Zato mi je Ibisevic uvjek bio drazi kao i Muslimovic uvjek stoje na zemlji nelete visoko

Bolje mu je da mjenja Menagera jer ovaj trenutni mu je usrao sve i mogo bi ga dobro zaj ebat za njegovu buducnost
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
pa upravo to ba..bice tu trade-ova vise nego u nba...berbatov za forlana,zatim berbatov za dzeku i jos par eurica,a onda berbatov opet mjenja klub i prelazi u...........juznjak> je napisao/la:Nosicu mu ja kopacke eto rjesenosamo meni kaze Forlan na fejsu da ga ne zanima nekakva Wukohebina hoce nazad u Manchester
![]()
Haha cuj niko ne sere po njima. Pa sta je sve Rooney prosao ove sedmice, Dzeko nece citav zivot. Ako si fudbaler, i pogotovo napadac, uvjek ces dobit kritike. To nije pljuvanje. Ako Dzeko to ne podnosi, neka se bavi vaterpolom.szlaja je napisao/la:Da je Maradona kojim slucajem Bosanac vi bi i po njemu nesto srali.
Gdje je taj Rooney ?
Gdje je taj Torres ?
Gdje je taj Kiessling ?
Gdje je taj Villa ?
Gdje je taj Ibrahimovic ?
Gdje je taj Pato ?
Gdje je taj Adriano ?
Gdje je taj Balloteli ?
Pojedinci duplo vise vrijede od Dzeke a ni na mapi ih, pa niko ne sere po njima, a ovi i dalje imaju vanzemaljsku cijenu. Nisam provjerio, al mislim da je Dzeko dao vise golova od svih navedenih.
U gabuli, svi znamo kakvoj. Dao je samo jedan gol ove sezone.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Rooney ?
Jedan ili dva pogotka, no igra Europa Ligu. Jbg, nije u formi od onih povreda, ali biće on onaj pravi.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Torres ?
Ne znam otkud ti informacija da on vrijedi više od Džeke.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Kiessling ?
Igra konstantno(ako ništa, barem asistira). Ne znam statistiku, ali mislim da je ove sezone na 3-4 gola i 3-4 asistencije. Prihvatljivo, ako mene pitaš. Da, nemojmo zaboraviti golove na SP-u.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Villa ?
Čovjek je u fenomenalnoj formi. Zabija i u ligi prvaka i u talijanskom prvenstvu. U puno je boljoj formi od Džeke. Da, ukoliko ga Milan otkupi, daće nekih 25 miliona Eura za njega. Za Džeku traže minimalno 40.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Ibrahimovic ?
Povrede ga ubiše. Nije se proslavio ove sezone.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Pato ?
Nadam se da se šališ. Prvo, čovjek je došao kao slobodan igrač u Romu, dakle nije plaćen nekoliko desetina miliona koliko Wolfsburg traži za Edina.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Adriano ?
Tek se oporavio od povrede. Naravno, njegovi "protivnici" su Santa Cruz, Adebayor i Tevez, a Mancini igra sa 1 napadačem.szlaja je napisao/la:Gdje je taj Balloteli ?
zabio sinoc 2 komadaGdje je taj Luis Fabiano ?
Ibra je zabio 7 ili 8 puta. Evo i sad dok ti govoriš o njegovoj neefikasnosti, on donosi pobjedu Milanu protiv Napolija.szlaja je napisao/la:Ibrahimovic u svim takmicenjima zajedno ima 5 golova, Villa 2 gola.
Prva dva ove sezonejuznjak> je napisao/la:zabio sinoc 2 komadaGdje je taj Luis Fabiano ?
Ovo protiv Napolija mu bio treci gol u ligi ove sezone na 8 utakmica. Nista posebno, Eto´o je vec zabio 7 komadaMonolog je napisao/la:Ibra je zabio 7 ili 8 puta. Evo i sad dok ti govoriš o njegovoj neefikasnosti, on donosi pobjedu Milanu protiv Napolija.szlaja je napisao/la:Ibrahimovic u svim takmicenjima zajedno ima 5 golova, Villa 2 gola.
Podnosi on, ali ne podnose pojedini na ovom forumu nikakve kritike na racun nasih igraca. Dok progovoris da neko nije Svjetska klasa, pljujes ih. Pa neki su dozivili sok kad sam ja reko da ce Vedo dat 10-15 golova prosle sezone, zamisli koja je to uvreda. Na kraju ih je i dao toliko, ali to je naravno samo radi povrede koja je bila prije skoro 2 godine. Ove sezone ce zabit preko 30, i prec u Inter, a Eto'o ce grijat klupu naravno.szlaja je napisao/la:Hoces rec da ne podnosi kritiku? Kojom gestom je to pokazao? Covjek se ziv ne cuje
Normalno je dat kritiku za jednu-dvije tekme, za poneki segment igre i sl, al kritika tipa "on je racku od igraca, kakvih 40 miliona, on ne vrijedi ni marke". Ispade odjednom da on nista ne valja. Odjednom Grafite svjetlosnim godinama iznad njega. Sve nidje veze. DZEKO JE JEDAN OD 2-3 NAJBOLJA IGRACA U HISTRIJI OVE DRZAVECartman je napisao/la:Podnosi on, ali ne podnose pojedini na ovom forumu nikakve kritike na racun nasih igraca. Dok progovoris da neko nije Svjetska klasa, pljujes ih. Pa neki su dozivili sok kad sam ja reko da ce Vedo dat 10-15 golova prosle sezone, zamisli koja je to uvreda. Na kraju ih je i dao toliko, ali to je naravno samo radi povrede koja je bila prije skoro 2 godine. Ove sezone ce zabit preko 30, i prec u Inter, a Eto'o ce grijat klupu naravno.szlaja je napisao/la:Hoces rec da ne podnosi kritiku? Kojom gestom je to pokazao? Covjek se ziv ne cuje
Slazem se.szlaja je napisao/la:Normalno je dat kritiku za jednu-dvije tekme, za poneki segment igre i sl, al kritika tipa "on je racku od igraca, kakvih 40 miliona, on ne vrijedi ni marke". Ispade odjednom da on nista ne valja. Odjednom Grafite svjetlosnim godinama iznad njega. Sve nidje veze. DZEKO JE JEDAN OD 2-3 NAJBOLJA IGRACA U HISTRIJI OVE DRZAVECartman je napisao/la:Podnosi on, ali ne podnose pojedini na ovom forumu nikakve kritike na racun nasih igraca. Dok progovoris da neko nije Svjetska klasa, pljujes ih. Pa neki su dozivili sok kad sam ja reko da ce Vedo dat 10-15 golova prosle sezone, zamisli koja je to uvreda. Na kraju ih je i dao toliko, ali to je naravno samo radi povrede koja je bila prije skoro 2 godine. Ove sezone ce zabit preko 30, i prec u Inter, a Eto'o ce grijat klupu naravno.szlaja je napisao/la:Hoces rec da ne podnosi kritiku? Kojom gestom je to pokazao? Covjek se ziv ne cuje
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, Brazzzoo123, Fudbalbr1, Google Adsense [Bot], Proximic, Roki50 i 39 gostiju.