Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
zakuhali zbog vjere opetMokes je napisao/la:Šta sam to propustio

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
svaka kritika religije ? pljuvanje, ismijavanje i provociranje si smjestio u kritiku ?ASD je napisao/la: U normalnom zapadnom drustvu svaka kritika religije je normalna stvar. Ali posto mi nismo normalna zapadna drzava, ocekujem i prizeljkujem ban onom jugobaliji gore.![]()
- Fantasista
- Kontakt:
Ima li mjesta makar na klupi za mene
Dovoljno je sto sam iz Tuzle

u kojoj pekari kupujes hljeb?Fantasista je napisao/la:Ima li mjesta makar na klupi za mene
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Fantasista
- Kontakt:
harden je napisao/la:u kojoj pekari kupujes hljeb?Fantasista je napisao/la:Ima li mjesta makar na klupi za mene
Ne jedem hljeb, skup je, samo krompir domaci i pivo

Jedino ako je taj isti stvoritelj psihopata.kobe24 je napisao/la:Takav ishod ceka one koji se na ovakav nacin ismijavaju sa Stvoriteljem svega stvorenog.artemis77 je napisao/la:Šta si ti neki psihopata pa želiš da neko gori? i to u najžešćoj vatri..kobe24 je napisao/la:Kajat cete se, Allaha mi Jedinog, a tad nikakve fajde od toga nece biti. Molim Allaha da zajedno u najzescoj vatri gorite!
Walk on, with hope in your hearts.
Ma s obzirom da je sve krenulo od moggija ni najmanje me ne čudi što je rasprava otišla u nekom ovakvom smjeru,.ni prva a vjerovatno ni zadnja koju je on isprovocirao.Osim13 je napisao/la: Ne vjerujem šta pišete
- ASD
- Kontakt:
Da.chily-rz je napisao/la:svaka kritika religije ? pljuvanje, ismijavanje i provociranje si smjestio u kritiku ?ASD je napisao/la: U normalnom zapadnom drustvu svaka kritika religije je normalna stvar. Ali posto mi nismo normalna zapadna drzava, ocekujem i prizeljkujem ban onom jugobaliji gore.![]()
Ok mada i ove nekakve želje vatrama su mi njesrachily-rz je napisao/la:Ma s obzirom da je sve krenulo od moggija ni najmanje me ne čudi što je rasprava otišla u nekom ovakvom smjeru,.ni prva a vjerovatno ni zadnja koju je on isprovocirao.Osim13 je napisao/la: Ne vjerujem šta pišete
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne znam šta da ti kažem, pakuj se u normalno društvo koje se zasnovalo na krstaškim pohodima, ratovima, kolonizacijama, silovanjem, terorizmom, robovlasništvom i uživaj u demokratiji,.Nek te pljulje ko stigne, ismijava, omaložava i provocira do kraja života, da živiš jel normalnim životom.ASD je napisao/la: Da.
- ASD
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Ne znam šta da ti kažem, pakuj se u normalno društvo koje se zasnovalo na krstaškim pohodima, ratovima, kolonizacijama, silovanjem, terorizmom, robovlasništvom i uživaj u demokratiji,.Nek te pljulje ko stigne, ismijava, omaložava i provocira do kraja života, da živiš jel normalnim životom.ASD je napisao/la: Da.
Pljuvanje ili vrijedjanje svake osobe je zabranjeno, ideologija nije zabranjena.
Tako ti je u normalnom drustvu.
p.s.ne zelim se pakovati, zelim normalno drustvo ovdje kod nas.

To bi svi trebali zeljeti.
Samo što tvoje normalno da izvineš nije i moje normalno,.ASD je napisao/la: p.s.ne zelim se pakovati, zelim normalno drustvo ovdje kod nas.
To bi svi trebali zeljeti.
Pa valjda ono u kojem ateisti kolo vode.bambus je napisao/la: A koje je to normalno drustvo,bas me zanima ?
Normalno drustvo znaci medjusobno postovanje i uvazavanje. Gdje se to u normalnom drustvu vrijedjanje stavlja pod kritiku? Kakve gluposti pricas,wtf.
Da su bogdom to ateisti.chily-rz je napisao/la:
Pa valjda ono u kojem ateisti kolo vode.

!
- ASD
- Kontakt:
Ideologija je sklona vrijedjanju, ljudi se ne smiju vrijedjati.Kajzer10 je napisao/la:Normalno drustvo znaci medjusobno postovanje i uvazavanje. Gdje se to u normalnom drustvu vrijedjanje stavlja pod kritiku? Kakve gluposti pricas,wtf.
U normalnom zapadnom drustvu ti smijes reci za isusa, muhameda, budu, allaha, sta ti hoces i imas punu slobodu.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Jabroni, lol89, nerkolfc i 384 gosta.