FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Teoretski i praktično drugi žuti za Radovanovića ako ništa zbog povlačenja sa leđa a naš imao otvoren put ka goolu Šehića,Bešliji za one prigovore bar žuti sve je zakuhavo a onda grlio igrače da spasi zovegu eto dva segmenta pa ako si gledao i ako si realan odgovori a možda dobro ne vidiš pa si ovo propustio ili ti se pripišalo pa nisi vidio.Šalim se ali fakat svi su ovo vidjeli ali .... tako nam je kako nam je.Normalan je napisao/la:Što se utakmice tičejad i bijeda. Agresivnosti je bilo samo u onih par minuta koškanja. Sve curica do curice. Nevjerovatno za najobičniju utakmicu, a kamoli za derbi. K tomu još i ne znaju igrati.
Sudija nije svirao čist penal za Želju. Muharemovića je poštedio drugog žutog za start na Bešliji. Samo Bog zna zašto je dao crvene kartone Popoviću i Gutiću. Jedino što se vidi na svim snimcima je da se Popović zalijeće, a za to niko nikad nije dobio crveni karton. Bio je još jedan izmišljen ofsajd na štetu Želje i ukraden korner kad je Hamzić intervenisao nakon šuta VIšće u drugom poluvremenu. Imam snimak i ne znam ni teoretski na šta bi se Sarajevo moglo požaliti što se tiče suđenja.
I da, Kerli je za obostrano grljenje za prvi start na utakmici dao žuti karton. A stoper ne može igrati 85 minuta sa žutim kartonom, zbog čega nam je najbolji igrač zamijenjen već na poluvremenu. Da ne govorim da nam se igra bez Popovića raspala, jer nemamo alternative, za razliku od Sarajeva za Gutića.

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Čestitam na osvojenom bodu. Niste svjesni koliko ste srece imali. Al nema veze izvuc cemo mi vas u kupu ako Bog da pa valjda jedan od ta dva derbija ce zavrsit pobjedom jednog tima. Ovo je najgore niko nije pobjedio, i rasprava do iduceg derbija ko je bio bolji. Vjerujte mi lakse mi je bilo prosli derbi kad ste nas uzeli. Tad sam barem znao na cemu sam. 

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
ma najgore sto se rasprava do sledeceg derbija zasniva na tome ko je bio goriplava_pruga je napisao/la:Čestitam na osvojenom bodu. Niste svjesni koliko ste srece imali. Al nema veze izvuc cemo mi vas u kupu ako Bog da pa valjda jedan od ta dva derbija ce zavrsit pobjedom jednog tima. Ovo je najgore niko nije pobjedio, i rasprava do iduceg derbija ko je bio bolji. Vjerujte mi lakse mi je bilo prosli derbi kad ste nas uzeli. Tad sam barem znao na cemu sam.

- Megamon
- Kontakt:
Ma vjeruj mi bolje je da se ne susretnemo jer strasti su uzavrle previse zadnjih dana.Meni je najvise zao Dine i loma njegove jagodicne kosti.Po svemu sudeci nece vise braniti do proljetnog dijela.Iako je bio faul bio ocit Kaplan nije vidio nista.plava_pruga je napisao/la:Čestitam na osvojenom bodu. Niste svjesni koliko ste srece imali. Al nema veze izvuc cemo mi vas u kupu ako Bog da pa valjda jedan od ta dva derbija ce zavrsit pobjedom jednog tima. Ovo je najgore niko nije pobjedio, i rasprava do iduceg derbija ko je bio bolji. Vjerujte mi lakse mi je bilo prosli derbi kad ste nas uzeli. Tad sam barem znao na cemu sam.
Kaplan je samo dodatno unistio vec unisteni derbi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dajte nam ovog zuju saljite ga sto vise na Tv - lik vas propagira svaka mu cast!

Izgleda da je povreda Hamzica dosta ozbiljna i nagadja se da bi mogao pauzirati do kraja sezone,stvarno steta jel je u odlican a druga stvar ja nemam ali bas nimalo vjere u Ibru i taj momak je po meni totalno los bez obzira sto je nas,ali za mene ne ulijeva ni sekundu sigurnosti i stvarno se nadam da ce se Dino sto prije vratiti i ove tri sedmice sto se nagadja je previse da bogdo da izguramo dobro ovo kolko ce on biti odsutan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Prevelik hendikep ako dino bude duze izostao sa terena
...jednostavno skoro perfektno je branio i ja sam odusevljen njegovim partijama bio...
pa jbemu majku..kako tako dugo..sjecam se kad je shevcenko slomio tu jagodicnu,nije toliko pauzirao...
A Hodza..eh
ma on na turniru moze branit samo hehe...al eto vidjecemo..valja izdrzat bar ova 4 kola..pa ako nista angazovat nekog golmana..

pa jbemu majku..kako tako dugo..sjecam se kad je shevcenko slomio tu jagodicnu,nije toliko pauzirao...

A Hodza..eh

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Hoce li nositi onu masku preko licasarajlija89 je napisao/la:Prevelik hendikep ako dino bude duze izostao sa terena![]()
...jednostavno skoro perfektno je branio i ja sam odusevljen njegovim partijama bio...
pa jbemu majku..kako tako dugo..sjecam se kad je shevcenko slomio tu jagodicnu,nije toliko pauzirao...![]()
A Hodza..ehma on na turniru moze branit samo hehe...al eto vidjecemo..valja izdrzat bar ova 4 kola..pa ako nista angazovat nekog golmana..

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma otkud znam...eto kazu da nece uopste branit mozda...
Ko zna sta je to..mozda sa okom nesto nije uredu..jer nije to teska povreda toliko..pogotovo za golmana....nije izlozen udarcima lopte glavom i takvim duelima....vjerovatno nesto sa okom
al da ne nagadjamo...vidjecemo

Ko zna sta je to..mozda sa okom nesto nije uredu..jer nije to teska povreda toliko..pogotovo za golmana....nije izlozen udarcima lopte glavom i takvim duelima....vjerovatno nesto sa okom

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Megamon
- Kontakt:
Ma mislio sam kada se oporavisarajlija89 je napisao/la:ma otkud znam...eto kazu da nece uopste branit mozda...![]()
![]()
Ko zna sta je to..mozda sa okom nesto nije uredu..jer nije to teska povreda toliko..pogotovo za golmana....nije izlozen udarcima lopte glavom i takvim duelima....vjerovatno nesto sa okomal da ne nagadjamo...vidjecemo

aleksandre veliki samo napred,brisi ove torlove imas moju podrsku

- sarajlija89
- Kontakt:
ne vjerujem.....oporavice se do tad u potpunosti aBd...al da ne nagadjamo kad ne znamo ni o kakvoj je povredi rijec i sta je konkretno u pitanju...
Dini brzo ozdravljenje..a mi se okrecemo leotaru koji nikada u historiji nije postigao gol na Kosevu....ne vidm razlog da se to promjeni
SARAJEVO SAMPION
Dini brzo ozdravljenje..a mi se okrecemo leotaru koji nikada u historiji nije postigao gol na Kosevu....ne vidm razlog da se to promjeni

SARAJEVO SAMPION

- Megamon
- Kontakt:
Prije Leotara je bih se okrenuo sutrasnjem srijebu za kup.
Izvlacenje pocinje u 12:00 a prve utakmice se igraju 3 novembra.
Izvlacenje pocinje u 12:00 a prve utakmice se igraju 3 novembra.
- sarajlija89
- Kontakt:
Zrinjski ili branitelj..pa i sloboda....to bi lako prosli mislim...
s ostalim malo teze...al u principu svejedno...sa svima moras igrat..imam neki osjecaj da cemo siroki izvuc..cak sam siguran
s ostalim malo teze...al u principu svejedno...sa svima moras igrat..imam neki osjecaj da cemo siroki izvuc..cak sam siguran

- Megamon
- Kontakt:
Blekic sredio da Branitelj izvucemosarajlija89 je napisao/la:Zrinjski ili branitelj..pa i sloboda....to bi lako prosli mislim...

Hahaha.Pa to je to bio pitar pa pobjego njima, Zijo nam je to samo potvrdio 

Ja bih volio najvise da izvucemo Branitelja, Olimpica ili Slobodu. Mislim da bi olahko ove nabrojane ekipe prosli, dok bi sa ostalim ekipama znatno gutavije bilo 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- sarajlija89
- Kontakt:

fale 64 svijece

Sarajevo moje,volimo te ludo...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 26 okt 2010, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sam ba tvrdi da njegova familija navija za Fk. Sarajevofaba je napisao/la:Hahaha.Pa to je to bio pitar pa pobjego njima, Zijo nam je to samo potvrdio

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], N3R3D, Tatamata1946 i 15 gostiju.