Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
zagorski
-
Kontakt:
Valjda frajer ne zna sva slova, barata sa onoliko slova koliko ima zuba u glavi, malo vise vec sto ima samoglasnika, pa mu je to problem. Valjda izume kakvu tastaturu i za takve

-
Dokoljenko
-
Kontakt:
Postao/la Dokoljenko » 19 mar 2019, 11:08
Kakvi idioti, prosto da ne povjerujes. Red gluposti, red smajlija i idioti sretni.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
Zip
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:U pravu ste, decki.
Vijetnamac i vlasnik manjeg Sarajevskog kluba ima san koji ce pokusati sprovesti u djelo. Planira uloziti novac u klub, napraviti stadion i reprezentativno predstaviti BiH u evropskim takmicenjima. Naravno, vec razmislja o desetogodisnjoj dominaciji u domacem prvenstvu.
Ni slucajno njegovo preuzimanje manjeg Sarajevskog kluba nije pranje novca a on covjek koji ima veze sa kladionicama i namjestanjem utakmica. Pa ko moze pomisliti takve gluposti, "biznismen" je zavolio grad cim ga je prvi put u zivotu vidio, 10.03.2019.
Velike planove ima novi vlasnik, inace Vijetnamac. Hvali hz, kazu da se jezio kakvu atmosferu prave. Suze mu krenule.
Nema veze, proglasit cemo ga legendom kao vi Ivicu.

-
Vanja8
-
Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Kakvi idioti, prosto da ne povjerujes. Red gluposti, red smajlija i idioti sretni.
Nego,nesto mi je sumnjivo...Pregledaj ti sve tekme ,da nisu pitari upisali koji bod i kad su zijanili tekmu,mnogo mi je nesto velika ova razlika...To treba sve provjeriti,jer po obimu ostecenja ovo prvenstvo je vec neregularno...A bilo bi dobro da napravis jednu video kompilaciju koliko je Vaso ostecen i da se to posalje u UEFU...

-
Vanja8
-
Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.
Protiv Radnika tri penala nam nisu svirana. Protiv Slobode penal i dva crvena kartona.
Cetiri utakmice, osam kardinalnih gresaka sudija na stetu najveceg kluba u drzavi. U dvije su nas kostale bodova u dvije na srecu ne.
Da ne nabrajam greske iz jesenjeg dijela. Nema dovoljno slova na tastaturi.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.
Definitivno... POST GODINE...

-
forza_juve
-
Kontakt:
Postao/la forza_juve » 19 mar 2019, 11:24
Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.
Protiv Radnika tri penala nam nisu svirana. Protiv Slobode penal i dva crvena kartona.
Cetiri utakmice, osam kardinalnih gresaka sudija na stetu najveceg kluba u drzavi. U dvije su nas kostale bodova u dvije na srecu ne.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.
U danasnji vakat j..u novci a ne momci, prvo platite dugovanja pa onda pricaj koga cete j.....t. Karma je cudo, sta ste sve pokrali nije vam se ni 10% vratilo.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
SarajevoJeBordo
-
Kontakt:
Postao/la SarajevoJeBordo » 19 mar 2019, 12:29
Vanja8 je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.

Vanja klocu, on je nacitan, a mi smo glupi!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Vanja8
-
Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.

Vanja klocu, on je nacitan, a mi smo glupi!
Pa zato sam i rekao da ovo treba biti POST GODINE,sta mi imamo pisati ovdje sa takvim stepenom inteligencije...Prosto me stid bilo sta objaviti...

-
Vanja8
-
Kontakt:
Nadam se da Skretnicu nece sudije ostetiti u Kupu,nisu brate zaslužili to...Bar u Kupu neka im sude posteno...

-
alacious
-
Kontakt:
S kim male plave komšinice igraju u kupu ?
-
Vanja8
-
Kontakt:
alacious je napisao/la:S kim male plave komšinice igraju u kupu ?
Sa Čelzijem,prva tekma na Sadaka Areni...

-
Dokoljenko
-
Kontakt:
Postao/la Dokoljenko » 19 mar 2019, 13:38
Gledajte vijetnamci, i glodjite volovske testise.
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
alacious
-
Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Gledajte vijetnamci, i glodjite volovske testise.
Kad otplatite sve radove javite se
Najlakše zadužit se i kod Boga i kod naroda i onda se hvaliti urađenim. Pa vadit ćete se iz govana još 20 godina ljudino moja

-
Vanja8
-
Kontakt:
Nemam slova na tastaturi,kako bih ovo opisao,jednostavno nema ih...

-
Dokoljenko
-
Kontakt:
Postao/la Dokoljenko » 19 mar 2019, 13:42
alacious je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Gledajte vijetnamci, i glodjite volovske testise.
Najlakše zadužit se i kod Boga i kod naroda i onda se hvaliti urađenim. Pa vadit ćete se iz govana još 20 godina ljudino moja

Gledaj i slini.
-
Vanja8
-
Kontakt:
-
alacious
-
Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:alacious je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Gledajte vijetnamci, i glodjite volovske testise.

Gledaj i slini.
I ti, poz.

-
Vanja8
-
Kontakt:
Ima li neko,koje slovo viška na tastaturi da mi pozajmi...?

-
redbull93
-
Kontakt:
Grbavica je stadion sa 2 i po tribine.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
Vanja8
-
Kontakt:
redbull93 je napisao/la:Grbavica je stadion sa 2 i po tribine.
Pliz,imas li koje slovo viška na tastaturi...Šarni ako imas da mogu sa @Kratkokoljenkom komunicirati...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.