Ma na to i idu.L-Train je napisao/la:Pa ovi se jos nisu razisli?,ovdje ako policija krene da tuce opozicija ce biti na konju.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imam djevojku koja mi ne da da se fatam sa drugim ženama, gdje to ima, trebam ja to razjebatASD je napisao/la:Uvijek mozes pricati kako ne zelis nista prije braka.Osim13 je napisao/la:Još jedna suha subota, propo sam
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Čak ni da se fataš, to se zove vladavina terora.Osim13 je napisao/la:Imam djevojku koja mi ne da da se fatam sa drugim ženama, gdje to ima, trebam ja to razjebatASD je napisao/la:Uvijek mozes pricati kako ne zelis nista prije braka.Osim13 je napisao/la:Još jedna suha subota, propo sam
FaxOsim13 je napisao/la:Sve smo to mi krivi što im dajemo neka prava
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Prirodna selekcija. Nepozeljni geni se odbacuju, pozeljni prenose na nove generacije.Asteriks je napisao/la:Nekarakteristicno ponasanje po tome sto vole drugacije ili su dibidus drugaciji? u skoli, na poslu, na stadionu itd.
Da li ja imam neki nedostatak ako recimo volim korejke, a niko u mom komsiluku ne voli Korejke. Ili ako volim odredjenu osobu koja se vecini ne bi svidjela.
Da li je to nedostatak u DNK, nekarakteristicno je ponasanje?
Kad kazem karakteristicno, msm na evo strikno, uzmi evoluciju, ono ponasanje koje predstavlja razliku muskarca i zenske. Tako ti je onaj balans zbog kojeg nas danas ima nekoliko milijardi...
Sama privlacnost je spoj fizicko/psihickih procesa tj. interakcije neurona mozga, prenosa informacija..
Muski hormoni prvenstveno testosteron uticu, izmedju ostalog na pamcenje, orijentaciju, koncentraciju, tj. grade musku jedinku onim tokom koji je priroda predvidila kao najproduktivniji.
Ovo imate po literaturi, koju vam ne skodi otvoriti sa vremena na vrijeme.
Da je bolest nije, ali definitivno jeste nedostatak u cijelom procesu izgradnje osobe, zbog kojih ima naklonost prema istom spolu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nemam pojma koja je tačno relacija, pročitah samo da je NP u pitanju. Uglavnom slažemo se u tome da je debil.ASD je napisao/la: Debil, koliko procitah u komentarima svi su prezivjeli.
Ovo se desilo kod vas tamo? Put Novi Pazar-Ribarice (Tutin)?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vucic sazvao presicu
Sa svim prisutnim novinarima je na first-name-basis
Sa svim prisutnim novinarima je na first-name-basis

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Meni se čini da su se oni poželili F15 i F16 orlova kao u dobra stara vremena. 

it's football day
Čojk moro agregat u ruksaku nosit, što ti je srpska volja za revolucijom bajo moj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Visoko, nova Tuzla.Visoko je historijski kraljevski grad Bosne i Hercegovine. Nekada se znalo kazati kako je u ovome gradu islamska pobožnost bila posebno ljubomorno čuvana i praktikovana. Međutim, u posljednje vrijeme, ona je narušena na razne načine. Jedan od njih je krajnje neobičan i nevjerovatan. Tako već danas oko Visokog možete naći (turističke??!) table, putokaze, i sl. koje govore o nekim ženskim božanstvima, aurama i duhovnim sjedinjenjima, teleportacijama, čakrama i drugim stvarima koje nemaju nikakve veze sa islamom niti pak Bošnjacima. Na ovaj način, kraljevski grad Visoko sve više postaje glavni grad idolatrije, politeizma, obožavanja Sunca, NEW AGE pokreta, formiranje najčudnijih vjerovanja o nekim krugovima i energijama i čega sve ne... Zaista nisam mogao vjerovati šta sam sve vidio danas u prelijepom prirodnom ambijentu u blizini Ravni, a u podnožju Visočice.... O tome ukratko govorimo u ovome VLOG-u.
Zapanjujuće je da se o ovome šuti?!!
-
- Kontakt:
De ba ljudi kupe lovu na suvenirima i drugim stvarima. Boli njih kita za obozavanje sunca. Isto sto i ovi prodaju majice i opremu sa obiljezljima ljiljana. Prodaju patriotizam, a za istim ih vjerujem boli ona stvar.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Krivo mu jer se u Boaanskom Kraljevskom gradu praktikuje nešto osim islama? Irony much?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
prvo to
, a onda sta bi bgt egipcani trebali
kakva zaostalost hebote, i kako covjek da ima respekta pred bilo kime ko prakticira vjeru

kakva zaostalost hebote, i kako covjek da ima respekta pred bilo kime ko prakticira vjeru
Zarathustra
Tacno kontad da bi neki od bosne napravili serijatsku drzavu.Bilo je Bosne i prije islama ljudi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.