Dobar je grizman i savrsena zamjena za suareza, u to nema sumnje, radisan je, takav nam i treba a ne klasican gol igrac, iako i grizman ima dobru realizaciju i zadnji pas, takav nam tip napadaca treba definitivno
No pitanje je zeli li uopste doci, imao je priliku i nije htio, zasto bi sad htio, a sad se pita i atletico, moguce da bi dosao kad suarez ode, mozda je to razlog, mozda bi ga sad atletico pustio za recimo 150 miliona je i on je njima napravio uslugu i bas bi bilo shupacki da mu ne daju otici sad, vjerujem da mu klub ne bi pravio velike probleme, a vjerujem i da bi nasa uprava istresla i 200 miliona i platu s kojom su ga mogli dovesti za sto miliona, nije jednom nasa uprava pokazala se glupom, ima tu milion pitanja, a po meni najvece je zeli li on uopste doci kod nas
Da ima slicnih igraca koji se mogu dovesti reko bi da nema potrebe o njemu vise i razmisljati,al problem je sto nema,mozda je najbolja opcija da suarez ode a da se dovede neko krilo mocno, a mesi da ide u spic, ali ni tih krila nema nesto bogzna a da su dostupna, griman istina nije mlad, mozda je i iscijedjen kod chola, no sigurno da treba ga probati dovesti, mada nisam neki optimista
Jovic mislim da nije klasa za barcu, da bude standardan spic, treba tu gurati mesija, i dovesti neku pristojnu zamjenu jeftiniju, onaj srbin iz ajaxa il tako neki igrac, a velike pare cuvati za druge neke pozicije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!