Najjaca tema na forumu je plava birtija, caste se ljudi jbt

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ima akcija kod selimovica: kupis Sparse dobijes zeljescara gratis al nece niko tako. Ljudi hoce samo sparse, boje se tuzbi gospodina misimovicaavenija je napisao/la:Koliko kosta Grbavica da je kupimo kao B teren za trening NK Celik Zenica ?
A onaj vas hoda slobodno po BeogwaduDokoljenko je napisao/la:
Evo osudise vam bivseg klubskog psihijatra. Bumbaru mali.
Jel im to opravdanje za novo zaduzenje samo da se isplati kamata na vrijemeDenchi je napisao/la:Ne dovodi onaj s parama nego onaj sto je naviko hahahahha
Dokoljenko je napisao/la:Sta ostaje malom klubu kojeg su kupili vijetnamski kladionicari?
Koliko imate titula, zadnjih 6-7 godina ? Koliko imate duga ? Sta ste napravili , vi sami ne racunajuci 3 mil. od saveza ? Koji ste na tabeli h, trenutno ? Jeste li sigurni da ce te u Evropu izaci ? S kim igrate u polufinalu kupa ? Zasto vam se navijaci tuku na tribini ? Imao bih jos pitanja, ali nemam dovoljno slova na tastaturi.Dokoljenko je napisao/la:Ima akcija, vi svi, ja sam i opet mi mozete gladiti jaja.
Koliko vijetnamci imaju titula? Jedna "punac", namjestena, za jednu se nije igrao play off, nelegalna, za jednu legenda kluba Pasic kaze da je namjestena. Sta ostaje malom klubu kojeg su kupili vijetnamski kladionicari?
Sjecas se kad je tek Tan dosao straha, pa govorili "ne osvaja titule ko ima vise para nego ko je naviko" ahahahahhahahahahahahahTamniVilajet je napisao/la:Jel im to opravdanje za novo zaduzenje samo da se isplati kamata na vrijemeDenchi je napisao/la:Ne dovodi onaj s parama nego onaj sto je naviko hahahahha
Hvala mu za ovo. Indirekto nam je poslao momka koji je kvalitet i zlatna koka i koji ce oboriti i Nihadov transfer rekordGoosman je napisao/la:Legenda fk sarajevo
I bili su u pravu. Oni su od tada osvojili duplo vise titula nego npr sloboda za 100 godina postojanjaDenchi je napisao/la:Sjecas se kad je tek Tan dosao straha, pa govorili "ne osvaja titule ko ima vise para nego ko je naviko" ahahahahhahahahahahahahTamniVilajet je napisao/la:Jel im to opravdanje za novo zaduzenje samo da se isplati kamata na vrijemeDenchi je napisao/la:Ne dovodi onaj s parama nego onaj sto je naviko hahahahha
A mi dobili odlicnog golmana za male parebelosevic28 je napisao/la:Hvala mu za ovo. Indirekto nam je poslao momka koji je kvalitet i zlatna koka i koji ce oboriti i Nihadov transfer rekordGoosman je napisao/la:Legenda fk sarajevo
Da se sprijatelje sa Ivicom i namjeste par meceva na kojim ce uzeti pare!Dokoljenko je napisao/la:Ima akcija, vi svi, ja sam i opet mi mozete gladiti jaja.
Koliko vijetnamci imaju titula? Jedna "punac", namjestena, za jednu se nije igrao play off, nelegalna, za jednu legenda kluba Pasic kaze da je namjestena. Sta ostaje malom klubu kojeg su kupili vijetnamski kladionicari?
Nisi!!!svrakino1921 je napisao/la:Ja pitara
![]()
![]()
![]()
Halal vam bio i u Europu vas odveo aBd!redbull93 je napisao/la:A mi dobili odlicnog golmana za male parebelosevic28 je napisao/la:Hvala mu za ovo. Indirekto nam je poslao momka koji je kvalitet i zlatna koka i koji ce oboriti i Nihadov transfer rekordGoosman je napisao/la:Legenda fk sarajevo
Tek sutra ce mi kolega avatar stavit onu tvoju slikuTamniVilajet je napisao/la:Nisi!!!svrakino1921 je napisao/la:Ja pitara
![]()
![]()
![]()
Nema na cemu druze svrakinosvrakino1921 je napisao/la:Tek sutra ce mi kolega avatar stavit onu tvoju slikuTamniVilajet je napisao/la:Nisi!!!svrakino1921 je napisao/la:Ja pitara
![]()
![]()
![]()
Nisam znao
I hvala jos jednom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.