A lažeš da je on još vaš igračMokes je napisao/la:Arda je na posudbi do 2020. kada mu ističe ugovoro. Tako da se on sigurno neće vratiti. Gomesa valjda Everton otkupi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
A lažeš da je on još vaš igračMokes je napisao/la:Arda je na posudbi do 2020. kada mu ističe ugovoro. Tako da se on sigurno neće vratiti. Gomesa valjda Everton otkupi.
Došao bih maksuz.Mokes je napisao/la:Saću da priupitamBlejzer10 je napisao/la:Jesam. Ko će još?Mokes je napisao/la: Subota, 30.03. protiv Espanyola u 16.15. Jesi u Sarajevu![]()
@ostali. Je li neko zainteresovan da skupa pratimo tekmu Barca-Espanyol. Utakmica je u subotu 30.03. u 16.15. Svako je dobrodošao. Pa da vidim ima li zainteresovanih. Da konačno upoznam ove stručnjake što bi bolje vodili Barcu od Valverdea
Ako jovic vrijedi 60, onda grizman vrijedi 360 miliona, ima decko kvaliteta i potencijala, stoji to, al mnogi su i triput bolje izgledali tako u manjim klubovima pa kad dodju u barce ne mogu meda.let3 je napisao/la:Mislim da ove tri stvari jasno pokazuju zašto se uprava Barce okrenula Joviću i njemu daje prednost.Katalonski Sport piše kako je Luka Jović za Barcelonu puno bolja opcija od Antoinea Griezmanna. Naime, srpski reprezentativac je dosta jeftiniji i mlađi u odnosu na Francuza, koji je sam sebi narušio izglede kod Katalonaca nakon što ih je prošlo ljeto odbio. Također, cijena napadača Frankfurta ne bi prelazila 60 milijuna eura, dok je s druge strane cijena Atléticovog igrača fiksirana na čak duplo više. Statistički opet prednjači 21-godišnjak s fotografije u prilogu, budući da je postigao 22 pogotka i podijelio sedam asistencija u 36 nastupa u odnosu na Griezmannovih 18 golova i osam asistencija u 39 odigranih utakmica.
Griezmann je imao svoju šansu da dođe u Barcu, kada su ga docekivali raširenih ruku, a on zauzvrat napravio citavu dramu sapunicu, poigrao se sa Barcom, iskoristio je samo da bi sebi nabio vecu platu u Atleticu....mislim, vrhunski igrac koji ima iskustvo igranja u Primeri, vjerovatno bi bolje leg'o Barci od Jovića, ali što bi naš narod reko: Poslije yebanja, nema kajanja....sad se može materi svojoj predomišljati i kajati, baš kao i Neymar.
Mada ja i onako ne vjerujem previše u te vijesti da se nešto kaje, al eto
Pa Demba bi ispušio.Rajaz je napisao/la:Sa antipatičnim chokerom Griezmannom imaš 3 ljevaka u vrhu napada.
Kako iskombinovati to ?
....demba.....grizman..... Coutinjo...messilla je napisao/la:Pa Demba bi ispušio.Rajaz je napisao/la:Sa antipatičnim chokerom Griezmannom imaš 3 ljevaka u vrhu napada.
Kako iskombinovati to ?
Ili bi išlo ovako: Messi - Griezmann - Demba
Ali Mrav bi igrao ovo:
-----------Busquets---------
---De Jong--------Arthur--
-------------Messi-----------
---Griezmann--Suarez----
Znači 300 miliona na klupi u slučaju kad bi Coutinho ostao. Ako bi Rakitić ostao, onda 200tinjak (De Jong/Arthur i Dembele).
Ja mislim da je to praktično gotova stvar. Odličan posao uprave u zadnje vrijeme, nema šta.leorey je napisao/la:De Ligt mnogo blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.