FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tacno, Saro, nikoga vise i nije briga. Par bolesnika je ostalo i to je to. I par miseva.
Sto nije razlog da, makar malobrojni, prestanemo da trazimo bolje za nasu Slobodu
Sto nije razlog da, makar malobrojni, prestanemo da trazimo bolje za nasu Slobodu
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Probisvjet
- Kontakt:
Dz.S.Sariel1987 je napisao/la:Pa i ostalo je jos malo halabuke po forumu, svi su utihnuli, na tribini odavno sta reci..
Nedostatak kriticne mase za promjene nema druge..
sloboda nije bozje sjeme pa da ti ga neko da
sloboda nije zahvalnica procitana abecednim redom
sloboda nije krilatica reklamnog panoa
konstruktivna kritika postojeceg stanja
sloboda je zena
uzmi je
sloboda nije podmetanje ideoloski zakrzljale forme
sloboda nije pometanje ideoloski bilo kakve norme
sloboda nije jednostavan domaci zadatak
ona je svijest o skladu nesklada nesavrsenih ljudi
sloboda te ceka
uzmi je
datumi
sjecanja
kontrola lupa vratima
regularna predstava
ko ne pamti iznova prozivljava
sloboda nije mizantropski odbaceno kukavicije jaje
sloboda nije uzajamno milovanje idiotskih glava
sloboda nije referada stanicnih setaca
ona je svijest o skladu nesklada nesavrsenih ljudi
sloboda je zena
uzmi je
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A koga nude Fukare? Rileta? Mislim da bi Jasmin to prihvatio sto posto
Malo je neozbiljno dizati neku frku bez toga da si pripremio rezervnu varijantu. Evo Senad ode ili će otić, a ko će doć. Može li bit bolji u ovim uvjetima? Niko se ne nudi. Barem javno. **** je to posao realno. Ko će ostavit svoj biznis da se zajebava oko Slobode? I na kraju im slijedi isti scenario. Hoćemo li biti kao razbijena vojska. Bez ikog u klubu kad ide proces licenciranja? Sloboda nema sistem. I sve dok se ne naprave sve strukture kluba, od dna ka vrhu, da funkcionise kako treba, uvijek ćemo tavoriti i samo preživljavati, strahovat za opstanak u ovoj **** ligi. I na to smo navikli. Svi klubovi u Tuzli samo tavore. Sramota!

Niko, niko, samo Sloboda
- Brcanskamalta
- Kontakt:
A treba biti jednom realan.katarakta je napisao/la:A koga nude Fukare? Rileta? Mislim da bi Jasmin to prihvatio sto postoMalo je neozbiljno dizati neku frku bez toga da si pripremio rezervnu varijantu. Evo Senad ode ili će otić, a ko će doć. Može li bit bolji u ovim uvjetima? Niko se ne nudi. Barem javno. **** je to posao realno. Ko će ostavit svoj biznis da se zajebava oko Slobode? I na kraju im slijedi isti scenario. Hoćemo li biti kao razbijena vojska. Bez ikog u klubu kad ide proces licenciranja? Sloboda nema sistem. I sve dok se ne naprave sve strukture kluba, od dna ka vrhu, da funkcionise kako treba, uvijek ćemo tavoriti i samo preživljavati, strahovat za opstanak u ovoj **** ligi. I na to smo navikli. Svi klubovi u Tuzli samo tavore. Sramota!
Grad je dao garancije i placa reprogram.
U ovakvom stanju u klubu to je odlicno.
Ljudi koji potrazuju novac nece nikada dopustiti da se uvede red u klub.
Zato sto jedan Mujkic ovako moze 5 puta traziti iste pare,neki koji traze 400 000 nece moci naplatiti ni 50.
Sloboda je zatocenik kriminala.
Svima je jasno da klub ne moze vise funkcionisati kao gradski, da mora postojati hijerarhija i "vlasnik".
Mora se uraditi revizija u pravom smislu i podvuci finansijska crta druze.
Tacno je,nece niko pored svoje firme i obaveza,takoreci na papiru za dzabe dati svoje vrijeme,novac,zdravlje zivce....Mora se ici na promjenu statuta,pa ako nista makar upravljacka prava kao Sarajevo i Celik....Celiku se smijali a oni sa turcinom od ispadanja do Evrope za godinu dana...Zenica takodjer placa reprogram ,klub je na turcinu. .I oni su imali milionski potrazivanja,tuzbi pa eto rjesava covjek,ne moze sve za dan.
Mora se znati ko je glavni mora postojati finansijer nezavisan od grada i posvecen klubu.
Kod nas sve teorije zavjere. ..
Pranje para,utaja poreza kineske kladionice,umjesto Tusnja zgrade,blabla.
A istina je gorka, skoro sve je bolje od ovakvog stanja u klubu,i stadion nam je cenifa obicna...
Mora se jednom reci dosta.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
samo da macku vidimo ledja, i komplet njegovom klanu, nek se nose gdje hoce.
boli ih briga ko ce preuzet, nije im to babovina. samo nek idu iz kluba.
boli ih briga ko ce preuzet, nije im to babovina. samo nek idu iz kluba.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 18 mar 2019, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
grdniji vala preCjednik nije bio, ima li iko da se nije zakacio. niko nije valjo , samo on valja .dusa draga.da ne pricamo sta je sve pricao i obecavao pa se pravio bekan. PA ZALIJETANJE NA SAVEZ pa lizanje i sutnja. pa ova sranja sa prijetnjama. pa tisina. najave evrope i cega sve ne kante za sto godina pa sutnja. pa bice ba sace pare od todora. fuj fuj fuj pa pljuvacina po UG. uvala borova sa sestricem hvala bogu ne i sa sinom.pa plan je proizvodnja nasih igraca i oslanjanje na iste, pa ih onda liferuje u nizeligase.pa treneri. izmjene, smjene, promjene, same lazi i obmane, pa skupstina hoce nece ostavka pa nije. pa jest pa nije pa jest pa nije.pa nema ko..
a tek ona slikanja sa divizijom. pa pljuvanje po azmiru pa poslje lizanje. pa tuzbe igracima.more mAAAAARSH
hvala na nicemu dovidjenja i neprijatno.
a tek ona slikanja sa divizijom. pa pljuvanje po azmiru pa poslje lizanje. pa tuzbe igracima.more mAAAAARSH
hvala na nicemu dovidjenja i neprijatno.
-
- Kontakt:
javno sramocenje blacenje i ismijavanje kluba
kad bi opstinska liga bili, bolje cista obraza i to nego ovo. mulj glib i blato bljak
kad bi opstinska liga bili, bolje cista obraza i to nego ovo. mulj glib i blato bljak
- tuzlak1987
- Kontakt:
Senad nece sam otici, covjeku dobro. Faraon je kljuc.
Vjerujem da se nece nista promjeniti jer je Faraonu ovo okej.
Za promjenu je potrebno vise angazmana navijaca i pune tribine nezadovoljnih ljudi. Inace bez toga ostaje sve na verbalnom nezadovoljstvu na internetu ili sporadicnom na zapadu tj. bez promjene i naredne sezone ali stabilno u ligi.
Vjerujem da se nece nista promjeniti jer je Faraonu ovo okej.
Za promjenu je potrebno vise angazmana navijaca i pune tribine nezadovoljnih ljudi. Inace bez toga ostaje sve na verbalnom nezadovoljstvu na internetu ili sporadicnom na zapadu tj. bez promjene i naredne sezone ali stabilno u ligi.
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo nek ide. Nije bitno sta ce biti i ko. Vraticemo se nekako. Vise puta smo umirali i bar toliko puta ozivljavali.
Goreg Sloboda nije imala.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa covjeku se ne ide.Probisvjet je napisao/la:Samo nek ide. Nije bitno sta ce biti i ko. Vraticemo se nekako. Vise puta smo umirali i bar toliko puta ozivljavali.

Ovi dugovi su kozmeticke prirode, to se lako vrati. Nema onih u stotinama hiljada. Tako da je to Faraonu okej. Sada je ne vrati za tuzbu i nema ti igrati utakmicu, reprogram tu. Klub je okej voditi ako imas neku korist. A ti kazes samo neka ide, kao da ce neko ostaviti blagodati koje ima.
Tacno tako...Koji će vraćati dugove i plaćati igraće. Ali i taj turćin i taj malezijac su dosli sjeli rekli sta hoce ili nece i potpisali ugovor i idemo za poslom. Samo kod nas je investitor bio dvije godine i ovako cu onako cu. Samo je kod nas grad stavio investitora a onda ubacio u klub para vise nego ikad.Brcanskamalta je napisao/la:....Mora se ici na promjenu statuta,pa ako nista makar upravljacka prava kao Sarajevo i Celik....Celiku se smijali a oni sa turcinom od ispadanja do Evrope za godinu dana...Zenica takodjer placa reprogram ,klub je na turcinu. .I oni su imali milionski potrazivanja,tuzbi pa eto rjesava covjek,ne moze sve za dan.
Mora se znati ko je glavni mora postojati finansijer nezavisan od grada i posvecen klubu...
Stavi papir, utvrdite prava i obaveze boli me k. kome i predajte na vijeće i idemo dalje. I skinite sa budžeta više fudbalske klubove i uhljebe u njima.
Edit: ne mogu više sirotinje. Odsad pratim Dinamo Zagreb...Necu da idem na stadion da me pegla neki lik navijaj, psuj, ne psuj, faron, ovo ono uvijek nešto...
& $ ?
Doci ce Mustafa Yavuz 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada su ga naveli u medijima nije proslo ni 20 minuta on govori nista od togaSkojevska je napisao/la:Doci ce Mustafa Yavuz

Mojne samo njega svega ti!
Kakva je situacija sa tom-cat apartmanima kod bivseg Interexa? Da li se sve izdalo? Kapa li? (ne mislim s plafona) jer su mi prosle zime igraci pricali kako je smjestaj rinaka ali i ta rinaka se morala platiti
Kakva je situacija sa tom-cat apartmanima kod bivseg Interexa? Da li se sve izdalo? Kapa li? (ne mislim s plafona) jer su mi prosle zime igraci pricali kako je smjestaj rinaka ali i ta rinaka se morala platiti

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
"Predsjednik Komiteta za sudije i suđenje nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Dragan Banjac ustanovio je da su Sloboda, Željezničar i Krupa žestoko oštećeni u 23. kolu Premijer lige BiH" ovo se Dinamu ne bi desilo...
Ah da oni imaju ljude u savezu...Mi imamo Nurdu...Zato teren donacija FSBIH ide u Gradačac a ne u Tuzlu. Nekako je i logično da je predstavnik TK u FSBIH poznati fudbalski radnik iz Gradačca. To mi je nekako skroz logično...Pretpostavljam da je faraon i Nurdu u savez postavio....
Ah da oni imaju ljude u savezu...Mi imamo Nurdu...Zato teren donacija FSBIH ide u Gradačac a ne u Tuzlu. Nekako je i logično da je predstavnik TK u FSBIH poznati fudbalski radnik iz Gradačca. To mi je nekako skroz logično...Pretpostavljam da je faraon i Nurdu u savez postavio....
& $ ?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Evo posto svi skoro svi nemate nista protiv Nerke Bonija neka urade statut i poklone mu klub.Grad placa reprogram on neka uzme Slobodu i mirna "carsija".
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pisete kao da imaju volje za to. Treba ih natjerati da promjene statut, kako? Brojnoscu. Ako im nije bas do grla samo ce sklanjati tu temu sa dnevnog reda. Ako bude "eto neka" nece se nista desiti.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nerko Boni da uzme Slobodu za Đ....Brcanskamalta je napisao/la:Evo posto svi skoro svi nemate nista protiv Nerke Bonija neka urade statut i poklone mu klub.Grad placa reprogram on neka uzme Slobodu i mirna "carsija".

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa tako će i da bude....ugasit će klub kao što su ugasili košarkaški....tiho i bez mnogo buke jer Sloboda je gotovo pa mrtav klub...na njenom lešu žive još sano ovi paraziti što nigdje drugo ne bi radili i igrali ....po mom misljenju Sisoje je bio zadnja šansa....prokockana i potrosena....na neciju žalost a na neciju radost....jedno je sigurmo....samo još ekstremno mali broj bolesnika je spreman da gleda raspalu ekipu na raspalom stadionu u stogodisnjoj borbi za NIŠTA...pa ovi ne mogu nikom gola dati jbt....bit će tu još malo neke loziona sljedece kolo jer se igra sa seoskom varalicom i to je to...500 ljudi na stadionu....izgurat će nekako ovu sezonu jer je jubilej kluba a onda nek je Slobodi Bog na pomoći ako se baš nešto veliko i radikalno ne desituzlak1987 je napisao/la:Pisete kao da imaju volje za to. Treba ih natjerati da promjene statut, kako? Brojnoscu. Ako im nije bas do grla samo ce sklanjati tu temu sa dnevnog reda. Ako bude "eto neka" nece se nista desiti.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@StaraRinaka sad cu vam zaheftati jedno 35 muzickih numera na temu PodrinjeCity 

? ? <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.