I tako narod se vara na pošten način.
Kaže kupit ću svom mjestu mobitel, sigurnije mi zbog garancije, pa tih 6 ili 12 mjeseci ću ti ja garantovati da mu neće ništa biti.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo treća hefta kod mene, kul telefon. Nanijetio sam da ga koristim na duže staze.Bela je napisao/la:A7 galaxy 2018??
Vasa iskustva ako ga neko ima
Ne znam što se ljudi lijepe za to plastično smeće, A8 je bolji za ljestvicu, a cijena je ista, možda skuplji 10-20 KM. Memorija i 3 kamere, mora da je fancy, misle ljudi, al stvarnost je drugačija, A8 je dosta bolji model.Bela je napisao/la:A7 galaxy 2018??
Vasa iskustva ako ga neko ima
https://play.google.com/store/apps/deta ... temuitunerdjonla je napisao/la:Molim ako neko moze pomoci oko MI A2 Lite....naime hocu da zamjenim raspored u navigation bar, a ne slusaju mi se indijci na youtube i ono powershell i root iadb i sta sve govore.....ako moze narodskim jezikom, najprostije....sta da radimhvala unaprijed
Ja sma prije dvije godine imao XA, nije loš, lijep telefon al ne vrijedi tih para.FoSte95 je napisao/la:kakav je vama telefon sony xpaeria?
kanim se dugo da ga uzmem al bio skup hahah
Hoce da ti kazu da je vrijeme da novi kupisGracanicaAA je napisao/la:Kako losa sad kamera na S8 nakon updejta.
Ja narucio sa ebaya displej i sam zamjenio.. Oko 15ak eura sve izasloDex je napisao/la:Koliko kosta zamjena displeja Samsung J7 2017
Mate 20 litePuma je napisao/la:Sta preporucujete do nekih 450-500 km ? Bitno mi je da je fluidan i da ima dobru bateriju. Polovno ili novo.
Ispade mi telefon danas na asfalt, ekran ode u pm, nista se ne vidi od pukotina.
J7 ili A7. Prvi je oko 4 stoje, drugi oko 450. Neces pogrijesiti.Puma je napisao/la:Sta preporucujete do nekih 450-500 km ? Bitno mi je da je fluidan i da ima dobru bateriju. Polovno ili novo.
Ispade mi telefon danas na asfalt, ekran ode u pm, nista se ne vidi od pukotina.
XIAOMIPuma je napisao/la:Sta preporucujete do nekih 450-500 km ? Bitno mi je da je fluidan i da ima dobru bateriju. Polovno ili novo.