RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bezbrige
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la bezbrige » 18 mar 2019, 20:49

Opet vam Keno Bajraktarevic sudi tako da sprema se opet otimacina protiv vas

FSB

Post Postao/la FSB » 18 mar 2019, 20:58

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 01 jun 2019, 05:04, ukupno mijenjano 3 puta.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 mar 2019, 20:59

bezbrige je napisao/la:Opet vam Keno Bajraktarevic sudi tako da sprema se opet otimacina protiv vas

jedino ako mu je zivot dosadio :kafa: :puke:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 18 mar 2019, 22:58

KongrateUK je napisao/la:
Tito_1922 je napisao/la:Idemo Armijo na Otoku,mozemo oko stadiona.
Nije ti glavni grad države Mostar, niti je MUP KS, MUP HNK :lol:

I džaba zovete ove firme i kompanije sa spiska, cuj hocete da kupite karte sponzora :plac:
Ne sekiraj se ti paša ako te bas interesuje ja zivim u Sarajevu i bicu na utakmici na velikoj tribini.Apelujem svim nasim navijacima da dodju na tekmu a u to ne sumnjam!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 18 mar 2019, 23:12

Tito_1922 je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:
Tito_1922 je napisao/la:Idemo Armijo na Otoku,mozemo oko stadiona.
Nije ti glavni grad države Mostar, niti je MUP KS, MUP HNK :lol:

I džaba zovete ove firme i kompanije sa spiska, cuj hocete da kupite karte sponzora :plac:
Ne sekiraj se ti paša ako te bas interesuje ja zivim u Sarajevu i bicu na utakmici na velikoj tribini.Apelujem svim nasim navijacima da dodju na tekmu a u to ne sumnjam!
Jel ti cuvas američku? :kafa:

Apeluj ti koliko hoces, prvo ne mozete do karata, a i ako dodjete necete moci uci medju svoje, i eto ti problema, a ni policija nece tolerirati neke stvari, uz to imate najave da ce te biti lovina mladjahnim TM i HZ koji ce tražiti trofeje, realno mislim da je sve to prevelik zalogaj za vas, i to u svakom smislu, morate uzeti i u obzir da vam atmosfera nije kao prije, sve u svemu nije djaba utakmica visokog rizika okarekterisana od strane policije i organizatora
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 mar 2019, 23:23

:urnebes: :urnebes:
Trudi se decko definitivno :urnebes:
#musvdg

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 18 mar 2019, 23:25

Jadan on ni sam ne zna za koga bi navijao hahaha sigurno je iz olova, pa ono sa skolom posjeti vrelo bosne i sarajevo, pa glumi sarajliju

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 mar 2019, 23:30

Pa kaze frajer HZ ce traziti trofeje, sve receno.
Obicni klaun koji lupa iz gluposti u glupost konstantno.
Da dolazi 300 Poljaka ili Rusa na Otoku u nedjelju onda bi se malo zapitao sta kako, ali na ove tvoje gluposti mogu se samo nasmijati.
Jos nesto zbog takvih poput tebe koji su na forumu svasta pisali i za tastaturom ostajali dok im je tim gostovao, zbog takvih su ti prijatelje razvlacili po Oborcima.
Ali hajde vjerovatno si neki iskompleksirani jad koji se previse pravi pametan, a ustvari ne zna sabrati dva i dva.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 18 mar 2019, 23:34

ANTIFA ! je napisao/la:Pa kaze frajer HZ ce traziti trofeje, sve receno.
Obicni klaun koji lupa iz gluposti u glupost konstantno.
Da dolazi 300 Poljaka ili Rusa na Otoku u nedjelju onda bi se malo zapitao sta kako, ali na ove tvoje gluposti mogu se samo nasmijati.
Jos nesto zbog takvih poput tebe koji su na forumu svasta pisali i za tastaturom ostajali dok im je tim gostovao, zbog takvih su ti prijatelje razvlacili po Oborcima.
Ali hajde vjerovatno si neki iskompleksirani jad koji se previse pravi pametan, a ustvari ne zna sabrati dva i dva.
Garantujem zivotom da je balavce od max 17god, tastatura gang. A drugo, nije iz Sarajeva nema teorije. Isto kao i ovo tele mancini, ne zna mazlum napisati nista pa samo smajlice salje. Tele pravo

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 18 mar 2019, 23:39

Vi jos gori sto se sa kinderom prepirete.Obicni mali jablan,kako vjetar puse tako i on ide.Cuj opca opasnost,incidenti,trofeji od mladjarije ?! Ko to ima muda napast 1000 ljudi ? Da ce oni auta ostavit barem 5 kilometara od Otoke ja bi i razumio al ispred.Ako se uspiju "probit" do Otoke i gledat ce mec,koga murija u putu vrati,vrati jbg.Jer tesko je i muriji masu iskontrolisat,nekad se bolje njoj prilagodit nego trpit nerede.Zato vjerujem da ce uspjeti ostati ispred stadiona,jer oni to hoce.A tu nema prepreka. ;) ;) Bas zbog ovakvih stvari sam na strani Veleza i nikad necu bit na strani jazavaca.
!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 19 mar 2019, 00:02

Al dobra je šora bila u Oborcima, rasuli ih Lešinari ko Radojka brašno iz mlinčića

SVI OKO OTOKE !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 mar 2019, 00:36

Ljudi prestanite. Pojedinci su gori od njih.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 mar 2019, 09:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Citirajte me slobodno ako ne budem u pravu,ali 101% sam siguran da od jula PLBIH igraju i moj Borac I Velez.....Jer ovo je neprirodno,da se onako lani Borac izbacuje za zelenim stolom "jer nema kurcevu licencu",po prvi put u istoriji ove lige....iako je na terenu izborio opstanak u Zenici pred 9000 ljudi...ili ovaj ciganluk u Gorazdu...a sve sto je neprirodno,ne moze dugo trajat....

Rodjeni,vidimo se od jeseni gdje nam je i mjesto,a ako neko bude pratio Velez u Banjaluci,javite mi se na pp da popijemo po kafu,pivo,sok...

Zivjeli
Armagedon :salut: pozitivno djubre sam po prirodi i jako tesko me neko moze impresionirati ali ti si to cinio nekim razumnim i istinitim pisanjem. Velez i Borac fale premijer ligi ali ono fale do bola radi istorije radi navijaca radi ljudi koji zive za svoj tim. Stari su to derbiji i nikad nas niste dobili u Mostaru :D ali ste vazda dobro igrali :thumbup: akobogda brato moze odmah prvo kolo u Banjaluci da vi prekinete bojkot,nas dodje 300-400 i napravimo spektakl :bih:
Ja i ovo računam kao pobjedu :cool:

Tim prije što smo imali gore suđenje na toj utakmici,nego vi u Goraždu :lol: :lol:

Pozdrav,i srećno u subotu.

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 19 mar 2019, 18:04

Znaci ako ne bude vise karata za Mostarce,bice 156 navijaca,150 rodjenih+6 vukova...hmmm?a moglo je 600+ovih 6 vucica ... :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 mar 2019, 20:16

NEK MOSTAR GRMI NEKA SVAKO ZNA DA DOLAZI CRVENA ARMIJA

SVI NA OTOKU
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 mar 2019, 20:57

Raja ne raspravljajte se sa njima. Ovaj papak pise nebuloze jer je dobio pare da pokusa destabilizirati silu koja se slijeva u Sarajevo u nedjelju. Nikakve karte ne idu sponzorima. Ulazimo svi na stadion (osim onih nesretnika koji zakasne :) ) oni imaju onaj plato ispred dzamije. Olimpik nema navijaca i ko ce doci da ih gleda :lol: :lol: u nedjelju smo sami mi tu i ulazimo.svi. Apel svima da im se stadion ne unistava. Nije u redu a ni moralno jer i sami krv pisamo za nas. Vidimo se u nedjelju bando mostarska. Ima da se cujemo na vratniku :njanjanja:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2019, 21:00

yebite im znanje !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 mar 2019, 21:04

FrancescoTotti je napisao/la:yebite im znanje sutra !
Brato vidis da su se usrali u gace. Znaju jacinu Veleza i da nam na terenu ne mogu parirati. Ne dolazi im Gorazde ili Igman koji su im se naguzili. Oni ne znaju na cemu su sa ekipom jer im je Capljina tri komada nedavno uvalila. Brato njajuke se u gace a mi cemo to iskoristit. Dolazi nas sila. Je.bo ja majku te ce iko ostat u Mostaru :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 19 mar 2019, 21:07

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Raja ne raspravljajte se sa njima. Ovaj papak pise nebuloze jer je dobio pare da pokusa destabilizirati silu koja se slijeva u Sarajevo u nedjelju. Nikakve karte ne idu sponzorima. Ulazimo svi na stadion (osim onih nesretnika koji zakasne :) ) oni imaju onaj plato ispred dzamije. Olimpik nema navijaca i ko ce doci da ih gleda :lol: :lol: u nedjelju smo sami mi tu i ulazimo.svi. Apel svima da im se stadion ne unistava. Nije u redu a ni moralno jer i sami krv pisamo za nas. Vidimo se u nedjelju bando mostarska. Ima da se cujemo na vratniku :njanjanja:
:lol: :rol:

Karte raja uveliko dobivaju i ne lupaj gluposti, bit ce dosta raje sa porodicama, ne hajcaj svoje bezveze jer ce imati problema u svakom smislu, policija ce preuzeti navijace sa kartama na ulazu u kanton i sa tim sve pocinje i zavrsava, a ovo kako apeliraš da se stadion ne uništava najbolje oslikava i pokazuje zasto je Olimpik sa policijom utakmicu proglasio utakmicu visokog rizika i zasto ste dobili samo 150 karata :wave:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2019, 21:09

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:yebite im znanje sutra !
Brato vidis da su se usrali u gace. Znaju jacinu Veleza i da nam na terenu ne mogu parirati. Ne dolazi im Gorazde ili Igman koji su im se naguzili. Oni ne znaju na cemu su sa ekipom jer im je Capljina tri komada nedavno uvalila. Brato njajuke se u gace a mi cemo to iskoristit. Dolazi nas sila. Je.bo ja majku te ce iko ostat u Mostaru :lol:
Zeljeznicarova skola. Nemas mi sta pricat. Znas da su qovna i nama nedavno isto tako 5% samo dozvolili.
Al sve se vraca sve se placa, kad im je trebala pobjeda za titulu na kosevu su isto tako dobili 5% pa popusili.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.