A da znam da ce se ostvariti svi moji planovi u zivotu sad bi doso i silovo Lazu

Idem Combe sad leci idem na put sutra i potpis i citas sport i znas da radim u buduce..combe je napisao/la:Druze jesil ti menadzer il provodadzija? Kod tebe se igraci zene umjesto da nalaze klubove.
Budi ljudstvo pa priznaj da su te nagu zili i da na kraju nije bilo onako kako si planirao.
Ma sretno ti druze. Samo dovoljno si se izblamirao sa datumima kad bi sutra za Real tvoj igrac potpisao be moze te oprat koliko si sam sebe izbrukao od pocetka januara do danasnjeg dana.Dominantan je napisao/la:Idem Combe sad leci idem na put sutra i potpis i citas sport i znas da radim u buduce..combe je napisao/la:Druze jesil ti menadzer il provodadzija? Kod tebe se igraci zene umjesto da nalaze klubove.
Budi ljudstvo pa priznaj da su te nagu zili i da na kraju nije bilo onako kako si planirao.
Ln
Nisu se ni obratili klubu za isplatu plata za decembar,a za januar nisu ni bili u klubu.stoga nece ni dobit platu. Cuuj oduzet nekom bodove zbog neisplacenih plata.pa pola premijer lige duguje plate a kamoli prve ligeDominantan je napisao/la:Problem je sto nisu primali platu..a jer nije bundesliga dobijaju obavezu uplate ili sankcije Saveza..oduzimanje bodova,kazna na kaznu...
A inace ti kao rahmetlija dodji pa razbij ili posalji nekog jbg...da se igram
Zvao si prije press konferencije za javnost da se ne spominjes, polako spusti malo loptu s prozivanjem nije ureduDominantan je napisao/la:Hehehehe...sta je ublehe
Nego prihvatite se lopatanja stize naplata Odluka i poreske ima kasa da radi cingele cingele kako kaze Sojic...
Kojeg datuma?Dominantan je napisao/la:Hehehehe...sta je ublehe
Nego prihvatite se lopatanja stize naplata Odluka i poreske ima kasa da radi cingele cingele kako kaze Sojic...
Mislim da je pocetak radova kraj aprila.a glavni se radi u 6 mj.zna piska. Vise nek pisecombe80 je napisao/la:Znal neko kad treba da se radi plastika dole na stadionu? Sporo nesto do bola... u Gracanici je extra uradjeno
Nije nas valjda dominantni i tu zakino... inspekciju poslo nemozemo radit bjezi ba... fujj
Normalno da mirise jer smo i mi u toj igri da Olimpic udje u premier ligu,Gorazde je dobilo pare da nama pusti 3 boda tako da mi mozemo dati Olimpicu,sramota,postali smo marionete,prisjelo im zbog ovoga,fuj i fudbal visedesetkamarakane je napisao/la:Mirise na 2 u gorazdu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.