Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ponos Torina » 25 okt 2010, 22:20

kao sto je presao u:Real,Man Utd,Man City,Tottenham,Milan,Juvetus itd...Usro je svojim ponasanjem i guzicom zatvorio vrata svih ovih klubova! Kako je krenuo nece on nigdje otici moguce je i da nacisto propadne sto psihicki,sto u fudbalskom smislu,mozda se ugleda na Gomesa i Amaurija ;)

Zato mi je Ibisevic uvjek bio drazi kao i Muslimovic uvjek stoje na zemlji nelete visoko ;)

Bolje mu je da mjenja Menagera jer ovaj trenutni mu je usrao sve i mogo bi ga dobro zaj ebat za njegovu buducnost
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 okt 2010, 22:27

juznjak> je napisao/la:Nosicu mu ja kopacke eto rjeseno ;) samo meni kaze Forlan na fejsu da ga ne zanima nekakva Wukohebina hoce nazad u Manchester :roll: :(
pa upravo to ba..bice tu trade-ova vise nego u nba...berbatov za forlana,zatim berbatov za dzeku i jos par eurica,a onda berbatov opet mjenja klub i prelazi u........... :roll:
ako si dobar u vezanju nije problem mozes proci,samo da rijese i tu dilemu jos :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 okt 2010, 22:42

Da je Maradona kojim slucajem Bosanac vi bi i po njemu nesto srali.

Gdje je taj Rooney ?
Gdje je taj Torres ?
Gdje je taj Kiessling ?
Gdje je taj Villa ?
Gdje je taj Ibrahimovic ?
Gdje je taj Pato ?
Gdje je taj Adriano ?
Gdje je taj Balloteli ?
Gdje je taj Arshavin ?
Gdje je taj Forlan ?
Gdje je taj Luis Fabiano ?

Pojedinci duplo vise vrijede od Dzeke a ni na mapi ih, pa niko ne sere po njima, a ovi i dalje imaju vanzemaljsku cijenu. Nisam provjerio, al mislim da je Dzeko dao vise golova od svih navedenih.
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 25 okt 2010, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2010, 22:45

szlaja je napisao/la:Da je Maradona kojim slucajem Bosanac vi bi i po njemu nesto srali.

Gdje je taj Rooney ?
Gdje je taj Torres ?
Gdje je taj Kiessling ?
Gdje je taj Villa ?
Gdje je taj Ibrahimovic ?
Gdje je taj Pato ?
Gdje je taj Adriano ?
Gdje je taj Balloteli ?

Pojedinci duplo vise vrijede od Dzeke a ni na mapi ih, pa niko ne sere po njima, a ovi i dalje imaju vanzemaljsku cijenu. Nisam provjerio, al mislim da je Dzeko dao vise golova od svih navedenih.
Haha cuj niko ne sere po njima. Pa sta je sve Rooney prosao ove sedmice, Dzeko nece citav zivot. Ako si fudbaler, i pogotovo napadac, uvjek ces dobit kritike. To nije pljuvanje. Ako Dzeko to ne podnosi, neka se bavi vaterpolom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 okt 2010, 22:48

Hoces rec da ne podnosi kritiku? Kojom gestom je to pokazao? Covjek se ziv ne cuje

I sad sam provjerio. Od navedenih nema niko vise golova od Dzeke ove sezone.
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 25 okt 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 25 okt 2010, 22:49

uff, kako se pojedini vole uziviti u ulogu kriticara. rodila majka strucnjake. :lol:
dzeko briljiro, dzeko briljira, dzeko ce briljirati. boljeg nemamo, bolji nam ne treba, boljeg necemo naci.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 okt 2010, 22:49

szlaja je napisao/la:Gdje je taj Rooney ?
U gabuli, svi znamo kakvoj. Dao je samo jedan gol ove sezone.
szlaja je napisao/la:Gdje je taj Torres ?
Jedan ili dva pogotka, no igra Europa Ligu. Jbg, nije u formi od onih povreda, ali biće on onaj pravi.
szlaja je napisao/la:Gdje je taj Kiessling ?
Ne znam otkud ti informacija da on vrijedi više od Džeke. :? Da, momak je povrijeđen.
szlaja je napisao/la:Gdje je taj Villa ?
Igra konstantno(ako ništa, barem asistira). Ne znam statistiku, ali mislim da je ove sezone na 3-4 gola i 3-4 asistencije. Prihvatljivo, ako mene pitaš. Da, nemojmo zaboraviti golove na SP-u.
szlaja je napisao/la:Gdje je taj Ibrahimovic ?
Čovjek je u fenomenalnoj formi. Zabija i u ligi prvaka i u talijanskom prvenstvu. U puno je boljoj formi od Džeke. Da, ukoliko ga Milan otkupi, daće nekih 25 miliona Eura za njega. Za Džeku traže minimalno 40.
szlaja je napisao/la:Gdje je taj Pato ?
Povrede ga ubiše. Nije se proslavio ove sezone.
szlaja je napisao/la:Gdje je taj Adriano ?
Nadam se da se šališ. Prvo, čovjek je došao kao slobodan igrač u Romu, dakle nije plaćen nekoliko desetina miliona koliko Wolfsburg traži za Edina.
szlaja je napisao/la:Gdje je taj Balloteli ?
Tek se oporavio od povrede. Naravno, njegovi "protivnici" su Santa Cruz, Adebayor i Tevez, a Mancini igra sa 1 napadačem. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2010, 22:54

Sto se tice Dzeke i njegove karijere to mi je najmanji problem.Izgurat ce on to svoje.
Mene sekira sto recimo poluslomljenog Canu koji je par dana prije preseljen na klupu u 29 minuti zbog uzasno lose igre.Bukvalno ga nije nijednom mogao proci,Dzekson se najvise se uocio prilikom zamjene. Sa Francuzima je ta bila prica jos ''ljepsa''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 okt 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 okt 2010, 22:55

Ibrahimovic u svim takmicenjima zajedno ima 5 golova, Villa 2 gola.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 okt 2010, 22:56

zabio sinoc 2 komada :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 okt 2010, 22:58

szlaja je napisao/la:Ibrahimovic u svim takmicenjima zajedno ima 5 golova, Villa 2 gola.
Ibra je zabio 7 ili 8 puta. Evo i sad dok ti govoriš o njegovoj neefikasnosti, on donosi pobjedu Milanu protiv Napolija. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 okt 2010, 23:01

juznjak> je napisao/la:
zabio sinoc 2 komada :D
Prva dva ove sezone ;)

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 okt 2010, 23:03

league cup europe other total

Ibrahimovic (Milan) 2 0 3 0 5

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 okt 2010, 23:03

Monolog je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Ibrahimovic u svim takmicenjima zajedno ima 5 golova, Villa 2 gola.
Ibra je zabio 7 ili 8 puta. Evo i sad dok ti govoriš o njegovoj neefikasnosti, on donosi pobjedu Milanu protiv Napolija. ;)
Ovo protiv Napolija mu bio treci gol u ligi ove sezone na 8 utakmica. Nista posebno, Eto´o je vec zabio 7 komada ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2010, 23:08

szlaja je napisao/la:Hoces rec da ne podnosi kritiku? Kojom gestom je to pokazao? Covjek se ziv ne cuje
Podnosi on, ali ne podnose pojedini na ovom forumu nikakve kritike na racun nasih igraca. Dok progovoris da neko nije Svjetska klasa, pljujes ih. Pa neki su dozivili sok kad sam ja reko da ce Vedo dat 10-15 golova prosle sezone, zamisli koja je to uvreda. Na kraju ih je i dao toliko, ali to je naravno samo radi povrede koja je bila prije skoro 2 godine. Ove sezone ce zabit preko 30, i prec u Inter, a Eto'o ce grijat klupu naravno.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 okt 2010, 23:13

Cartman je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Hoces rec da ne podnosi kritiku? Kojom gestom je to pokazao? Covjek se ziv ne cuje
Podnosi on, ali ne podnose pojedini na ovom forumu nikakve kritike na racun nasih igraca. Dok progovoris da neko nije Svjetska klasa, pljujes ih. Pa neki su dozivili sok kad sam ja reko da ce Vedo dat 10-15 golova prosle sezone, zamisli koja je to uvreda. Na kraju ih je i dao toliko, ali to je naravno samo radi povrede koja je bila prije skoro 2 godine. Ove sezone ce zabit preko 30, i prec u Inter, a Eto'o ce grijat klupu naravno.
Normalno je dat kritiku za jednu-dvije tekme, za poneki segment igre i sl, al kritika tipa "on je racku od igraca, kakvih 40 miliona, on ne vrijedi ni marke". Ispade odjednom da on nista ne valja. Odjednom Grafite svjetlosnim godinama iznad njega. Sve nidje veze. DZEKO JE JEDAN OD 2-3 NAJBOLJA IGRACA U HISTRIJI OVE DRZAVE

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2010, 23:17

szlaja je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Normalno je dat kritiku za jednu-dvije tekme, za poneki segment igre i sl, al kritika tipa "on je racku od igraca, kakvih 40 miliona, on ne vrijedi ni marke". Ispade odjednom da on nista ne valja. Odjednom Grafite svjetlosnim godinama iznad njega. Sve nidje veze. DZEKO JE JEDAN OD 2-3 NAJBOLJA IGRACA U HISTRIJI OVE DRZAVE
Slazem se.

1. Salihamidzic
2. Barba (iako je najveca legenda)
3. Dzeko (sa mogucnostima da prestigne ovu dvojicu)

To jest otkad smo samostalni. Susica i ostalih jugoslovena se ne sjecam, tako da necu nista govorit za njih. A tadasnji nogomet i moderni nogomet je ko nebo i zemlja svakako.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 okt 2010, 00:16

[/quote]
Podnosi on, ali ne podnose pojedini na ovom forumu nikakve kritike na racun nasih igraca. Dok progovoris da neko nije Svjetska klasa, pljujes ih. Pa neki su dozivili sok kad sam ja reko da ce Vedo dat 10-15 golova prosle sezone, zamisli koja je to uvreda. Na kraju ih je i dao toliko, ali to je naravno samo radi povrede koja je bila prije skoro 2 godine. Ove sezone ce zabit preko 30, i prec u Inter, a Eto'o ce grijat klupu naravno.[/quote]

Normalno je dat kritiku za jednu-dvije tekme, za poneki segment igre i sl, al kritika tipa "on je racku od igraca, kakvih 40 miliona, on ne vrijedi ni marke". Ispade odjednom da on nista ne valja. Odjednom Grafite svjetlosnim godinama iznad njega. Sve nidje veze. DZEKO JE JEDAN OD 2-3 NAJBOLJA IGRACA U HISTRIJI OVE DRZAVE[/quote]
Slazem se.

1. Salihamidzic
2. Barba (iako je najveca legenda)
3. Dzeko (sa mogucnostima da prestigne ovu dvojicu)

To jest otkad smo samostalni. Susica i ostalih jugoslovena se ne sjecam, tako da necu nista govorit za njih. A tadasnji nogomet i moderni nogomet je ko nebo i zemlja svakako.[/quote]

-Pa moze se reci da su ova 3 igraca najbolja u historiji BIH,mada tu moramo dodati i Mehu Kodru legendu Barcelone,Real S. i spanskog fudbala! sto se tice Bazdarevica,Susica i Osima,oni su bili veliki igraci,ali tadasnji fudbal se ne moze uporediti sa ovim danasnjim,modernim fudbalom!..
Iskreno se nadam da ce u narednih 5 godina Dzeko prestici i Kodru i Salihamidzica i Barbareza! mlad je i on moze jos puno toga napraviti ,uz jednu dozu srece naravno..

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 26 okt 2010, 01:02

Nemojte vise srat po Dzeki,prvo on ne vrijedi 40mil-50mil€ nego toliko Wolsburg trazi za njega,isto kao sto ronaldo vrijedi 60-70 a Real ga platio 100mil toliko Mancester trazio.
Drugo nisu Bosanci mu postavili cijenu nego tamo neki strucnjaci koji procjenjuju vrijednost fudbalera.Lupam cijene ali ako jedan Berbatov vrijedi 20ak miliona ili Fabiano 30,Krkic 15ak.....onda i Dzeko vrijedi 30mil € i vrlo brzo ce otic Dzeko u neki veliki klub,otisao bi i prije da mu nije nesposobnog menadzera i tvrdoglave uprave wolsburga.
Mozda sad namjerno malo stopa nebil spustio sam sebi cijenu da konacno ode,a po mom misljenju 5 golova u 8-9utakmica nije nimalo lose
RIP SALE VILENJAK

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 26 okt 2010, 11:05

Dzeko je Ponos BH fudbala...
BLUE NATION.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.