stele dosao u Everton.
Ovo sto prije zaboravit i idemo razbit Grcku 

TŽV!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma to je toVucevich je napisao/la:Sehic - Kolasinac, Zukanovic, Sunjic, Bicakcic - Pjanic, Besic, Krunic - Duljevic, Dzeko, Visca

1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Nece ni peotiv Grce biti vise, 40 KM zapadMortemHz je napisao/la:Ma ja, bilo je nekih 10 hiljada.. zadovoljavajućekontrasviju je napisao/la: Grbavica![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Malo 40, da je bar petobanka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Jeb.en je Robi kad nesto zacrta, a mislim da je Todorovica zapikiro na beku.Vucevich je napisao/la:Sehic - Kolasinac, Zukanovic, Sunjic, Bicakcic - Pjanic, Besic, Krunic - Duljevic, Dzeko, Visca
I ja bio volio da izvede ovih navedenih 11.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Svaka imalo ozbiljnija reprezentacija bi nam u drugom poluvremenu dala 2-3 gola.Ovakvi Armenci nama stvoriše 3-4 odlične prilike i samo nas je sreća spasila,šta onda očekivati protiv Tala?Naša jedina šansa protiv Tala je njihov selektor.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sarić je igračina.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, s4mke i 44 gosta.