FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do sad smo imali sreće u izvlačenju nadam se da ćemo i sad. Očekujem Branitelj ove Željezničare želim na proljeće da ih pocijepamo sa malo jačim sastavom sa Škorom na čelu 

- sarajlija89
- Kontakt:
Ma branitelj i sloboda koja je losa u ovom trenutku su najbolje opcije..al valja ih izvuc
Imam felling za siroki...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
e ljudi, sto svi spominju Skoru na proljece, ja to nisam nigdje procitao, ko je upuceniji neka mi odgovri, moze i preko pm
na sjeveru uvijek spica
dino, nase najvece pojacanje ove sezone ce ko cheh iz celsea , kaciga na glavu i branit, ...hrabro dinooooooosarajlija89 je napisao/la:ma otkud znam...eto kazu da nece uopste branit mozda...![]()
![]()
Ko zna sta je to..mozda sa okom nesto nije uredu..jer nije to teska povreda toliko..pogotovo za golmana....nije izlozen udarcima lopte glavom i takvim duelima....vjerovatno nesto sa okomal da ne nagadjamo...vidjecemo
-
- Kontakt:
Bice pojacanja u zimu nista ne brinite,tek je dosla nova uprava sve sto su rekli za sad su uradili,igraci ginu za bordo dres i ni jedna tekma nije prosla da nisu natopili dres!
ee Rajaa zna li neko u koliko je izvlacenje danas

- Megamon
- Kontakt:
12Colorado je napisao/la:ee Rajaa zna li neko u koliko je izvlacenje danas![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
plava_pruga je napisao/la:Čestitam na osvojenom bodu. Niste svjesni koliko ste srece imali. Al nema veze izvuc cemo mi vas u kupu ako Bog da pa valjda jedan od ta dva derbija ce zavrsit pobjedom jednog tima. Ovo je najgore niko nije pobjedio, i rasprava do iduceg derbija ko je bio bolji. Vjerujte mi lakse mi je bilo prosli derbi kad ste nas uzeli. Tad sam barem znao na cemu sam.

hvala na infoMegamon je napisao/la:12Colorado je napisao/la:ee Rajaa zna li neko u koliko je izvlacenje danas![]()

- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Dobili smo Siroki
Stata sto smo dobili sirokog za protivnika , al objektivno nadam se i trebali bi proci dalje posto smo u puno boljoj formi od sirokog . 

Jbg sta je tu je,da bar revans igramo u na Kosevu
vjerovatno ce i prenositi ova dva duela na TV-u
Mada vjerujem da ce biti odlicne utakmice

Mada vjerujem da ce biti odlicne utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sarajlija89 je napisao/la:Ma branitelj i sloboda koja je losa u ovom trenutku su najbolje opcije..al valja ih izvuc![]()

Jbt ja kontam kup se igra tamo nekad,kad ono 3 utakmice sa Sirokim u 7 dana,Dino oporavljaj se kako znas i umijes 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
uhh najgroeg izvukosmo, cak je neko ovdje bio napisao da 100% vjeruje da cemo dobiti njih i eto pogodi...sta je tu je, ako zelimo osvojiti moramo svakoga pobijediti, steta sto prvu igramo kuci....sto miky kaze vjerovatno ce se ovo prenositi oba puta, bice dobre tekme, opet to gostovanje u sirokom.....
Ove utakmice će bit bolno sječanje...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Po meni jeste tezak protivnik za proci,ali ko bi nam garantovao da smo izvukli recimo jakog Celika sa kojim smo se patili.Mislim da Siroki i nije los izbor bolje sad ga izbacit nego ga imati recimo u Finalu!
sumnjam da će utakmice biti na tv-u...al to i nije bitno jer Široki sada ima livestream prijenos...
šteta ako ne bude, da nemožemo gledat susret na Koševu..
očekujem dobre, tvrde, neizvjesne utakmice..a prije svega fer i korektne...
sigurno najjači par kupa..
šteta ako ne bude, da nemožemo gledat susret na Koševu..
očekujem dobre, tvrde, neizvjesne utakmice..a prije svega fer i korektne...
sigurno najjači par kupa..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
nije ti se posrecilo...haha....nisi naucio da nevalja podcjenjivati protivnika ali haj ett...nekaaa skontat ces....sarajlija89 je napisao/la:Ma branitelj i sloboda koja je losa u ovom trenutku su najbolje opcije..al valja ih izvuc![]()

GunnerS je napisao/la:Ove utakmice će bit bolno sječanje...![]()

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, N3R3D, napoleon72, riki46 i 42 gosta.