Moraš biti spreman za Armeniju brtcoelho41 je napisao/la:Imal ko volje sutra gledat utakmicu?
Ja nemam.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prava raja to bojkotuje bez kapitena!Osim13 je napisao/la:Moraš biti spreman za Armeniju brtcoelho41 je napisao/la:Imal ko volje sutra gledat utakmicu?
Ja nemam.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ne bi ništa od mog avatara sa Kovačem i Hasom, prije će Safet Sušić zaradit tu privilegiju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Prava raja to bojkotuje bez kapitena!

Daj Wengu da unese malo živosti u ekipu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne spominji molim te. Zamisli da se uspiješ razočarati u ljude od kojih ništa ne očekuješ od starta.sljivo je napisao/la:Ne bi ništa od mog avatara sa Kovačem i Hasom, prije će Safet Sušić zaradit tu privilegiju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Prava raja to bojkotuje bez kapitena!

Kako su me navukli na tanak led sa prethodne dvije partije.

41.21.1.
Vidim sad i UEFA reaguje jer je Goretzka nosio krivi dres, oj sramote
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I mene, i kad smo igrali loše, gubili u ovim KO tekmama bar smo imali želju da igramo, da napadamo... sve smo to izgubili ove godine, ovakvo jadovski, kukavički, pacovski ne sjećam da smo igrali. Jedno je imati defanzivnu taktiku i ubijati protivnika na prepad, kontre, gerilski, recimo kao što to Jozo radi al ovo... em igraš defanzivno em ne znaš kako se igra, ne možeš preći centra, sjediš golmanu u krilu i pokušavaš dubinske lopte vanjskom nogom iz svog 16erca. Jadnija igra i partija nije viđena odavno.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kako su me navukli na tanak led sa prethodne dvije partije.
Da je makar partija, lako bih ja prešao preko toga. Ali igra je stvarno krš. Uvijek krećem od posjeda i načina izvlačenja protivnika. Nekih 10 godina smo u tome više nego odlični, svaki trener je znao kako kombinovati nazad, uključiti i golmana i strpljivo graditi napad. Štaviše, uvijek je djelovalo rizičnije na prvi pogled a opet si bio siguran da mogu do sutra i da nikad neće izgubiti loptu. Kod Nike toga nema, tačnije ima, ali u prazno. Svaki put kad dobijemo loptu i krene dobacivanje s Neuerom, znam da je vrijeme da se pripremim za napad protivnika. Pored činjenice da je poljuljano samopouzdanje, da Neuer nije više na svom nivou, ne pomaže ni njegova postavka i zahtijevanje otvaranja. Morao bih dobro da se zamislim da se sjetim kad smo protiv ozbiljnog protivnika, ove sezone, iznosili loptu s lakoćom. Svaki, ali svaki put je to razmjenjenih 10 pasova s golmanom i onda njegov poklon protivniku.
Ma ustvari totalno nebitno, sve već rečeno toliko puta da je postalo dosadnije od Culesa koji zahtijevaju MATS-a na golu Njemačke.
Hajde Profa, oživi nas!
Ma ustvari totalno nebitno, sve već rečeno toliko puta da je postalo dosadnije od Culesa koji zahtijevaju MATS-a na golu Njemačke.

Hajde Profa, oživi nas!

41.21.1.
Trener se zna za slijedeću sezonu al' neću da otkrivam. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Logicno da se gleda sutra 
Hejteri neka cekaju kiks (eventualni) pa da pricaju...

Hejteri neka cekaju kiks (eventualni) pa da pricaju...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno da se gleda i da se trebaju gledati Bayernove utakmice, pogotovo one koje mnogo znace.
Sta ako su ispali od Liverpoola, pa nije kraj svijeta. Ispadali smo mnogo puta a iskreno vise boli ispadanje kada si bolji i kada te sudije sabotiraju nego kada te protivnik nadjaca.
Uostalom bolje da smo sada ispali nego u polufinalu pa bi se opet izjedali i kukali kako nam je malo falilo.
Bayern je jos uvijek u utrci za dva trofeja i iz trenutne perspektive, ima veoma dobre izglede da oba trofeja uzme i nakon toga bi se sezona mogla smatrati uspjesnom bez obzira na ispadanje u LP.
Sutra bez Javija i Gnabry, obojica imaju blaze povrede.
Pobjeda je pod imperativom jer je Dortmund otisao ponovo na plus 3.
Sta ako su ispali od Liverpoola, pa nije kraj svijeta. Ispadali smo mnogo puta a iskreno vise boli ispadanje kada si bolji i kada te sudije sabotiraju nego kada te protivnik nadjaca.
Uostalom bolje da smo sada ispali nego u polufinalu pa bi se opet izjedali i kukali kako nam je malo falilo.
Bayern je jos uvijek u utrci za dva trofeja i iz trenutne perspektive, ima veoma dobre izglede da oba trofeja uzme i nakon toga bi se sezona mogla smatrati uspjesnom bez obzira na ispadanje u LP.
Sutra bez Javija i Gnabry, obojica imaju blaze povrede.
Pobjeda je pod imperativom jer je Dortmund otisao ponovo na plus 3.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nosi li džempere?Saurman je napisao/la:Trener se zna za slijedeću sezonu al' neću da otkrivam.

Da nas hoće Mainz naguzit al male su šanse.
Jesu l oćerali ublehu? Nisu?
Bojkot
Bojkot

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Vidi što su se protiv Manjca napalili 

-
- Kontakt:
Lewat trpac Majncova
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad neko prizeljkuje poraz ekipa za koju 'navija', prati..hahaha bosanska posla!
Lav
Imamo novog
Nasljednik Riberyja. Wakanda forever! King Coman
Lav

Imamo novog

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Cijeli Bayern trpač Majnca i sličnih.*Bundesliga je napisao/la:Lewat trpac Majncova
Ja žalosti gledati. Usput, da se još jednom sjetim najmilijih komentatoru sa Eurosporta.

41.21.1.
Tempirali smo formu.
Samo gazi !!! Žualji se moraju skinuti s vrha.
Gorih komentatora od ove dvojice firgoša sa ES nisam odavno čuo kakav amaterizam.
Gorih komentatora od ove dvojice firgoša sa ES nisam odavno čuo kakav amaterizam.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.