Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Vucevich dzaba ga blatis, Manja ce i dalje imati najbolje kroasane a ti nastavi jesti pecivo kod siptara koje je puno zohara dok ja uzivam u Manjinom pecivu mmmmm.
Pa nisi odgovorio, nesto seres o laznom tviter racunu a sam frajer tu uploaduje svoje slikeRaptor999 je napisao/la:@Vucevich dzaba ga blatis, Manja ce i dalje imati najbolje kroasane a ti nastavi jesti pecivo kod siptara koje je puno zohara dok ja uzivam u Manjinom pecivu mmmmm.

A ove racisticke uvrede prema Albancima ne treba ni komentarisati. Smradu.
Stvarno je tesko naci slike na internetu koje su danas dostupne svima. Wow. Ja te pitam gdje je kvacica koja ce potvrditi da je to on?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Predvidjam da ce ova Manja za 7 dana regularno raditi. Ipak smo mi narod koji 20 godina glasa za iste i zaboravi njihove lazi svakih 10 dana. 

Sama kompanija je izjavila na njihovoj FB stranici da komentari vlasnika ne predstavljaju kompaniju, zasto bi to napisali ako je 'fejk' twitter racun? Bas seres i to tesko. Vidim da si i nedavno napravio racun, maksuz za neko serendanje.Raptor999 je napisao/la:Stvarno je tesko naci slike na internetu koje su danas dostupne svima. Wow. Ja te pitam gdje je kvacica koja ce potvrditi da je to on?
Manja je meni svakako njesra, radije ću ući u Mlinar da jedem mada ni tamo ne zalazim, ali eto ako već pričamo o ovim hajp i fgr pekarama
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Facebook strana firme potvrdila da je on to licno a on vamo trazi kvacicu. Nista novo za balije. **** vam radovan i ratko krmci jedni...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kako mislis za 7 dana? Nisam bolje kroasane jeo nego danastuzlak1987 je napisao/la:Predvidjam da ce ova Manja za 7 dana regularno raditi. Ipak smo mi narod koji 20 godina glasa za iste i zaboravi njihove lazi svakih 10 dana.

Pa gdje je kvacica molim vas pokazite mi kvacicu, ma hajte molim vas.
Ma ovaj bi i pokusao raspravljati da trava nije zelene bojeMaestro je napisao/la:Facebook strana firme potvrdila da je on to licno a on vamo trazi kvacicu. Nista novo za balije. **** vam radovan i ratko krmci jedni...

Idi jedi radovanovu krosanu jebla te kvacica
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sa curryjem se raspravljaju

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Najjaci su mi ovi moralisti poput vucevicha(cetnicki nick) i maestra koji bi mamu prodali za marku a smeta im sto neko jede najbolje pecivo u drzavi zbog nekog tweeta koji je objavio lazni profil. Lazni moralisti evriver.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema se sta bojati naroda kazem vam jer narod je glup i zaboravi za 7 dana.
Ako je u talu sa vlastodrzcima raditi ce sigurno. Kod nas je toliko nelogicnih stvari, mi u Tuzli uvozimo soli za ceste, a grad soli.
Ako je u talu sa vlastodrzcima raditi ce sigurno. Kod nas je toliko nelogicnih stvari, mi u Tuzli uvozimo soli za ceste, a grad soli.
Halo ba naša murija mu dežura ispred pekare u Vogošći, toliko o tome :mrgreen
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ti si glup jer mislis da ce ljudi prestati jesti u pekari zbog neke zezancije na twitteruVucevich je napisao/la:Da li je ovaj zaista ovoliko glup ili se samo pravi?
Pa vec su prestali jesti, danas tvoje cetaljske pekare zjape prazneRaptor999 je napisao/la:Ti si glup jer mislis da ce ljudi prestati jesti u pekari zbog neke zezancije na twitteruVucevich je napisao/la:Da li je ovaj zaista ovoliko glup ili se samo pravi?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove Sarajlije me stalno iznenade kako su to lose patriote.artemis77 je napisao/la:Kabil ftw.

- ASD
- Kontakt:
Druze, ne znas koja je muka nju natjerala da tu radi.kobe24 je napisao/la:Uuu jadna majko, tacno kod nas svi zive od tih 500 maraka koje zena zaradi. Danas u Tuzli mozes bukvalno za sat vremena naci posao koji je toliko placen, jer svaka druga slasticarna, cevabdzinica, pekara, itd trazi radnice. Vjerujem da u Sarajevu takvih ima jos vise.
Ona garant tu ne radi zato sto joj je to posao iz snova.
Lako je pametovati kad ti je kasika rodjenjem upala u med.
Prvo hrani svoju djecu slamom pa onda drugim govori nek napustaju poslove kad je to tako lako u Bosni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.