Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisam ti ja kriv sto tebe nece, ima preko mosta lijepih djevojakaOsim13 je napisao/la:Ko ide žene po Mostaru tražit bogam će suha qurca ostat
Goal je doć na brojku 100 i ući u historiju ovog forumatuzlak1987 je napisao/la:Forumasi i ne trebaju traziti zene vec se posvetiti forumu i nakucavati 22 posta dnevno barOsim13 je napisao/la:Ko ide žene po Mostaru tražit bogam će suha qurca ostat
Ma dobro nisam nikad namjenski išao u Mostar zbog vagine nego pričam iz iskustva pokušaja barenja jedne Mostarke ovdje, od tada na hercegovke gledam drugim očima, lakše semafor zbarit bokteharden je napisao/la:nisam ti ja kriv sto tebe nece, ima preko mosta lijepih djevojakaOsim13 je napisao/la:Ko ide žene po Mostaru tražit bogam će suha qurca ostat
Prvo bozic, sad ovo....Vucevich je napisao/la:Ja bavarih pobjedu![]()
21kBoixosNois1899 je napisao/la:Ne zaboraviti i ovo dernečenje prije koji dan
Biznis je Biznis ... A ako ćeš mijenjati općenito potrošačke navike zato što neki čips reklamira Mesi ili neku pivu Džeko e jbg onda. Ljudi se previše kod nas zamaraju nekim patriotizmom u ekonomiji. Danas je jedino bitan omjer kvalitete i cijene. Evo i po društvenim mrežama se priča o tome pa i ovdje pojedinci komentiraju da je to rušenje tradicionalnih vrijednosti što se piva reklamira. Kao da nam je u državi alkohol glavni problem? Ako si vjernik i Džeko te može potaknuti po tvom mišljenju na "zlo" u ovom slučaju alkohol onda preispitaj svoju vjeru! Kod nas je sve uvijek već problem od toga da mladi odlaze, da su plaće mizerne, da umirovljenici kopaju po kontejnerima, da se radni staž ne uplaćuje a radnike prisiljava da rade na crno! I onda se morala prosipa oko alkohola ili nečeg sličnog a 100 pita gore stvari prešućujemo i onda dodu izbori i kao sve naivne budale biraj opet isto ZLO (HDZ, SDP, SDA, SNSD) oni su kao jedini protiv drugih za zaštitu svog naroda ali čim izbori prođu padaju ručkovi i fotelje se lagano dijele. A nas naivne budale i dalje na istu priču lože!Osim13 je napisao/la:Od ovoliko domaćih piva njih Bavarija sponzoriše e moj bošnjo
Nisam imao šta radit i pošalju me sa šoferom da istovaram po kafićima, i treba u Emporiu 582 Km naplatit, dade mi lik 6 joja i govori uredu jeASD je napisao/la:Sve se nema, od Tusnja se ide do Omege sa autom.tuzlak1987 je napisao/la:Ta okolina tu, besplatan parking pa idealno kada se ide na kafuASD je napisao/la: Gdje si stalno, u simpleu?
Tu sam mozda najcesce od svih kafica kad sam u Tuzli.
Preferiram taj kafic u odnosu na Emporio, one tamo sandze ne postujem, a i dobar pogled na studentice u prolazu.
Eh, maksuz ću da prođem kraj njega, sigurno furaš šajkaču, ne može te čovjek promašiti.ASD je napisao/la: Gdje si stalno, u simpleu?
Tu sam mozda najcesce od svih kafica kad sam u Tuzli.
Ma boli me briga. Kemo garantuje. Njemu sam obećo izvadit bubreg i prodat ako bi ovi napravili neko njesra.Aerials je napisao/la: Možda bi njega i znao, mama i brat mu žive u Donjem u zgradama, on je nekad živio čini mi se gore iznad tebe, zna se gdje.![]()
Valjda će na dobro, fakat ti to samo mogu reći. Mi smo jedva čekali da odu.
Zločini u Srebrenici i Podrinju nad bošnjačkim stanovništvom, ali i ostatku BiH, trajali su od 1992. godine do kraja rata. Onaj u Srebrenici, u julu 1995. godine, nije se dogodio preko noći i počeo je mnogo ranije. Tačnije, namjere zločinca bile su jasne i Radovan Karadžić, tadašnji predsjednik RS-a, na 16. sjednici Skupštine tadašnje “Srpske Republike Bosne i Hercegovine” u Banjoj Luci jasno je izložio ciljeve koje treba ispuniti da bi se “osigurala srpska pobjeda”.
Ciljevi koje je Karadžić tada izložio Skupština je prihvatila kao zvaničnu politiku RS-a tokom rata. Ono što je Karadžić tada izložio dosljedno se pokušavalo provesti, a objavljeno je i u “Službenom glasniku Republike Srpske” 26. novembra 1993. godine na strani 866., broj Glasnika 22.
Odluka o šest strateških ciljeva srpskog naroda u BiH donesena je na 16. sjednici Skupštine srpskog naroda u BiH 12. maja 1992. godine. Nama je posebno zanimljiv treći strateški cilj “Uspostavljanje koridora u dolini rijeke Drine, odnosno eliminisanje Drine kao granice između srpskih država”, jer se time pokazuje namjera za uništenje muslimana u istočnoj Bosni
Njihov domaći viski od pšeniceOsim13 je napisao/la:Semizburg > Džekina Dubro prćija
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Slatinash_7 i 78 gostiju.