FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TamniVilajet
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TamniVilajet » 16 mar 2019, 22:00

Denchi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Imat ce kad rotirati,kad se teoretski obezbjedi nek pocinje ko hoce.Rekao je da nece rotirati skoro nista,ide svakako pauza.Plus poslije Krupe im je rekao da imaju 3 dana znaci skroz slobodna,nema nu treninga ni nista.Da su maraton trcali dozvat ce se.
ja nije da se mogu ozljedit ili nešto(ndB) to se nikad ne dešava protiv seljačkih ekipa, siguran sam :think:
ili da dobiju karton, pa fule puno važnije tekme na taj način :hmmmmm:

mislim da nema potrebe da se pati prva ekipa sa ovima nakon ovakve sedmice, no dobro....
Jos kad se opuste, pa napate i nas. To ce tek biti dozivljaj.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 mar 2019, 22:07

Pantelija je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Hahah e cuj 8 km za krupu :bow:
Da, jadanas uzeo dvije karte u fan shopu. Sjebo se kad je rekao onaj 16. Hajde ono kontam 7 istok ...**** 2 **** 16 14 svwjweno hahahha al daj ba a nije lech
Nije problem, platice bolesnici zarazeni u bordo pa ce nas sutra bit 2.500... ne znam sto je problem stavit 3-5-7, bar za ove neatraktivne protivnike.
Imamo vlasnika milionera, sad da ovise o tih 5000km vise od karata ne ovise sigurno.
slika
Za one koji ne znaju 100din je marka i pol...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 mar 2019, 22:24

Sutra Hus treba da ubaci ove što su manje igrali da se i oni pokažu i da malo i oni k.urac oštre :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 mar 2019, 22:42

Pantelija je napisao/la:E cuj 8 maraka istok.... imam sezonsku, da se razumijemo, ali ljudi dragi 8 markaka za krupu? Stvarno,?
Ma Libo me racku ja ću na zastavu ući. :njanjanja:
Ima ovdje đuturuma koji se sjećaju kako se bez karte ulazilo: na zastavu ili s čikom, kao "čiko mogu li s vama"

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 mar 2019, 22:45

Lik je napisao/la:Sutra Hus treba da ubaci ove što su manje igrali da se i oni pokažu i da malo i oni k.urac oštre :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Sutra juriš opšti.
Na Krupi se k.rac oštri.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2019, 22:48

Pantelija je napisao/la:
Da, jadanas uzeo dvije karte u fan shopu. Sjebo se kad je rekao onaj 16. Hajde ono kontam 7 istok ...**** 2 **** 16 14 svwjweno hahahha al daj ba a nije lech
Pa što bi sjebao kada su evo godinu dana takve cijene? :D
Naravno i duže su ali govorimo o ovoj sezoni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 mar 2019, 22:54

FrancescoTotti je napisao/la:Samo da vam kazem da sam imao cast upoznat @samozdravlje :bow: :bow:
legenda jedna velika
slika
slika
Zavidim ti.
Nadam se da će i moja malenkost imati priliku, bar kahvu popiti s tom ljudinom.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 16 mar 2019, 23:00

Sutra Krupa dolazi sa novim trenerom, sa njim su zadnja ekipa koja nas je dobila na Koševu.
Gledali smo ih prije 2 sedmice uzivo, a mogli smo propratiti i one preglede i vidjeti da nisu toliko losi kakvi su im rezultati. U nekim trenucima jednostavno nemaju tu dozu srece, koja je danak neiskusnoj, mladoj i neuigranoj ekipi.
Ne pehiram i ne prizivam strah protiv njih, ali mjesta za neko kuchenje i nema bas. I sutra kao i svaku do sad, kad se obezbjedi titula, nek vala registruju i nas sa foruma pa da igramo, nek hodaju ko paunovi na terenu. Do tad svaka kao da je zadnja.
Svi znamo sa se titule osvajaju na tim "malim" utakmicama i ozbiljan pristup ne treba izostati ni sutra.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2019, 23:01

5 hiljada sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 mar 2019, 23:06

midzuka je napisao/la:Sutra Krupa dolazi sa novim trenerom, sa njim su zadnja ekipa koja nas je dobila na Koševu.
Gledali smo ih prije 2 sedmice uzivo, a mogli smo propratiti i one preglede i vidjeti da nisu toliko losi kakvi su im rezultati. U nekim trenucima jednostavno nemaju tu dozu srece, koja je danak neiskusnoj, mladoj i neuigranoj ekipi.
Ne pehiram i ne prizivam strah protiv njih, ali mjesta za neko kuchenje i nema bas. I sutra kao i svaku do sad, kad se obezbjedi titula, nek vala registruju i nas sa foruma pa da igramo, nek hodaju ko paunovi na terenu. Do tad svaka kao da je zadnja.
Svi znamo sa se titule osvajaju na tim "malim" utakmicama i ozbiljan pristup ne treba izostati ni sutra.
Slažem se 100%
Dosadan sam ali po meni tekma sezone.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 16 mar 2019, 23:08

Ma 5:0 sutra bez skromnosti
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 16 mar 2019, 23:11

MortemHz je napisao/la:5 hiljada sutra
Ma vala na obraz svakom ko se smatra navijacem FKS a ne dodje
Ja ocekujem 7 :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 mar 2019, 23:22

MortemHz je napisao/la:5 hiljada sutra
Više :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 16 mar 2019, 23:24

Sa remijem bi otisli na pauzu sa +9

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 mar 2019, 23:26

Ne smije sutra biti problema. Prošli meč s njima se iskomplikovao zbog opuštanja i glupo primljenog gola ni iz čega i samo se to ne smije dozvoliti. Nema opuštanja, već moraš biti do kraja skoncentrisan, pa ako se da gol, spusti loptu, daj Crepulji neka kontroliše tempo, čuvaj snagu pametno, pa kad ispadne još neka šansa, zabiješ i riješiš.

Doduše, mi smo prošlu oštećeni za penal nedugo nakon vodstva. Pa je bila i prečka Handžića kad onaj Marković odbrani, pa u drugom dijelu i Stanojević s nekoliko metara. Kasnije se onda uvuće nervoza, znaš da moraš dobiti, uz to je i teren bio mekan, pa sve gore i gore za psihu. Ali, ova ekipa ima pobjednički mentalitet i zna pobjeđivati i kad ne ide kako treba, kad treba prelomiti, kad ima loš dan i slično. To je odlika šampionske ekipe i to me raduje da imamo. Par puta smo imali situaciju gdje nisu stvari išle kako treba, ali ga prelomimo kako valja, za razliku od prethodnih sezona kad si znao da nema ništa od toga. Odmah mi je u glavi ona tekma s Radnikom, strašna lopta Crepulje i završnica Hareta majstora.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 mar 2019, 23:27

kosevskobrdo je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:E cuj 8 maraka istok.... imam sezonsku, da se razumijemo, ali ljudi dragi 8 markaka za krupu? Stvarno,?
Jel ovo sigurno? Previše što jest jest...
Znači da bi poveo sina potrebno ti je 16km, jelo i kafa 10, i ako neko dolazi s autom dodaj još 5km za gorivo i dobiješ to da bi gledao Krupu moraš kihnut 30km...
Puno brate mili.

Ne vidim što im je bio problem otvorit kapije i privuć raju sad za ostatak sezone... ili objaviti da će karta za Krupu važiti i za Zrinjski, neku promo akciju napraviti.
Stvarno je puno 8 :shifty:
Po meni sjajan prijedlog . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 mar 2019, 23:30

Ma tri hiljade sutra, četiri plafon. Otkud vam pet i više, kad nas je samo protiv Želje bilo toliko?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 mar 2019, 23:34

skoroalen je napisao/la:Ma tri hiljade sutra, četiri plafon. Otkud vam pet i više, kad nas je samo protiv Želje bilo toliko?
5 hiljada ce bit 100%.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 mar 2019, 23:37

mirzatele je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma tri hiljade sutra, četiri plafon. Otkud vam pet i više, kad nas je samo protiv Želje bilo toliko?
5 hiljada ce bit 100%.
Ja bih volio brate, al živi bili pa vidjeli. Imaš 2500 standardnih, a ja sumnjam da su ona djeca na čaršiji i instagram storyji uspjeli nagovorit još toliko navijača da dođu sutra. Ne znam, volio bih da griješim.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2019, 23:45

Pantelija je napisao/la:
Najbolja je bila ona kategorizacija, i spustio bih sad cijenu ne zbog Krupe nego radi marketinga. A kad pomenuste cijene karata, sjetih se šta je jednom Osasuna čini mi se uradila. Imali su "problem" sa posjetom, ali kada im dođu Real i Barcelona, sve bude puno. I onda su stavili cijene kad oni dolaze iste kao na Bernabeuu i Nou Campu. Jer ti navijači ne dođu zbog Osasune.

Isto to bih uradio još žešće kod nas protiv ekipa kao Atalanta ili Gladbach.
Sjever 20KM
Istok 30KM
Zapad 40KM
Pa izvolite padobranci. S tim što bih ostavio mogućnost da ko kupi sezonsku ili se učlani dobije pozivnicu za istu tu tribinu odnosno tribinu po želji.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.