FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Imali neko.ko.mozda bolje od mene poznaje francusku ligu vidim da se ovaj pepe bas uveliko povezuje s nama
...nesto nisam.siguran da bi donio neku veliku prevagu ...ako ce se vec pojacavati bas bi volio neku zvjezdu koja ce nositi ekipu kada bude trebalo i sam rjesiti neke utakmice tipa dybala ...ako vec nece biti tako mislim da bi odoi bio bolji ako nista mladji je 5 godina ...i.ima.vise prostora za napredak.....sta mislite o brantu ima klauzulu 25 mil...neznam za vas ja mislim da bi bio solidno pojcanje posebno sto moze igrati vise pozicija...znali iko sta se desava sa trenerom imali ikakvih informacija tipa kovac ide ili ostaje...iskreno se nadam da odlazi jer sam bas razocaran njegovom taktikom i strahom koji je pokazao protiv liverpula bez imalo onog bayernovog snaznog i samouvjerenog duha mi to mozemo ...branio se i cekao nesto ko da vodi cotbus a docekao tim svijeta a ne liverpul...za koji ja i dalje mialim.da je losiji od nas samo je trener odlucio pobjednika u ovom dvomecu
...nesto nisam.siguran da bi donio neku veliku prevagu ...ako ce se vec pojacavati bas bi volio neku zvjezdu koja ce nositi ekipu kada bude trebalo i sam rjesiti neke utakmice tipa dybala ...ako vec nece biti tako mislim da bi odoi bio bolji ako nista mladji je 5 godina ...i.ima.vise prostora za napredak.....sta mislite o brantu ima klauzulu 25 mil...neznam za vas ja mislim da bi bio solidno pojcanje posebno sto moze igrati vise pozicija...znali iko sta se desava sa trenerom imali ikakvih informacija tipa kovac ide ili ostaje...iskreno se nadam da odlazi jer sam bas razocaran njegovom taktikom i strahom koji je pokazao protiv liverpula bez imalo onog bayernovog snaznog i samouvjerenog duha mi to mozemo ...branio se i cekao nesto ko da vodi cotbus a docekao tim svijeta a ne liverpul...za koji ja i dalje mialim.da je losiji od nas samo je trener odlucio pobjednika u ovom dvomecu
Hvala i vama sto ste ga odveli. Nek vama sad sere najbitnije tekme i dobija crvene.leorey je napisao/la:Samo da se zahvalim na Vidalu, za 18M eura, uvijek su nijemci gospoda bili

Ali gospodo malo ste se zayebali.A **** close to Gareth Bale says a move to Bayern is possible: "This is a transfer that appeals to all sides, and to the player himself – who wouldn’t want to play for Bayern?”
“Real and Bayern have a good relationship, and this a deal that could get done.”
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Ali gospodo malo ste se zayebali.A **** close to Gareth Bale says a move to Bayern is possible: "This is a transfer that appeals to all sides, and to the player himself – who wouldn’t want to play for Bayern?”
“Real and Bayern have a good relationship, and this a deal that could get done.”
kakav Bajle , kad ima neki Samuel Chukwueze iz Villarreala

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Bolje Robbena ostaviti nego dovesti Balea
draze mi je da Celo lezi u bolnici nego Balavi
draze mi je da Celo lezi u bolnici nego Balavi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tolisso danas odradio prvi trening s ekipom od ozljede.
Nicolas Pépé is getting close to Bayern. Bayern have accelerated and made an offer of around €80m to finalise the transfer. Bayern sponsor adidas is involved in the deal [@beinsports_FR]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Bolje dovesti i Chukwuezea nekog ovog invalida iz Madrida.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern have completed the transfer of Lucas Hernández a few weeks ago and have already paid half the release clause of €80m to Atlético Madrid. The Frenchman will sign a long term contract [@DahbiaHattabi]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Jesu li oćerali ublehaša?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Imali neko mozda da je bolje upoznat sa situacijom oko ovog renoviranja ekipe ....i da li se zna ista novo
Tipa ako je vec dogovoren pepe da li to znaci da se odustaje od wernera...
Ili ce se i on pokusati dovesti mada mislim da ce to tesko onda ici ganabry coman pepe werner davies muller previse igraca koji ocekuju da igraju ili mozda grijesim
Da li ce biti prodaje jer se o tom vrlo malo pise a realno ako ce biti toliko dolazaka mislim da ce morati i otici neki igravi
Po meni boateng sigurno mozda humells
Javi martinez sjajan igrac ali nekako mi se cini da nece biti mjesta za njega u bayernu
Sanches cisto zbog te zeljw da igra i nezadovoljstva
Mozda i neko iz napadackog djela i ofanzive
Tipa ne dolazak jamesa ili tiago mozda nadam se da se to nece desiti
Ali svakako bice lijepo biti navijac bayerna ovog ljeta
Kako vi vidite sastav bayerna
Nouer
Kimich sule hernandez alaba
Tiago goretzka
Pepe muller coman
Lewa. Klupa werner urlich pavard zirakze tolisso humells davies
Tipa ako je vec dogovoren pepe da li to znaci da se odustaje od wernera...
Ili ce se i on pokusati dovesti mada mislim da ce to tesko onda ici ganabry coman pepe werner davies muller previse igraca koji ocekuju da igraju ili mozda grijesim
Da li ce biti prodaje jer se o tom vrlo malo pise a realno ako ce biti toliko dolazaka mislim da ce morati i otici neki igravi
Po meni boateng sigurno mozda humells
Javi martinez sjajan igrac ali nekako mi se cini da nece biti mjesta za njega u bayernu
Sanches cisto zbog te zeljw da igra i nezadovoljstva
Mozda i neko iz napadackog djela i ofanzive
Tipa ne dolazak jamesa ili tiago mozda nadam se da se to nece desiti
Ali svakako bice lijepo biti navijac bayerna ovog ljeta
Kako vi vidite sastav bayerna
Nouer
Kimich sule hernandez alaba
Tiago goretzka
Pepe muller coman
Lewa. Klupa werner urlich pavard zirakze tolisso humells davies
-
- Kontakt:
Trpac Majncova se kurci protiv Austrije
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Coman se haman povrijedio na zagrijavanju
tacno ko da je od stakla...znaci ovo je vec pretjerano...Bayern mora po svaku cijenu dovesti dva krilna igraca
PS: Problemi sa ledjima

PS: Problemi sa ledjima
Pozzz svima
Imam pitanje ako je neko mozda u ovom malo atrucniji ili bolj upoznat
Vidim svi au objavili da je odbor usvojio 200 mil budzet za do sad najvecu potrosnju i rekonsrrukciju tima
Sad po pisanju medija vec smo dogovorili pavarda 35 mil
Hernandez 80 mil kako kazu gotovo...tu smo kod cifr3 od 115mil vec ako je istina ovo za pepea iz lila 80 mil do je vec 195 mil....eh sad werner aigurno ne manje od 50 slicno je i odoi nekih 25 plus neko iznenadjenje a bice sigurno....
Eh sad da li po meni jedino logicno oni misle na ovih 200 mil kao full budzet za ljeto ali se ne ubrajaju full cjene vec samo ono sto bi bilo odma uplaceno tj.recimo werner 50 mil ali na tri rate 25 15 10 pa bi ondato bilo za ovaj budzet samo 25 mil....i tako sa svakim igracem ....ili jednostavno nece svi doci...a cinjenica je da treba dosta igraca da dodje
Imam pitanje ako je neko mozda u ovom malo atrucniji ili bolj upoznat
Vidim svi au objavili da je odbor usvojio 200 mil budzet za do sad najvecu potrosnju i rekonsrrukciju tima
Sad po pisanju medija vec smo dogovorili pavarda 35 mil
Hernandez 80 mil kako kazu gotovo...tu smo kod cifr3 od 115mil vec ako je istina ovo za pepea iz lila 80 mil do je vec 195 mil....eh sad werner aigurno ne manje od 50 slicno je i odoi nekih 25 plus neko iznenadjenje a bice sigurno....
Eh sad da li po meni jedino logicno oni misle na ovih 200 mil kao full budzet za ljeto ali se ne ubrajaju full cjene vec samo ono sto bi bilo odma uplaceno tj.recimo werner 50 mil ali na tri rate 25 15 10 pa bi ondato bilo za ovaj budzet samo 25 mil....i tako sa svakim igracem ....ili jednostavno nece svi doci...a cinjenica je da treba dosta igraca da dodje
Normalno da neće svi ti igrači doći, Werner možda sljedeće sezone... A biće i odlazaka..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
svakako krila su nam ni zasto, coman ako neko kihne on se povrijedi, gnabry moze umjesto mullera, davies svakako i nije nesto posebno..-----lewa---muller--
.........james......
-------thiago--tolliso--
-alaba----------------kimmich
---lucas ---sule---pavard--
----------neuer------
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Nisam se javljo dugo ni nakon one **** bruke protiv poola.samo cu jedno reci uli i kolacu mame vam se obojici onako momacki nahjebem.
Ovim porazom je je stavljena tacka na i ove ere bajerna koja je pocela tinjati ju ranom povoju. Sad vec davne 2009 pa njenog vrhunca 2013 i od tada neke blaze silazne putanje cdo 2016 zadnje tri sezone su samo crpljenje mrvica nekad mocnog bajerna i sistema kojim je zario i palio od te 2009 -13.
Steta je na sta je bajern spao da mu trenerski mediokritet bude trener a bogami i kvazi sportski direktor .
Bajernu trebaju klase trenera bajernu trebaju krilni. Kapitalci a neki gerijatricari. Kao roberi coman
Ovim porazom je je stavljena tacka na i ove ere bajerna koja je pocela tinjati ju ranom povoju. Sad vec davne 2009 pa njenog vrhunca 2013 i od tada neke blaze silazne putanje cdo 2016 zadnje tri sezone su samo crpljenje mrvica nekad mocnog bajerna i sistema kojim je zario i palio od te 2009 -13.
Steta je na sta je bajern spao da mu trenerski mediokritet bude trener a bogami i kvazi sportski direktor .
Bajernu trebaju klase trenera bajernu trebaju krilni. Kapitalci a neki gerijatricari. Kao roberi coman
Pravda za Tyson Furya
Priča se da se interesujemo za Tuhela ali on neće jer će produžiti sa PSG-om.
Zar je to Dzemperko otisao? Nisam pratio nista, sve me strah da ce ostati jos jednu sezonusljivo je napisao/la:Priča se da se interesujemo za Tuhela ali on neće jer će produžiti sa PSG-om.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Džemperko će vjerovatno ostati još jednu godinu a za TT bi se zanimali tek te slijedeće godine kad mu ističe ugovor u PSG. Inače uprava nije nimalo optimistična sa Kovačem u smislu da li je on ta osoba koja bi gurala klub u tranziciji pogotovo nakon ovog u LP gdje su "vidjeli" svu taktičku limitiranost uz još nekoliko stvari koje su primjetili, kao što su razvoj mladih i držanje svlačionice.harden je napisao/la:Zar je to Dzemperko otisao? Nisam pratio nista, sve me strah da ce ostati jos jednu sezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.