Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Invazija vukova sa otoke, po nekim procjenama ce biti cak 4 domaca simpatizera, ipak Velež dolazi. Fuj plastiko fuj
MUSVDG je napisao/la:Invazija vukova sa otoke, po nekim procjenama ce biti cak 4 domaca simpatizera, ipak Velež dolazi. Fuj plastiko fuj

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kad nemas sta reci na istinu hahahahahahaahahahahahahahahahahah zalost , prosjek na stadionu 14, od toga 4 malca lopte dobacuju i 7 prodavaca kospica, mancini i seka mu rava , i jedan kamermanMancini je napisao/la:MUSVDG je napisao/la:Invazija vukova sa otoke, po nekim procjenama ce biti cak 4 domaca simpatizera, ipak Velež dolazi. Fuj plastiko fuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MUSVDG je napisao/la:Kad nemas sta reci na istinu hahahahahahaahahahahahahahahahahah zalost , prosjek na stadionu 14, od toga 4 malca lopte dobacuju i 7 prodavaca kospica, mancini i seka mu rava , i jedan kamermanMancini je napisao/la:MUSVDG je napisao/la:Invazija vukova sa otoke, po nekim procjenama ce biti cak 4 domaca simpatizera, ipak Velež dolazi. Fuj plastiko fuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- KongrateUK
- Kontakt:
Da ste pametni ko što niste bili bi dobri sa mancinijem i mokroguzom, pa bi vam možda i obezbjedili karte, pa vas možda i uveli na stadion, ovako samo pokazujete koliki ste đilkoši i u kakvo stanje ste dovedeni da morate potezati za vrijedjanjem na licnoj osnovi, i spominjati majke i sestre 

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ma ja necemo mi uci hahahahah javi nam kako je bilo posto mi ne dolazimo hahahahaKongrateUK je napisao/la:Da ste pametni ko što niste bili bi dobri sa mancinijem i mokroguzom, pa bi vam možda i obezbjedili karte, pa vas možda i uveli na stadion, ovako samo pokazujete koliki ste đilkoši i u kakvo stanje ste dovedeni da morate potezati za vrijedjanjem na licnoj osnovi, i spominjati majke i sestre
- josipmusa2
- Kontakt:
Bolje mu sa sekom bit dobar, ha ya, ulaziš gdje ti srce želi,i drugi organi

- KongrateUK
- Kontakt:
Hoćete, sto crnjačiš, ali 150 navijaca, plus pet predstavnika kluba, ukupno 155, sve ostalo ces sam vidjeti, naravno ako dodjes, odnosno uspiješ kupiti jednu od ovih 150 karata, nije sve tako crno kako ti se činiMUSVDG je napisao/la:Ma ja necemo mi uci hahahahah javi nam kako je bilo posto mi ne dolazimo hahahahaKongrateUK je napisao/la:Da ste pametni ko što niste bili bi dobri sa mancinijem i mokroguzom, pa bi vam možda i obezbjedili karte, pa vas možda i uveli na stadion, ovako samo pokazujete koliki ste đilkoši i u kakvo stanje ste dovedeni da morate potezati za vrijedjanjem na licnoj osnovi, i spominjati majke i sestre

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ako dolazio iz olova busom ovih dana do sarajeva, kupi mi kartu ziv bio hahaahKongrateUK je napisao/la:Hoćete, sto crnjačiš, ali 150 navijaca, plus pet predstavnika kluba, ukupno 155, sve ostalo ces sam vidjeti, naravno ako dodjes, odnosno uspiješ kupiti jednu od ovih 150 karata, nije sve tako crno kako ti se činiMUSVDG je napisao/la:Ma ja necemo mi uci hahahahah javi nam kako je bilo posto mi ne dolazimo hahahahaKongrateUK je napisao/la:Da ste pametni ko što niste bili bi dobri sa mancinijem i mokroguzom, pa bi vam možda i obezbjedili karte, pa vas možda i uveli na stadion, ovako samo pokazujete koliki ste đilkoši i u kakvo stanje ste dovedeni da morate potezati za vrijedjanjem na licnoj osnovi, i spominjati majke i sestre
- KongrateUK
- Kontakt:
Karte nisu u slobodnoj prodaji 

Za bus iz olova ili ???KongrateUK je napisao/la:Karte nisu u slobodnoj prodaji
- KongrateUK
- Kontakt:
Pa za tekmu, to si tražio, vjerovatno neces uspjeti kupiti jednu od ovih 150 karata, stvarno si binde, nije ti logika jaca strana definitivnoMUSVDG je napisao/la:Za bus iz olova ili ???KongrateUK je napisao/la:Karte nisu u slobodnoj prodaji

Tastatura mafiaKongrateUK je napisao/la:Pa za tekmu, to si tražio, vjerovatno neces uspjeti kupiti jednu od ovih 150 karata, stvarno si binde, nije ti logika jaca strana definitivnoMUSVDG je napisao/la:Za bus iz olova ili ???KongrateUK je napisao/la:Karte nisu u slobodnoj prodaji
Sacekaj do poslije utakmice, dobices je besplatno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sta ima u norveskoj? Ausha mazlumeMokroguz je napisao/la:Sacekaj do poslije utakmice, dobices je besplatno.
Ima Norvezana.MUSVDG je napisao/la:Sta ima u norveskoj? Ausha mazlume
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- josipmusa2
- Kontakt:
Kakva crna Norveška, prodaje košpice u nedelju ispred džamije
- KongrateUK
- Kontakt:
Mokroguz je napisao/la:Sacekaj do poslije utakmice, dobices je besplatno.

Na zaostalom nivou su mi vrapčićani sto se tiče prepucavanja, ako kojim ludim slučajem udju u PL pojest ce ih na temi PL prepucavanja

- josipmusa2
- Kontakt:
Gdje vam je jaran plavisever, jel' to zaboravio šifru otkako se obratio sam sebi misleći da citira manjgafićinija
Posalji mu pp i pitaj ga, javi nam kad saznas.
Da se tamo pojave sa ovom nateknutom venom u celu, htjeli bi nazad vamo poslije dan-dva.
Zato neki gore navijaju da udje Velez.KongrateUK je napisao/la:![]()
Na zaostalom nivou su mi vrapčićani sto se tiče prepucavanja, ako kojim ludim slučajem udju u PL pojest ce ih na temi PL prepucavanja

Da se tamo pojave sa ovom nateknutom venom u celu, htjeli bi nazad vamo poslije dan-dva.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.