stavamje ljudi samo posredujem izmedju slike i foruma zbog nase zastave, ovaj sadzaj ne izrazava nikakve stavoveharden je napisao/la:brisi ovo selektore banovat ce te pred tekmuMoggi je napisao/la:
a sace sastav
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
stavamje ljudi samo posredujem izmedju slike i foruma zbog nase zastave, ovaj sadzaj ne izrazava nikakve stavoveharden je napisao/la:brisi ovo selektore banovat ce te pred tekmuMoggi je napisao/la:
Ništa od tog, post je prijavljen i nadam se da će moderacija reagovati, prvi put ovdje da sam prijavio nekom post,.Marsal je napisao/la: Jedini radikalan.
Ako ti smeta zaobiđi.
Big faxharden je napisao/la:ovaj forum treba tri stvari
1. dark mode
2. da ne vidim postove gnjavatora kad ih neko citira
3. mene ko moderatora
Ne mora biti vjernik al treba postovati i biti covjek.A ne konstantno pljuvat i vrijedjat bez ikakvog razloga,jer eto on vjeruje u kamenje i mora tako biti.Mora al u ku*cu.Upravu si druze,slazem se s tobom.chily-rz je napisao/la:S vjerom se rodiš, onaj trenutak kad postaneš svjestan da si rođen i da ćeš umrijeti je dovoljan da se zapitaš koji je smisao živjeti da bi umro.
Šta si ti neki psihopata pa želiš da neko gori? i to u najžešćoj vatri..kobe24 je napisao/la:Kajat cete se, Allaha mi Jedinog, a tad nikakve fajde od toga nece biti. Molim Allaha da zajedno u najzescoj vatri gorite!
zalim ,harden ima tu cast ovaj put, ali teb je 5 br blizu siASD je napisao/la:Ako imate zene, obezbjedite i meni dres sa brojem 6.Moggi je napisao/la:PRVOTIMCI POLAGANO NA TEMU DA SE ZAPUTE
Ne moze Harden imati broj 6, ne gine na terenu.Moggi je napisao/la:zalim ,harden ima tu cast ovaj put, ali teb je 5 br blizu siASD je napisao/la:Ako imate zene, obezbjedite i meni dres sa brojem 6.Moggi je napisao/la:PRVOTIMCI POLAGANO NA TEMU DA SE ZAPUTE
i ja tebi da budes reinkarniran u majmuna, ako more 2x isto moram provjeriti samo xexekobe24 je napisao/la:Kajat cete se, Allaha mi Jedinog, a tad nikakve fajde od toga nece biti. Molim Allaha da zajedno u najzescoj vatri gorite!
Takav ishod ceka one koji se na ovakav nacin ismijavaju sa Stvoriteljem svega stvorenog.artemis77 je napisao/la:Šta si ti neki psihopata pa želiš da neko gori? i to u najžešćoj vatri..kobe24 je napisao/la:Kajat cete se, Allaha mi Jedinog, a tad nikakve fajde od toga nece biti. Molim Allaha da zajedno u najzescoj vatri gorite!
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 14 gostiju.