Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
dajte Vukovi nemojte biti takvi dajte nam jos bar 200-300 karata,jeboga ja pa i mi cemo dati vama kad sljedecu budete igrali u Mostaru i to jos sigurno 400-500 povrh onih 400 koji vas sljeduje(5 %) ,ta nismo mi takvi ko sto ste vi **** mu misa ,tako nikad necete biti raja 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- KongrateUK
- Kontakt:
E gledaj ti podveleške kulture u starih vrapčićana
Ako nisu poslali mail svakome sa onog spiska pa i udruženju zelenih beretki evo moja glava, ako ovaj nije na forumu sječem vene

Ako nisu poslali mail svakome sa onog spiska pa i udruženju zelenih beretki evo moja glava, ako ovaj nije na forumu sječem vene

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Kako promijeni iz 0 u 200 kmh za sekundu
5 punih minuta sam se smijao.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- KongrateUK
- Kontakt:
Show sa levatima 
Ima da im zelene beretke 'ebu sve po spisku i da im čeku naprave ako su i njima odgovorili u slicnom maniru

Ima da im zelene beretke 'ebu sve po spisku i da im čeku naprave ako su i njima odgovorili u slicnom maniru

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
KongrateUK je napisao/la:E gledaj ti podveleške kulture u starih vrapčićana![]()
![]()
Ako nisu poslali mail svakome sa onog spiska pa i udruženju zelenih beretki evo moja glava, ako ovaj nije na forumu sječem vene![]()
![]()

Umjesto da stave cijenu karte 7-10 KM, i zarade 15tak milja, levati zabranili sluzbenu prodaju. Kakvi menadzeri vode ovaj klub, Bayern bi se postidio.rodjak je napisao/la:dajte Vukovi nemojte biti takvi dajte nam jos bar 200-300 karata,jeboga ja pa i mi cemo dati vama kad sljedecu budete igrali u Mostaru i to jos sigurno 400-500 povrh onih 400 koji vas sljeduje(5 %) ,ta nismo mi takvi ko sto ste vi **** mu misa ,tako nikad necete biti raja
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
- invincible1921
- Kontakt:
E zbog takvih kao što si ti i sličnih tebi urađeno je to što je urađeno. Zbog neograničenog bezobrazluka dobili ste 150 umjesto prvobitno planiranih 520 ulaznica. Idi prati menadžere Bayerna.castro je napisao/la:Umjesto da stave cijenu karte 7-10 KM, i zarade 15tak milja, levati zabranili sluzbenu prodaju. Kakvi menadzeri vode ovaj klub, Bayern bi se postidio.rodjak je napisao/la:dajte Vukovi nemojte biti takvi dajte nam jos bar 200-300 karata,jeboga ja pa i mi cemo dati vama kad sljedecu budete igrali u Mostaru i to jos sigurno 400-500 povrh onih 400 koji vas sljeduje(5 %) ,ta nismo mi takvi ko sto ste vi **** mu misa ,tako nikad necete biti raja
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
dzelllo je napisao/la:Jeb.emo i vama i savezu mater

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A rokni se debilu.Mancini je napisao/la:E zbog takvih kao što si ti i sličnih tebi urađeno je to što je urađeno. Zbog neograničenog bezobrazluka dobili ste 150 umjesto prvobitno planiranih 520 ulaznica. Idi prati menadžere Bayerna.castro je napisao/la:Umjesto da stave cijenu karte 7-10 KM, i zarade 15tak milja, levati zabranili sluzbenu prodaju. Kakvi menadzeri vode ovaj klub, Bayern bi se postidio.rodjak je napisao/la:dajte Vukovi nemojte biti takvi dajte nam jos bar 200-300 karata,jeboga ja pa i mi cemo dati vama kad sljedecu budete igrali u Mostaru i to jos sigurno 400-500 povrh onih 400 koji vas sljeduje(5 %) ,ta nismo mi takvi ko sto ste vi **** mu misa ,tako nikad necete biti raja
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
Apsolutno ništa bez vrijeđanja kod njih ne može. Primitivni mentalni sklop.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:Apsolutno ništa bez vrijeđanja kod njih ne može. Primitivni mentalni sklop.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- josipmusa2
- Kontakt:
Dabogda imali platu ko olimpić navijača

Zato si mi ti akademik vrhunske klase. Muče šarava poviri da se nije otelila. Jeste li spremni da na svom stadionu opet budete gosti? I što nećeš doći na utakmicu?Mancini je napisao/la:Apsolutno ništa bez vrijeđanja kod njih ne može. Primitivni mentalni sklop.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Za tebe i slične tebi, doktor nauka. A brnjo ako mislite sa 150 ulaznica napraviti domaćinsku atmosferu nda ti se mogu samo nasmijati podveležac.*p!p!t@* je napisao/la:Zato si mi ti akademik vrhunske klase. Muče šarava poviri da se nije otelila. Jeste li spremni da na svom stadionu opet budete gosti? I što nećeš doći na utakmicu?Mancini je napisao/la:Apsolutno ništa bez vrijeđanja kod njih ne može. Primitivni mentalni sklop.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 20 mar 2019, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ko kaze da je samo 150??Mancini je napisao/la:Za tebe i slične tebi, doktor nauka. A brnjo ako mislite sa 150 ulaznica napraviti domaćinsku ekipu onda ti se mogu samo nasmijati podveležac.*p!p!t@* je napisao/la:Zato si mi ti akademik vrhunske klase. Muče šarava poviri da se nije otelila. Jeste li spremni da na svom stadionu opet budete gosti? I što nećeš doći na utakmicu?Mancini je napisao/la:Apsolutno ništa bez vrijeđanja kod njih ne može. Primitivni mentalni sklop.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
I vidi puste sreće ti kao doktor nauka vrijeđaš. SeljačićuMancini je napisao/la:Za tebe i slične tebi, doktor nauka. A brnjo ako mislite sa 150 ulaznica napraviti domaćinsku ekipu onda ti se mogu samo nasmijati podveležac.*p!p!t@* je napisao/la:Zato si mi ti akademik vrhunske klase. Muče šarava poviri da se nije otelila. Jeste li spremni da na svom stadionu opet budete gosti? I što nećeš doći na utakmicu?Mancini je napisao/la:Apsolutno ništa bez vrijeđanja kod njih ne može. Primitivni mentalni sklop.

A i iz uprave su vam svjesni da će nas opet najmanje 1000 biti tako da tu brnjicu sebi oko vrata stavi i parkiraj se pred štalu da je čuvaš jer znam da na utakmicu nećeš ići.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Samo mi nije jasno kako mislite doći do stadiona i do ulaznica!? I kako ćete proći Ivan Sedlo bez ulaznica pored specijalaca? Nekim trikovima ili!?*p!p!t@* je napisao/la:
A i iz uprave su vam svjesni da će nas opet najmanje 1000 biti tako da tu brnjicu sebi oko vrata stavi i parkiraj se pred štalu da je čuvaš jer znam da na utakmicu nećeš ići.
-
- Kontakt:
Ne sekiraj se ti za to, sva armija ce se iskrcati u seher Sarajevo prije nedelje. Skolovan si ti, zakljuci sta hocu reciMancini je napisao/la:Samo mi nije jasno kako mislite doći do stadiona i do ulaznica!? I kako ćete proći Ivan Sedlo bez ulaznica pored specijalaca? Nekim trikovima ili!?*p!p!t@* je napisao/la:

All-Time First Yugoslav League table
Pusti "šuplju" priču ne sekiraj se ti. Podveleška "šuplja" priča. Ali nadajte se vi i dalje.nekoIzMostara je napisao/la:Ne sekiraj se ti za to, sva armija ce se iskrcati u seher Sarajevo prije nedelje. Skolovan si ti, zakljuci sta hocu reciMancini je napisao/la:Samo mi nije jasno kako mislite doći do stadiona i do ulaznica!? I kako ćete proći Ivan Sedlo bez ulaznica pored specijalaca? Nekim trikovima ili!?*p!p!t@* je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.