po tekmi možeškarajlo je napisao/la:moze li se ova moja web tv uptatiti na 24 sata da ne placam mjesecnu pretplatu....treba mi samo zbog utakmice
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nigdje veze, u Zenici su deset puta bolje utakmice repke.SoulEclipsee je napisao/la:Trebali smo sa Armenijom u Zenici a protiv Grka na Grbavici.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koja konstantacija, alal ti vera.harden je napisao/la:Nigdje veze, u Zenici su deset puta bolje utakmice repke.SoulEclipsee je napisao/la:Trebali smo sa Armenijom u Zenici a protiv Grka na Grbavici.

Alal tebi vera, kako je god na BP, u Sarajevu je gore.AtlaZ je napisao/la:Koja konstantacija, alal ti vera.harden je napisao/la:Nigdje veze, u Zenici su deset puta bolje utakmice repke.SoulEclipsee je napisao/la:Trebali smo sa Armenijom u Zenici a protiv Grka na Grbavici.Ruku na srce, atmosfera na BP je ravna nuli zadnjih nekoliko godina, dok ne drekne Bosna je Sampion
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al u qurcu, qurac je i u Zenici i u Sarajevu u zadnjih par godina
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Apsolutno je normalno da jedna reprezentacija jedne zemlje igra kvalifikacije na vise stadiona. Na nekom vise, na nekom manje ali opet se mjenjaju stadioni. Osim Wembley-a kod Engleza i Stadiona France kod Francuza, mislim da ostale repke igraju na vise stadiona. Po meni nek se ne gleda koja je tekma, nego neka svaka naredna bude na drugom stadionu znaci evo ovu tekmu na Grbavici, u utorak u Zenici, pa poslije nje opet GRB pa poslije nje opet Zenica i tako sve u krug...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
repku prebacit u bihac, istrenirali smo migrante da navijaju za ljiljane samoOsim13 je napisao/la:Al u qurcu, qurac je i u Zenici i u Sarajevu u zadnjih par godina
da kad imaju 10 dobrih stadiona, a mi biramo manje zlo od ovog sto imamokolezeljovac je napisao/la:Apsolutno je normalno da jedna reprezentacija jedne zemlje igra kvalifikacije na vise stadiona. Na nekom vise, na nekom manje ali opet se mjenjaju stadioni. Osim Wembley-a kod Engleza i Stadiona France kod Francuza, mislim da ostale repke igraju na vise stadiona. Po meni nek se ne gleda koja je tekma, nego neka svaka naredna bude na drugom stadionu znaci evo ovu tekmu na Grbavici, u utorak u Zenici, pa poslije nje opet GRB pa poslije nje opet Zenica i tako sve u krug...
Moze i na Vrapcicimakolezeljovac je napisao/la:Apsolutno je normalno da jedna reprezentacija jedne zemlje igra kvalifikacije na vise stadiona. Na nekom vise, na nekom manje ali opet se mjenjaju stadioni. Osim Wembley-a kod Engleza i Stadiona France kod Francuza, mislim da ostale repke igraju na vise stadiona. Po meni nek se ne gleda koja je tekma, nego neka svaka naredna bude na drugom stadionu znaci evo ovu tekmu na Grbavici, u utorak u Zenici, pa poslije nje opet GRB pa poslije nje opet Zenica i tako sve u krug...

- Goalgetter
- Kontakt:
To sto imamo, imamo, najbitnije je da BP i Grbabiva imaju odlican travnjak.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Treba se pomiriti da će ovako uvijek biti u godinama koje dolaze. Onakva euforija kao i periodu 2009-2014 teško da će se ikada više ponoviti. Mislim hajmo realno, da igramo sutra odlučujuću tekmu za plasman na EP protiv Francuza na Stade de France, zar neko stvarno misli da bi ponovo došlo 20000+ naših navijača?
Al takvo je stanje i sa drugim sportovima. Košarka recimo. Isto nekad se živjelo za utakmice reprezentacije, a sada saznam da su igrali kada na Klixu poslije utakmice pročitam.
Al takvo je stanje i sa drugim sportovima. Košarka recimo. Isto nekad se živjelo za utakmice reprezentacije, a sada saznam da su igrali kada na Klixu poslije utakmice pročitam.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa moze i u Zivinicama ali treba imat stadion koji ispunjava uvjete.I ja bi volio da se igra sirom BiH ali samo 2 stadiona zadovoljavaju.Ko kriv pa mi sami jer nismo obezbjedili uslove.E sad treba jos raspravljat sto ovu u Zenici a onu u Sarajevu.De ba uzivajte,nemojte svemu mane nalazit.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo malo samo malo, ako se ne varam u planu je izgradnja nacionalnog stadiona koji bi se gradio bas za tu svrhu... Pa za 5-10 godina, elham....
Bolje i to nego vjecno "sminkati" stadione...
Bolje i to nego vjecno "sminkati" stadione...
Moze se reci da se stanje normalizuje.
Samo kod mahnitih naroda, utakmice su spram mrtve glave.
Samo kod mahnitih naroda, utakmice su spram mrtve glave.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jah, već 15 godina slušam o tom nacionalnom stadionu. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dajte u Tuzlu i fudbalsku repku, da vam pokazemo kako se navija za reprezentaciju u bilo kom sportu. Naravno, da savez prije toga sredi stadion. Kad su vec trosili silne pare na stadione koji bez gratis ulaznica ne bi imali ni 10k ljudi, bar nek spreme Tusanj da ga samo mi s TK hladno napunimo. 
Nego, veceras inshallah 3+ razlika za nas. Samo je bitno da do poluvremena imamo bar jedan gol prednosti.

Nego, veceras inshallah 3+ razlika za nas. Samo je bitno da do poluvremena imamo bar jedan gol prednosti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
2:0 veceras, Dzeko i Visca strijelci 

- kolezeljovac
- Kontakt:
4,5+ stavio kvota 5,30...
Nek se ponovi ona 4:1 i ja sretan

Nek se ponovi ona 4:1 i ja sretan

Obećao je rumeni Semir, isto ko i za ono kod Miljacke, na tom zemljištu će jedno jutro svanuti BiMgoBoixosNois1899 je napisao/la:Jah, već 15 godina slušam o tom nacionalnom stadionu.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bez obzira gdje se igra, atmosfera je ista jer je velika većina karata podijeljena metuzalemima, a takvi zapljeskaju samo kad Spaha opsuje boga sudiji i dzeko uhvati dragovica za vrat...
Najbolja atmosfera je bila na BP kada se robiji davalo određen broj karti, a guzonje su imale samo VIP lozu, sad ispada da je čitav zapad i istok VIP.
Najbolja atmosfera je bila na BP kada se robiji davalo određen broj karti, a guzonje su imale samo VIP lozu, sad ispada da je čitav zapad i istok VIP.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Meni samo nije jasno šta bi sa onim Kinezima što su kao htjeli u Koševo uložiti. Obišli ono stadion, uslikali se i od tada ništaOsim13 je napisao/la:Obećao je rumeni Semir, isto ko i za ono kod Miljacke, na tom zemljištu će jedno jutro svanuti BiMgoBoixosNois1899 je napisao/la:Jah, već 15 godina slušam o tom nacionalnom stadionu.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, Hordas1990, legendarnadruga i 43 gosta.