Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
u nedelju samaranje kriminalacs iz vrapcica ne mozete sve kupiti do kraja vec su se otkrili protiv jedinstva a sada im je zavrsni udarac
velikan a tadnji trofej osvojuli prije 30 godina ha ha ha
olimpik je institucija za ove partizane
Zvuci zajebano za jedan od 3 komentara nakon danasnje registracijeglavniurednik je napisao/la:u nedelju samaranje kriminalacs iz vrapcica ne mozete sve kupiti do kraja vec su se otkrili protiv jedinstva a sada im je zavrsni udarac
To će mene neko kao putnika zaustaviti što sam pošao za Sarajevo? Idem na poligraf što se vozim u autu hahahahahahahaa a boliiiiiiiida. Pa ti si stvarno gluplji nego što iko zamisliti može...Mancini je napisao/la:Samo mi nije jasno kako mislite doći do stadiona i do ulaznica!? I kako ćete proći Ivan Sedlo bez ulaznica pored specijalaca? Nekim trikovima ili!?*p!p!t@* je napisao/la:
A i iz uprave su vam svjesni da će nas opet najmanje 1000 biti tako da tu brnjicu sebi oko vrata stavi i parkiraj se pred štalu da je čuvaš jer znam da na utakmicu nećeš ići.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Kad ih Velez izmasakrira na njihovom terenu ko Olimpikov sudija nas u Gorazdu, trazice da istupe iz lige odmah hahhahahaah*p!p!t@* je napisao/la:To će mene neko kao putnika zaustaviti što sam pošao za Sarajevo? Idem na poligraf što se vozim u autu hahahahahahahaa a boliiiiiiiida. Pa ti si stvarno gluplji nego što iko zamisliti može...Mancini je napisao/la:Samo mi nije jasno kako mislite doći do stadiona i do ulaznica!? I kako ćete proći Ivan Sedlo bez ulaznica pored specijalaca? Nekim trikovima ili!?*p!p!t@* je napisao/la:
A i iz uprave su vam svjesni da će nas opet najmanje 1000 biti tako da tu brnjicu sebi oko vrata stavi i parkiraj se pred štalu da je čuvaš jer znam da na utakmicu nećeš ići.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Fino cu proci sjednem u auto cale na glavu sa sobom par drugova, oni me na bradini zaustave i pitaju gdje ces ja kazem odo u sarajevo na izlet. Jel to neki problem i hoce li me neko sprijecit da u miru slobodno hodam kuda i kada hocu?
-
- Kontakt:
zvuci zaywbano ko masakriranje jedinstva od strane velezovog sudijeshaman7 je napisao/la:Zvuci zajebano za jedan od 3 komentara nakon danasnje registracijeglavniurednik je napisao/la:u nedelju samaranje kriminalacs iz vrapcica ne mozete sve kupiti do kraja vec su se otkrili protiv jedinstva a sada im je zavrsni udarac
javna je tajna kako vi dobujate utakmice pkus pikusavate napraviti pritisak na protivnika i sudije koje nustw zavrsili sa svojim kukanjem j plakanjem ali nece vam proci olimpik ima jacu ekipi od vas
ja velikana i pasje guzice
Kakvi ste vi bidoni. Vi, vjerni navijaci, znate li koliko je karata stiglo u mostar? 

Ako neko zna da mi kaze hoce li se moci kupiti karte u Nedelju za nas neutralne zeljne fine utakmice.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Navrati do prostorija kluba na Otoci sutra.123456 je napisao/la:Ako neko zna da mi kaze hoce li se moci kupiti karte u Nedelju za nas neutralne zeljne fine utakmice.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Kolike su dnevnice za navijače ovog kluba i da li ima topli obrok bar desetka u kajmaku posle tekme?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Šta ti ovdje radiš propali menadžeru?Wandelanoite je napisao/la:Kolike su dnevnice za navijače ovog kluba i da li ima topli obrok bar desetka u kajmaku posle tekme?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Samo pitam, jel te to strah da ne izvisi dnevnica ko za Sparse sto je izvisila?Mancini je napisao/la:Šta ti ovdje radiš propali menadžeru?Wandelanoite je napisao/la:Kolike su dnevnice za navijače ovog kluba i da li ima topli obrok bar desetka u kajmaku posle tekme?

Al' čuvaš radno mjesto

MES QUE UN CLUB!
- josipmusa2
- Kontakt:
Mi kao gospoda smo Jedinstvu ponudili ponavljanje utakmice, a oni nece prihvatit jer znaju da će da dobiju 6-7 komada u tom slučaju. Tako to gospoda radi a ne ko ublehaši,lopovi, kriminalci i hopštaleri iz vukoyebine iz okolice Sarajeva i njihove goraždanske prostitutke
247 ulaznica im podijelili a sutra im stiže dio od tog broja, 190. Hvale se kako su nekoga prevarili. Samo se pitam kako i kuda će ući ostali preko ovog broja? 

To su sve karte iz opticaja. Ne sekiraj se ti gdje će ući. Znali smo se i po krovovima autobusa voziti. Šta fali malo se zbiti na tribiniMancini je napisao/la:247 ulaznica im podijelili a sutra im stiže dio od tog broja, 190. Hvale se kako su nekoga prevarili. Samo se pitam kako i kuda će ući ostali preko ovog broja?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Samo se nadaj, 247 ulaznica i to je to. Drugi neće moći proći Ivan Sedlo.*p!p!t@* je napisao/la:To su sve karte iz opticaja. Ne sekiraj se ti gdje će ući. Znali smo se i po krovovima autobusa voziti. Šta fali malo se zbiti na tribiniMancini je napisao/la:247 ulaznica im podijelili a sutra im stiže dio od tog broja, 190. Hvale se kako su nekoga prevarili. Samo se pitam kako i kuda će ući ostali preko ovog broja?
Mancini je napisao/la:Navrati do prostorija kluba na Otoci sutra.123456 je napisao/la:Ako neko zna da mi kaze hoce li se moci kupiti karte u Nedelju za nas neutralne zeljne fine utakmice.
OK hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
Sto sam sebi u usta skaces..Mancini je napisao/la:Samo se nadaj, 247 ulaznica i to je to. Drugi neće moći proći Ivan Sedlo.*p!p!t@* je napisao/la:To su sve karte iz opticaja. Ne sekiraj se ti gdje će ući. Znali smo se i po krovovima autobusa voziti. Šta fali malo se zbiti na tribiniMancini je napisao/la:247 ulaznica im podijelili a sutra im stiže dio od tog broja, 190. Hvale se kako su nekoga prevarili. Samo se pitam kako i kuda će ući ostali preko ovog broja?
#musvdg
Nista onda cemo reci specijalcima da nismo znali da ih je aldin mancini poslao , vraticemo se nazad za MostarMancini je napisao/la:Samo se nadaj, 247 ulaznica i to je to. Drugi neće moći proći Ivan Sedlo.*p!p!t@* je napisao/la:To su sve karte iz opticaja. Ne sekiraj se ti gdje će ući. Znali smo se i po krovovima autobusa voziti. Šta fali malo se zbiti na tribiniMancini je napisao/la:247 ulaznica im podijelili a sutra im stiže dio od tog broja, 190. Hvale se kako su nekoga prevarili. Samo se pitam kako i kuda će ući ostali preko ovog broja?
Kako će policija kontrolisati svako putničko vozilo koje ulazi u kanton? Blokada prometnica? Opet si zaboravio lijekove popitiMancini je napisao/la: Samo se nadaj, 247 ulaznica i to je to. Drugi neće moći proći Ivan Sedlo.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.